۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۲۵۸۶۲۸
استاد حوزه علمیه قزوین:

رهایی از دغدغه‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی در گرو اقامه نماز است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قزوین با اشاره به اهمیت اقامه نماز گفت: نسخه قرآن کریم برای رهایی از دغدغه و ناهنجاری های اجتماعی، اقامه نماز و فراهم‌کردن مقدمات اقامه نماز است.
حجت الاسلام عابديني

حجت‌الاسلام عابدینی، استاد حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به سخن پیامبر اکرم(ص) که فرمود «من و علی پدران این امت هستیم»، گفت: پیامبر گرامی اسلام نظام ولایی را برای جامعه دینی رقم زدند و جامعه را به سمت ولایت مداری هدایت کردند.

 

استاد حوزه علمیه قزوین در ادامه افزود: ولایت پیامبر(ص) و امیر مؤمنان(ع) بزرگ‌ترین پشتوانه برای جامعه دینی محسوب می‌شود، در قرآن کریم به اطاعت، احسان و گرامیداشت پدران و جایگاه نظام خانواده توصیه فراوان شده و همواره به نیکی به والدین و اف نگفتن به آنان توصیه اکید شده است.

 

وی بیان کرد: در نظام خانواده، نظام ولایت و اطاعت از پدران به عنوان ولی خانواده سفارش شده است به گونه‌ای که حتی بزرگ‌ترین ارزش‌های الهی نیز باید به اذن ولی خانواده انجام شود.

 

این کارشناس دینی ادامه داد: ما در نظام اسلامی تحت نظام ولایی تربیت می‌شویم و زندگی می‌کنیم و این نظام الهی در خانواده و اجتماعی جزو راهبردهای زندگی اسلامی است.

 

حجت‌الاسلام عابدینی با اشاره به آیاتی در قرآن کریم درباره ولایت تصریح کرد: مؤمنان و اهل ولایت کسانی هستند که هرگاه به قدرت و یا تمکن مالی رسیدند و قدرت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی پیدا کردند؛ نسبت به پرپایی اقامه نماز اهتمام ورزند و دل مردم را به سمت انجام ارزش‌های دینی متمایل سازند.

 

وی به اهمیت اقامه نماز در یک جامعه دینی اشاره کرد و اظهار داشت: نسخه قرآن کریم برای رهایی از دغدغه و ناهنجاری‌های اجتماعی که در عرصه‌های مختلف شاهد هستیم، اقامه نماز و فراهم کردن مقدمات اقامه نماز است که مانع اشاعه فساد و فحشا در جامعه اسلامی می‌شود؛ از این رو مسؤولان باید بستر مناسبی برای تحقق این امر فراهم سازند.

 

استاد حوزه علمیه قزوین در ادامه تأکید کرد: اگر همه فعالیت‌های ما در طول زندگی با نگاه قرآنی انجام شود به طور قطع مانع بزرگی در مقابل فحشا و منکر خواهد بود و جامعه ما به سمت جامعه‌ای سالم و الهی پیش می‌رود.

 

این کارشناس دینی در پایان گفت: امیدواریم با حاکمیت ارزش‌های دینی و الهی که نماد آن در عبودیت و اقامه نماز است بتوانیم بر همه بدی‌ها غلبه کنیم و زمینه ظهور منجی عالم بشریت را فراهم سازیم. /848/ت302/ح

ارسال نظرات