استفاده از نیروهای کارآمد حوزه علمیه بهترین راه تربیت نسل جوان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، علیرضا رحیمی، معاون پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش، امروز در دیدار با امام جمعه شیروان، بر تقویت ارتباط بین حوزه های علمیه و مدارس تأکید کرد.
وی افزود: لازم است در مدارس ظرفیت های تبلیغی جدیدی برای روحانیان ایجاد شود تا بتوان بیش از گذشته از ظرفیت روحانیان و طلاب برای پرورش فکری و فرهنگی فرزندان این سرزمین استفاده کرد.
رحیمی خاطرنشان کرد: موضوع فعالیت حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تربیت دینی افراد بوده به همین دلیل نیز هم در زمینه قالب و نوع تعامل و هم در بحث محتوا بین این دو نهاد می بایست همکاری و تعامل پررنگی وجود داشته باشد.
به گفته وی یکی از بهترین راه های تربیت نسل جوان استفاده از نیروهای کارآمد، متخصص و فرهیخته حوزه های علمیه است که باید در این زمینه فعالیت ها و اقدامات بیشتر شود.
رحیمی با بیان این که یکی از مهم ترین و باارزش ترین مصداق ظرفیت های موجود در کشور ظرفیت های فرهنگی، تربیتی، علمی و آموزشی هستند، اضافه کرد: نهادها و سازمان هایی که چنین ویژگی هایی دارند می بایست در راستای تحقق سند تحول بنیادین و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب با آموزش و پرورش همکاری داشته باشند چرا که در غیر این صورت دست یابی به اهداف پیش بینی شده میسر نمی شود.
معاون پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تحکیم و تقویت ارتباط بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اولویت راهبری تربیتی مبتنی بر نظام و معیارهای اسلامی اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را محقق می کند.
حجت الاسلام حسین کوثری، امام جمعه شیروان نیز در این دیدار، تقویت ارتباط بین حوزه های علمیه و مدارس را زمینه ساز تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان دانست و افزود: این ارتباط اکنون وجود دارد اما اگر تقویت و گسترش یابد بدون شک بخش مهمی از آسیب های اجتماعی و مشکلات فرهنگی در مراکز آموزشی و جامعه برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: تربیت دینی نسل های آینده کشور یکی از مهم ترین مسائل نظام اسلامی است که در این رابطه حوزه های علمیه با دارا بودن روحانیان و اساتید متعهد، متخصص و فرهیخته می توانند نقش ویژه ای را ایفا کنند.
رییس شورای فرهنگ عمومی شیروان با تأکید بر ارتباط بیشتر نسل های جوان با طلاب و روحانیان، خاطرنشان کرد: ذات و فطرت جوانان ایران اسلامی پاک و خداجو است به همین دلیل نیز اگر زمینه ارتباط و تعامل آنها با روحانیت میسر شود، این رابطه دوسویه روز به روز محکم تر و مؤثرتر خواهد شد.
حجت الاسلام کوثری با بیان این که حوزه های علمیه یکی از مراکز مهم تربیت نیروهای متعهد و مخلص بوده و ظرفیت عظیمی در زمینه فعالیت های فرهنگی، علمی و تربیتی به شمار می روند، تصریح کرد: رویکرد حوزه های علمیه تعلیم و تربیت اسلامی است که این مهم، امروز نیاز اساسی نسل های جوان کشور است./9314/پ202/ب4