همسرداری نیکو، کرامت و معرفت را نصیب بانوان میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، خانم حیدری، استاد حوزه و دانشگاه، امروز در سلسله نشست های حلقه های معرفت حرم مطهر رضوی که با موضوع «اخلاقی تربیتی» در رواق دارالاجابه برگزار شد، گفت: همسران برای رفع عیوب یکدیگر، انتقاد سازنده از یکدیگر بکنند، بدین معنا که اول نفاط مثبت یکدیگر را یادآور شوند و سپس عیوب یکدیگر را متذکر شوند.
وی با اشاره به این که همسران بایستی در زندگی خوبی های یکدیگر را پر رنگ تر کنند، خاطرنشان کرد: روش قرآن نیز به این گونه است که حتی زمانی که نام پیامبر خود را می برد، بعضی از خوبی های آن ها پر رنگ می کند.
این استاد مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد خطاب به بانوان گفت: اگر می خواهید عیوب همسر شما رفع شود، ابتدا به اصلاح عیوب خود بپردازید و نیز انتظار نداشته باشید که با یکبار تذکر دادن، همسر شما عیب خود را رفع کند؛ بلکه تغییر افراد، زمان نیاز دارد و همسر شما نیز آرام آرام تغییر می کند.
حیدری با خاطرنشان کردن این که زن و مرد بد اخلاق، هر دو مجازات می شوند، افزود: اگر مردی از همسر خود ناراضی باشد، هیچ یک از اعمال او در روز قیامت پذیرفته نمی شود، اما باید دانست که رضایت منطقی و عقلایی شوهر ملاک است.
همسرداری نیکو، درِ کرامت و معارف را به روی بانوان می گشاید
این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این پرسش که چطور متوجه شویم که اعمال ما درست است یا نه، اظهار کرد: اگر می خواهید بدانید اعمال شما درست یا نه، به قلب خود رجوع کنید، اگر قلب و وجدان شما آرام است بدانید عملکرد شما درست است و الا اگر دید قلب شما آرام نیست، بدانید جایی کم گذاشته اید.
وی با اشاره به این که همسرداری نیکو، سبب گشودن دری از معارف و کرامات می شود، ابراز کرد: بانو مجتهده امین اصفهانی که به درجه اجتهاد رسیدند از بسیاری از لذات چشم پوشی کردند، یکی از دلایلی که سبب شد ایشان به درجات عالی برسند، این بود که به بحث همسرداری خیلی اهمیت می دادند.
این استاد مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد گفت: زمانی که بانوان به درجه اجتهاد برسند، می توانند از خود تقلید کنند، با وجود این که آنان در درجه علمی با دیگر مراجع متفاوت نمی شوند، اما دیگران نمی توانند از ایشان تقلید کنند.
حیدری در پاسخ به این پرسش که چرا نمی توان از مرجع تقلید زن، تقلید کرد، افزود: دین اسلام گفته است که از مرجع تقلید زن نمی توان تقلید کرد؛ چرا که این کار، زن را از وظیفه اصلی او که شوهر داری است باز می دارد، اگر قرار بود از مرجع زن تقلید شود، او بایستی در خدمت مقلدین خود باشد و این کار او را از رسیدن به امر همسر باز می داشت.
این استاد حوزه و دانشگاه به مضرات فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: متأسفانه گفت و گو در خانواده ها کمرنگ شده است، زن و مرد وقت خود را به جای این که به گفت و گو و صحبت بگذرانند، در فضای مجازی سپری می کنند؛ مرد در جزیره خود و زن نیز در جزیره خود به سر می برد./1309/پ202/ح