۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۱
کد خبر: ۲۵۹۲۴۸
استاد حوزه علمیه بابل:

حمایت از تولید داخل جلوه ای از اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل توجه به عرصه اقتصاد مقاومتی را مهم دانست و گفت: یکی از جلوه های اقتصاد مقاومتی توجه به ایجاد و توسعه صنایع تبدیلى در مناطق محروم و جلوگیرى از هدر رفتن محصولات و تولیدات کارگران و کشاورزان زحمتکش است.
حجت الاسلام تقي پور، استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه و دانشگاه امروز در جمع مردم بخش گتاب با تاکید بر نگاه اقتصادی اسلامی و نگاه تولید محور در این حوزه گفت: تکیه بر اقتصاد دانش‏محور و تولید محور و تبیین ارزش تولید و سرمایه‏گذارى برای ایجاد اشتغال برای کشور یک ضرورت اساسی است.

 

وی افزود: امروز باید با تجلیل از جهادگران عرصه کار و تلاش در جهت خودکفایی به خصوص کارگران فرهنگ کار و تلاش در جامعه نهادینه شود.

 

عضو شورای حوزه علمیه بابل، توجه به عرصه اقتصاد مقاومتی را مهم قلمداد و خاطرنشان کرد: یکی از جلوه های اقتصاد مقاومتی توجه به ایجاد و توسعه صنایع تبدیلى در مناطق محروم و جلوگیرى از هدر رفتن محصولات و تولیدات کارگران و کشاورزان زحمتکش است.

 

وی ادامه داد: تأکید بر مدیریت مصرف، تشویق و ترغیب توده مردم مبنى بر حمایت از نیروى کار و استفاده از تولیدات داخلى امروز به خصوص از سوی دولت ضرورتی است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار می گیرد.

 

حجت الاسلام تقی پور بر تقویت صنایع داخلی و کسب رضایت مصرف کنندگان داخلی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: اعتمادسازى تولیدات در جهت تولید و عرضه محصولات با کیفیت و استاندارد به مردم در راستاى اقتصادى پویا و مولد ضرورت است.

 

وی توجه بیشتر به کارگران را از سوی دولت خواستار شد و گفت: هرچند که با تلاش هاى وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعى و شرکاء اجتماعى دولت، افزایش 17 درصدى حقوق و دستمزد کارگران را در سال جدید شاهد بودیم و درصد رشد حقوق کارگران از میزان تورم جامعه پیشى‏گرفته است، اما براى پربار کردن سفره این قشر پرتلاش جامعه هم‏چنان باید گامهاى بهترى برداشت.

 

امام جمعه گتاب نقش هماهنگ قوای سه گانه را در سال همدلی و همزبانی به منظور حمایت از تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: نقش دستگاه‏ها و سازمانهاى دولتى، قوه مقننه، قوه قضائیه، بخش خصوصى و نهادهاى غیردولتى و تعاونى‏ها در توسعه اشتغال و سرمایه‏گذارى امری بدیهی و لازم است.

 

وی توسعه تعاونی ها به خصوص در سطح خانواده را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: صندوق های قرض الحسنه خانگی، تعاونی های خانوادگی  و صندوق های قرض الحسنه های محلی یکی از بهترین بازوان تولید برای صنایع کوچک است و این ظرفیت باید برای ایجاد اشتغال مولد استفاده شود.

 

استاد حوزه علمیه بابل با بیان این که تحریم های گسترده غرب نتوانست مانع توسعه و پیشرفت ایران اسلامی در عرصه های مختلف شود، گفت: امروز به برکت ایستادگی و مقاومت ملت ایران شاهد رشد و بالندگی کشور در عرصه های مهم هستیم.

 

حجت الاسلام تقی پور با اشاره به این که ملت ایران هیچ گاه زیر بار زیاده خواهی های آمریکا و کشورهای غربی نخواهد رفت، بیان داشت: تحریم های کشورهای غربی زمینه ای را برای پیشرفت و خودکفایی کشورمان فراهم کرد./950/پ202/ب1

ارسال نظرات