روز جهانی قدس تمامی معادلات آمریکا و رژیم سفاک اسرائیل را بر هم خواهد زد

حجت الاسلام حسن هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، در رابطه با روز قدس، با بیان این که روز جهانی قدس به فرموده امام راحل در راستای حمایت از مردم بی دفاع و مظلوم جهان صورت گرفته است، اظهار داشت: روز قدس یکی از ایامی است که صحنه حق علیه باطل را برای تمامی مردم دنیا به ویژه مردمان آزادی خواه ترسیم می کند.
طنین انداز کردن حاکمیت اسلامی و دوری از تبعیض نژادی
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با اشاره به این که مردم ایران اسلامی به همراه برخی از کشورهای مسلمان یک صدا طنین استقلال، حاکمیت اسلامی و دوری از تبعیض نژادی را طنین انداز میکنند، بیان داشت: خوشبختانه مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی، حضور در این مراسم را یکی از تکالیف خود دانسته و با حضور پررنگ خویش برگ زرینی دیگر در کارنامه افتخارات خود ثبت و ضبط می کنند.
حجت الاسلام هنرمند به اهمیت برگزاری راهپیمایی روز قدس تأکید کرد و گفت: امروز چشم مردان و زنان و کودکان مظلوم فلسطین و دیگر جوامع اسلامی به حمایت های آحاد مردم نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
پیروزی حق علیه باطل
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با بیان این که جوامع اسلامی و آزادی خواهان جهان به پیروزی حق علیه باطل ایمان دارند، افزود: امسال وجود شرایط فعلی در منطقه به ویژه حملات رژیم آل سعود به مردم بی دفاع و مظلوم یمن بر اهمیت حضور مردم عدالت محور جوامع اسلامی به ویژه مردم فهیم نظام مقدس جمهوری اسلامی در راهپیمایی روز قدس میافزاید.
وی با بیان این مطلب که روز قدس یکی از یادگاران بر جای مانده از امام(ره) است، بر حضور پرشور و پررنگ مردم به ویژه نوجوانان و جوانان در راهپیمایی روز قدس امسال تأکید کرد.
مردم با حضور یکپارچه در راهپیمایی روز قدس از تفرقه افکنی دشمن جلوگیری خواهند کرد
حجت الاسلام هنرمند با بیان این که، بدون تردید روز قدس و حضور گسترده در راهپیمایی این روز جهانی تمامی معادلات آمریکا و رژیم سفاک اسرائیل را برهم خواهد زد، تصریح کرد: مردم با حضور یکپارچه در این راهپیمایی از تفرقه افکنی دشمن جلوگیری خواهد کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی هشدار داد: ایادی مزدور و دشمنان قسم خورده اسلام هیچگاه ساکت ننشسته و از هر فرصتی استفاده می کنند تا مسلمانان را به جان یکدیگر اندازند؛ از این رو تشکیل گروهک تروریستی داعش و القاعده گواهی براین ادعا بوده که مسلمانان جهان نسبت به ابراز واکنش نسبت این گروهک نهایت دقت را داشته باشند.
حضور در راهپیمایی روز قدس تکلیف ملی و دینی است
حجت الاسلام هنرمند حضور در راهپیمایی روز قدس را تکلیف ملی و دینی عنوان کرد و گفت: تمامی مردم به ویژه جوانان باید پرشورتر از سال های گذشته در این راهپیمایی شرکت کرده و حمایت بی چون و چرای خویش نسبت به مقام عظمای ولایت را در جهان به منصه ظهور رسانند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در ادامه با بیان این نکته که، جوانان با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس پاسداری از خون شهدا را به تصویر خواهند کشید، اظهار داشت: این حضور مشت محکمی بر دهان جوامع استکباری است که هر روز با ترفندی جدید سعی در اسلام گریزی نوجوانان و جوانان مسلمان دارند./842/ت302/ح