۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۲۶۸۹۸۶
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی قزوین خبر داد؛

برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت در 50 بوستان‌ معرفت و 60 پایگاه هسته‌های فرهنگی جوانان

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی قزوین گفت: کلاس‌های اوقات فراغت در سطح استان برای دو گروه سنی 7 تا 15 ساله در 50 بوستان‌ معرفت و 15 تا 25 ساله در 60 پایگاه هسته‌های فرهنگی جوانان برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام عباس نظري .png حجت الاسلام عباس نظري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام عباس نظری، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین در نشست خبری ظهر امروز (اول تیرماه) با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف گفت: ستاد صیانت از حجاب و عفاف در کشور وجود دارد که 28 دستگاه در این ستاد عضو هستند و برای هر دستگاهی وظایفی تعریف شده است.

 

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: برای سازمان تبلیغات نیز چند کار در بخش‌های فرهنگی و آموزشی تعریف شده است که بخشی به صورت گفتمان‌های دینی است که هر سال بیش از یکصد گفتمان دینی در سه بخش دانشجویی، دانش‌آموزی و عمومی برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های این سازمان بیان کرد: هر ساله همزمان با 18 مناسبت دینی و ملی کشور، اعزام مبلغ به مناطق مختلف انجام می‌شود که یکی از توصیه‌های تبلیغی مبلغان بحث حجاب و عفاف و تحکیم بنیان خانواده است.

 

این مسؤول تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی ویژه اقشار تاثیر گذار جامعه نظیر روحانیان، معلمان، بانوان فرهیخته و مسؤولان هیئات مذهبی و مداحان که در ارتباط با مخاطبان گسترده‌ای هستند یکی دیگر از اقدامات سازمان تبلیغات در ارتباط با موضوع حجاب و عفاف است.

 

وی با اشاره به توزیع نرم افزارهایی با مضامین حجاب و عفاف در میان دانش آموزان گفت: افزون بر کارهای انجام شده، در ایام عید نوروز 2 هزار جلد کتاب در میان مسافران استان توزیع شد و به 40 نفر از شرکت کنندگان در مسابقه فرهنگی جوایزی اهدا شد.

 

این مسؤول اضافه کرد: نصب بنرها، توزیع بروشور و تراکت در ارتباط با موضوع حجاب و عفاف از دیگر فعالیت‌های اداره تبلیغات در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در استان است.

 

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی قزوین در خصوص برگزاری برنامه اوقات فراغت در ایام تابستان ابراز کرد: اوقات فراغت در سطح استان برای دو گروه سنی 7 تا 15 ساله در 50 بوستان‌ معرفت و 15 تا 25 ساله در 60 پایگاه هسته‌های فرهنگی جوانان برگزار خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: زمان آغاز اوقات فراغت از ابتدای مردادماه به مدت 40 روز تا دهم شهریورماه خواهد بود، شرکت کنندگان در این دوره به طور میانگین 25 نفر هستند و فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، ورزشی و قرآنی و پرورشی در این بوستان‌ها و هسته‌های فرهنگی انجام می‌شود.

 

وی با بیان اینکه استان قزوین طی دو سال متوالی در برگزاری جشنواره های فرهنگی حائز رتبه شده است عنوان کرد: مجموعه اوقات فراغت در مساجد و مکان‌های متبرکه برگزار می‌شود و مربیان این هسته‌های فرهنگی و بوستان‌های معرفت از روحانیت آموزش دیده هستند.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در راستای مقابله با فرقه‌های انحرافی بیان کرد: در سطح سازمان تبلیغات اسلامی، در مرکز اداره کلی با عنوان فرق و مذاهب و نحله‌های انحرافی در وزارت کشور و استانداری‌ها با عضویت دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و فرهنگی ایجاد شد.

 

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای معرفی فرقه‌های انحرافی اظهار کرد: کارگاه‌های آموزشی برای معلمان، دانشجویان و روحانیان و اساتید دانشگاه‌ها برگزار می‌شود تا ضمن آشنایی با مبانی و اصول این فرقه‌ها با راهکارهای مقابله با آن آشنا شوند که در این دوره آموزشی از اساتید برجسته متخصص استفاده می‌شود.

 

حجت الاسلام نظری افزود: هم چنین در بحث عرفان های کاذب در سطح استان کارهای فرهنگی آموزشی خوبی انجام شده اما کافی نیست./848/پ202/ب4

ارسال نظرات