۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۲۶۶۹۱۵
در مشهد؛

همایش ملی اقتصاد آموزش و پرورش با رویکرد اقتصاد مقاومتی برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: همایش ملی اقتصاد آموزش و پرورش با حضور فرشاد مؤمنی در راستای تحقق بند 21 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برگزار می شود و یکی از مهم ترین اهداف آن ترویج رفتارهای عقلانی، اقتصادی در بین دانش آموزان است.
اقتصاد مقاومتي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، سید جواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ظهر امروز 23 خرداد در نشست خبری در محل این اداره با موضوع تشریح برنامه های همایش ملی اقتصاد آموزش و پرورش با رویکرد اقتصاد مقاومتی گفت: این همایش با حضور فرشاد مؤمنی در راستای تحقق بند 21 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده برگزار می شود که یکی از مهم ترین اهداف آن ترویج رفتارهای عقلانی، اقتصادی در بین دانش آموزان است.

 

 وی درباره کارگروه‌های علمی این همایش افزود: کارگروه‌های مشارکت بخش خصوصی، توسعه درون دستگاهی و افزایش بهره وری، دستگاه‌های دولتی و دستگاه‌های مردم نهاد مکمل و کارگروه اختصاصی اقتصاد مقاومتی از جمله کارگروه‌های این همایش هستند که 105 مقاله علمی از سراسر کشور را گزینش و 24 مقاله را به صورت پوستر در نمایشگاه ایده ها به نمایش می گذارند.

 

حسینی در زمینه اجلاس جهانی آموزش برای همه در کره جنوبی اظهار کرد: این همایش جهانی به همت سازمان ملل متحد برای بررسی راهکارهای نوین آموزشی هر 15 سال یک بار با حضور هیأت های آموزشی از سراسر جهان برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: در این اجلاس، سهم اعتبارات آموزش و پرورش از تولیدات ناخالص هر کشور باید از 50 درصد به 60 درصد و از بودجه دولت از 15 درصد به 20 درصد برسد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: سرانه فضاهای آموزشی استان 2/5 متر است و در حال نزدیک شدن به استاندارهای جهانی هستیم.

 

پیشرفت 60 درصدی بزرگ ترین مرکز آموزشی ساخته شده پس از انقلاب در دبی

وی در ادامه از پیشرفت 60 درصدی بزرگ ترین مرکز آموزشی ساخته شده پس از انقلاب در دبی خبرداد و خاطرنشان کرد: این مرکز با مسافت 30 هزار متر مربع برای فعالیت مختلف فرهنگی و آموزشی تعریف شده است.

 

حسینی در ارتباط با طرح گروه بندی حرفه‌ای و تخصصی معلمان تصریح کرد: معلمان باید افزون بر وظیفه تعلیم و تربیت خود نخبگان جامعه نیز باشند و معلمانی که دارای تحصیلات فوق لیسانس و دکترا هستند با توجه به تخصص خود در گروه های معلمان مهندس، معلمان ورزشکار و معلمان مؤلف دسته بندی و به معاونت های مربوطه ارجاع داده می شوند.

 

وی، طرح گنجینه‌های مدیریتی استان را ظرفیتی جدید برای بهره گیری از ایده‌ها دانست و اضافه کرد: از اول مهر 94 طرح مشارکتی گنجینه‌های مدیریتی با حضور 600 نفر از مدیران آموزش و پرورش پس از انقلاب در استان اجرا می‌شود تا از تجارب آنان برای رفع مشکلات موجود استفاده شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، رشد بی رویه آسیب‌های اجتماعی را یکی از دغدغه‌های موجود عنوان کرد و گفت: در سال 93 شاهد رشد 372 درصدی کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی نسبت به سال 92 بودیم و در سال 93 در یک هزار و 1400 مدرسه شاهد برگزاری چهار هزار و 387 کارگاه آموزشی بوده‌ایم.

 

حسینی ادامه داد: تاکنون 440 هزار دانش آموز، 243 هزار ولی و 30 هزار نفر از کارکنان مدارس تحت پوشش کارگاه های آموزشی دفاع در برابر آسیب‌های اجتماعی بوده‌اند.

 

وی پیرامون آزمون سلامت روان ویژه دانش آموزان پایه اول دوره دوم متوسطه بیان کرد: در سال تحصیلی 93،94 این آزمون در بین 82 هزار دانش آموز انجام شد و با تحلیل دقیق داده های آماری این آزمون کمیته‌های کیفیت بخشی سلامت روان و صیانت از خانواده به منظور کاهش آسیب های اجتماعی تشکیل شدند.

 

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس این آزمون مداخله فوری برای دانش آموزان مورد نیاز است و عزت نفس پایین، خشم بالا، افسردگی و اضطراب بالا و خوش بینی پایین از جمله موارد نگران کننده این آزمون بود.

 

وی در ارتباط با استیضاح وزیر آموزش و پرورش افزود: با استیضاح وزیر تغییراتی در حوزه انسانی رخ نمی‌دهد و باید بدانیم که استیضاح امری طبیعی و ابزاری برای کنترل وزارتخانه‌ها است. بیشترین استیضاح‌ها همواره برای وزارت آموزش و پرورش بوده که این موضوع نشان دهنده اهمیت حوزه تعلیم و تربیت در جامعه است.

 

حسینی در ادامه به مقایسه بودجه آموزش و پرورش در سال های گذشته و امسال پرداخت و گفت: بودجه این نهاد در سال92، پانزده هزار میلیارد تومان و در سال 94، 30 هزار میلیارد تومان است که با رشد صد در صدی مواجه است و در سهم بودجه عمرانی هم با رشد 47 درصدی در سال جدید مواجه هستیم./934/پ202/ب5

ارسال نظرات