مخاطب محوری؛ رویکرد اصلی برنامههای مسجد مقدس جمکران
حجت الاسلام عباس ابراهیمی، معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به اهمیت فرهنگی مسجد جمکران در جامعه اشاره کرد و گفت: امام زمان(عج) در فرمان تاریخی بنای مسجد جمکران، این مسجد را مکانی برای عبادت و عبودیت خداوند دانستهاند؛ چنان که رهبر معظم انقلاب از مسجد جمکران به کانون جهان تشیع نام بردهاند.
وی با اشاره به زائران مسجد جمکران که از ملیتهای مختلف هستند، ابراز داشت: مسجد جمکران در کنار حرم حضرت معصومه(س) و مرکز فرهنگی همچون حوزه علمیه قم قرار دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: برای آشنایی مردم با احکام شرعی و تعمیق معارف آنها نسبت به قرآن کریم و اهل بیت(ع) از تمام توان و ظرفیت مسجد جمکران استفاده میکنیم؛ تا به نیاز مخاطبان پاسخ دهیم.
وی خاطرنشان کرد: برای پاسخ به نیاز ملیتهای مختلف در مسجد جمکران، فضاهایی را در نظر گرفتهایم که برگزاری جلسات قرآن، مداحی و مراثی اهل بیت(ع)، سخنرانی، پرسش و پاسخ، تصحیح قرائت، همایش، نشستها، مراسم ادعیه و مناجات، نمایشگاههای علمی و فرهنگی، حلقههای معرفت و سایر برنامهها از این موارد است.
حجت الاسلام ابراهیمی به اثرگذاری مسجد جمکران در جهان اسلام اشاره و تأکید کرد: به هر میزانی که برنامهها بهتر و غنیتر باشد؛ اثرگذاری آن نیز بیشتر و بهتر خواهد بود؛ زیرا مخاطب محوری از اصول مسلم برنامههای مسجد جمکران است.
وی با اشاره به رویکرد مخاطب شناسی مسجد جمکران یادآور شد: مسؤولان فرهنگی مسجد جمکران بعد از مخاطب شناسی براساس آموزههای دین اسلام به نیاز مخاطبان پاسخ میدهند؛ تا در سیاستگذاریهای کلان نظام اسلامی سهیم باشند./908/ت302/ف