۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴
کد خبر: ۲۷۲۹۵۹
آیت الله علم الهدی:

هیچ کس با هیچ سیاستی نمی تواند خطوط قرمز تعیین شده توسط رهبری را جابجا کند

خبرگزاری رسا- آیت الله علم الهدی گفت: وقتی رهبری می گوید مواردی خط قرمز ما است، مردم هم پای آن می ایستند و هیچ کس با هیچ سیاستی نمی تواند آن را جابجا کند.
آيت الله علم الهدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری امروز در هفدهمین جلسه تفسیر سوره محمد(ص)، با اشاره به آیه هفتم این سوره مبارکه که می فرماید «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»، به تبیین مسأله «نصرت الهی» پرداخت و گفت: امام حسین (ع) در دعای عرفه می فرمایند «وَ انْصُرْنِی عَلَی مَنْ ظَلَمَنِی» یعنی خدایا مرا بر کسانی که به من ظلم می کنند پیروز کن.

 

نفرت جهانی نسبت به دشمنان سیدالشهدا(ع) در حال توسعه است

وی نهضت حسینی را نمونه ای از یاری بندگان نسبت به خداوند عنوان کرد و افزود: هیچ نصرتی خالص تر و پاک تر از نصرت سیدالشهدا(ع) و یاران شان نسبت به خدا نبود اما کسی در آن روز یاری خداوند نسبت به آن ها را در شرایطی که به شهادت رسیدند، ندید.

 

امام جمعه مشهد مقدس در تبیین نحوه یاری خداوند نسبت به امام حسین(ع) اظهار کرد: امروز هیچ پیروزی مانند سیدالشهدا(ع) وجود ندارد؛ سال به سال نفرت نسبت به دشمنان ایشان در حال توسعه بوده و عظمت انقلابی شهدای کربلا بی سابقه است که شاهد آن راهپیمایی اخیر در روز اربعین بود که در کل تاریخ بی سابقه است.

 

تسلط دشمنان به معنای عدم تحقق نصرت الهی نیست

آیت الله علم الهدی تصریح کرد: ممکن است در عرصه های نظامی و سیاسی روزی پیش آید که در همین نظام، شکست خورده، به شهادت برسیم و دشمن و جریان های وابسته به آن بر کشور مسلط شوند اما این ها به معنای کمک نکردن خداوند نیست چرا که جریان سرنوشت بشر و حاکمیت خدا بر بشر یک جریان ممتد است و مانند پازلی است که در طول تاریخ کامل شده و در نهایت نصرت با خدا و مؤمنان است.

 

وی با تأکید بر این که نصرت خداوند قابل پیش بینی نبوده و نمی توان نوع آن را مشخص کرد، گفت: در عرصه سیاست دینی باید توجه داشت که اگر در زمینه ای قدرت به دست دشمنان دین افتاد، به معنای شکست دین و انقلاب نیست.

 

نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری در تکمیل سخن خود یادآور شد: شهید بهشتی می فرمودند «ما در این انقلاب مانند کوهنوردانی هستیم که از کوه بالا می روند و گاهی این کوه پیمایی اقتضا می کند از مسیری پایین آمده و از مسیر دیگری بالا بروند؛ این سرازیری مقدمه یک سربالایی هموارتر است.

 

آیت الله علم الهدی ضمن تأکید مجدد بر اصل «نصرت الهی»، گفت: در عرصه مقابله با دین ستیزان باید خود را به خدا سپرد تا هر راهی را که می داند جلوی پای ما بگذارد؛ در همین انقلاب مواردی بوده که آن چه پیش آمده بر خلاف مقدمه چینی متدینین بوده اما جهش و تعالی چند برابر راهی بوده که آن ها می خواستند بروند.

 

وی دو نوع تفسیر را برای عبارت قرآنی «یُثَبِّت أقدامَکُم» خاطرنشان کرده و افزود: عده ای عطف آن به «یَنصُرکُم» را عطف تفسیری دانسته و می گویند نوع نصرت خداوند از نوع پایدارسازی شما است اما مرحوم علامه طباطبایی گفته اند این عبارت ذکر خاص بعد از عام است یعنی یکی از مصادیق نصرت، «ثابت قدم شدن» است.

 

نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری ثبات قدم پس از پیروزی بر دشمن را حائز اهمیت فراوان دانست و خاطرنشان کرد: « یُثَبِّت أقدامَکُم» نشان می دهد پایداری کار خود انسان نیست و مقاومت در راه هدف نیاز به سرمایه دارد؛ از همین رو وقتی خدا ما را ثابت قدم کرد، نیروی محدود مقاومت انسان به نیروی نامحدود خداوند متصل می شود.

 

آیت الله علم الهدی در ادامه مقاومت ملت ایران پس از قریب به چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی را نمادی از این ثبات قدم خواند و افزود: مردم 37 سال پای این انقلاب ایستاده و مقاومت کرده اند در حالی که اول انقلاب به هیچ وجه سرمایه این مقاومت را نداشتند.

 

نسل سوم انقلاب در موقعیت های سیاسی و علمی محکم تر از نسل اول و دوم هستند

وی با تصریح بر این که «دشمنان تحلیل می کردند که ماندن پای انقلاب با گسست نسل به پایان می رسد»، رویش های نسل سوم انقلاب را ناشی از «تثبیت قدم» پروردگار دانست و گفت: خوشبختانه امروز در نسل سوم انقلاب چهره هایی را از نوع رزمندگان دفاع مقدس می بینیم که در موقعیت های سیاسی و علمی خیلی محکم تر از آن ها می ایستند؛ این نسل سوم را خدا خلق کرده و پایداری آن ها به خاطر خدا است.

 

امام جمعه مشهد مقدس یادآور شد: بسیاری از نسل سومی ها هستند که باقی مانده های نسل اول و دوم را هم راه می اندازند؛ در حالی که آن ها در زمان پیروزی انقلاب و دفاع مقدس نبوده اند اما به گونه ای با دین ستیزان مقابله می کنند که نسل اول و دوم را هم راه می اندازند.

 

ثبات قدم پس از پیروزی بر دشمن اهمیت زیادی دارد

آیت الله علم الهدی با بیان این که «ثبات قدم پس از پیروزی بر دشمن» از «ثبات قدم در حین مبارزه» مهم تر است، در تشریح آن به ذکر نمونه ای تاریخی پرداخت و اظهار کرد: در ژوئن 1967 که اسراییل کشورهای عرب را شکست داد و بسیاری از اراضی آن ها را اشغال کرد، به دلیل خیانت ارتش مصر صحرای سینا را از مصر گرفت اما در جنگ اکتبر، پس از این که انور سادات که فردی حزب اللهی بود، ارتش را بازسازی کرد، مصر صحرای سینا را آزاد کرده و مانوری در کانال سوئز برگزار کرد که خود انور سادات هم در آن شرکت کرد و دنیا را تکان داد.

 

وی افزود: کسینجر، این روباه پیر آمریکایی که آن زمان وزیر خارجه آمریکا بود با انور سادات صحبت کرد و انور سادات برای بهبود اقتصاد مصر، در کمپ دیوید اسراییل را به رسمیت شناخت و بزرگ ترین ضربه را به مسلمانان زد و اسراییل غزه را هم که جزو مصر بود، پس نداد؛ از همین رو ثبات قدم پس از پیروزی مهم تر از ثبات قدم در حین مبارزه است.

 

هیچ کس با هیچ سیاستی نمی تواند خطوط قرمز تعیین شده توسط رهبری را جابجا کند

امام جمعه مشهد مقدس خاطرنشان کرد: 80 میلیون عرب در جنگ 6 روزه ژوئن شعار «یا أبناءَ العرب» و «یا أبناءَ الوَلید» سر می دادند و نمی گفتند «یا أبناءَ الإسلام» در حالی که وقتی خدا در کار نباشد همه چیز از دست می رود.

 

آیت الله علم الهدی در تأیید سخنان خود به سرنوشت معمر قذافی، رییس جمهور مخلوع لیبی اشاره کرد و گفت: قذافی با آمریکا جنگید اما در نهایت بنده آمریکا شد و پس از این که او را کشتند، رایس، وزیر خارجه آمریکا گفت «عاقبت قذافی با ما این گونه شد؛ به امید روزی که ایران و کره شمالی را هم به همین روز بکشانیم.»

 

وی در پایان ضمن تقدیر از مقاومت مذاکره کنندگان جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته ای، در تبیین اهمیت نقش ولایت در جامعه تصریح کرد: ابزار تثبیت اَقدام مقام ولایت است؛ یعنی وقتی رهبری می گوید مواردی خط قرمز ما است، مردم هم پای آن می ایستند و هیچ کس با هیچ سیاستی نمی تواند آن را جابجا کند./820/پ201/ش

ارسال نظرات