کلنگ احداث 2 مدرسه علمیه خواهران در کرمان به زمین زده شد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در مراسم کلنگزنی مدرسه علمیه فاطمیه بردسیر، حجتالاسلام میثم طارم امام جمعه و رییس هیات امنای این مدرسه در سخنانی با بیان اینکه ساختمان فعلی مدرسه علمیه فاطمیه بردسیر قابل استفاده نیست، اظهار امیدواری کرد با کلنگزنی ساختمان جدید این مدرسه علمیه هرچه زودتر شاهد راهاندازی آن باشیم.
وی با اشاره به موقعیت شهر بردسیر در نزدیکی شهر کرمان و محوریت این شهر نسبت به شهرهای همجوار اضافه کرد: ویژگیهای این شهر زمینه جذب داوطلبان بیشتری را به حوزه فراهم میکند.
در این مراسم همچنین حسنپور نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود جو همدلی در میان مسئولان بردسیر افزود: مسئولان بردسیر آماده همکاری برای احداث ساختمان مدرسه علمیه فاطمیه بردسیر هستند.
حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور نیز با اشاره به اینکه سلسله صفویه در یک برهه تاریخی تعداد زیادی مدرسه علمیه بنا کرد، نتیجه این کار را تقویت خاستگاه اسلام ناب محمدی ذکر کرد و افزود: بسیاری بناها ساخته شدهاند که در تمدن اسلامی ماندگار نبودهاند و آنچه موجب ماندگاری کار میشود، تعلق آن به صاحب اصلیش یعنی حضرت ولی عصر(عج) است.
وی خاطرنشان کرد: عمر آدمی محدود است و در این عمر کوتاه باید کارهایی را انجام دهد که بیشترین فایده را به او برساند. طلبهای که عمر خود را در راه هدایت جامعه مینهد در واقع عمرش را در ترازوی معامله با حضرت بقیه الله الاعظم(عج) نهاده است.
در مراسم کلنگزنی احداث ساختمان مدرسه علمیه نرجسیه سیرجان نیز حجتالاسلام سیدمحمود حسینی امام جمعه سیرجان و رییس هیات امنای این مدرسه در سخنانی ضمن تقدیر از حمایت خیران و اعضای هیات امنا از مدرسه علمیه نرجسیه سیرجان اظهار کرد: جمعیت حدود 400 هزار نفری سیرجان به طلابی نیاز دارد که در فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، تبلیغی و ... مشارکت کنند.
وی با اشاره به اینکه این مدرسه علمیه از سال 83 تاسیس شده است، ادامه داد: تاکنون 55 نفر از این مدرسه علمیه فارغ التحصیل شدهاند و اکنون 130 نفر در این واحد حوزوی مشغول به تحصیل علوم دینی هستند.
امام جمعه سیرجان با اشاره به حضور 150 هزار دانشآموز و هزاران دانشجو در این شهر گفت: طلاب حوزه علمیه خواهران در میان این دانشآموزان و دانشجویان فعال هستند و به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در طرح نسیم بهشت با برپا کردن غرفههایی به مشاوره و فعالیتهای فرهنگی پرداختند که با استقبال عمومی مواجه شد.
وی با اشاره به لزوم حمایت دولت از حوزههای علمیه تصریح کرد: البته حوزههای علمیه نباید دولتی شوند اما شایسته است دولت در حد توان خود از حوزههای علمیه حمایت کند.
حجتالاسلام حسینی خاطرنشان کرد: در شهر سیرجان چند دانشکده و دانشگاه بزرگ فعالیت میکنند اما وضعیت ساختمانی حوزههای علمیه نسبت به این دانشکدهها و دانشگاهها وضعیت مناسبی نیست که لازم است حمایت مناسبتری از آنها صورت گیرد.
در این مراسم همچنین حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در سخنانی با بیان اینکه تا چند سال قبل اکثر مدارس علمیه خواهران از وضعیت مناسبی برخوردار نبود، اظهار کرد: اکنون ساختمان مناسبی برای 170 واحد حوزوی خواهران احداث شده است و دهها پروژه ساختمانی نیز در دست احداث قرار دارد.
وی با اشاره به فعالیت 70هزار بانوی طلبه و 457 واحد حوزوی خواهران در کشور خاطرنشان کرد: این تعداد طلبه نسبت به جمعیت تعداد زیادی نیست و نسبت به آنچه نیاز است تفاوت زیادی وجود دارد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور ادامه داد: در روزگاری که تشخصهای اجتماعی به سمت دیگری میرود، عدهای جانانه در راه حمایت از دین استقامت میکنند و این غنیمت بزرگی برای آنها است.
وی با بیان اینکه حوزههای علمیه خواهران در جنبشهای فرهنگی پیشتاز هستند، اضافه کرد: اگر در فضای مجازی تهدیدهای بسیاری جوانان را تهدید میکند، فرصتهای بسیاری هم در این فضا وجود دارد.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: امروز میتوان در فضای مجازی با کمترین امکانات فعالیت کرد و فضای رسانهای تنها ابزار سلطه مستکبران نیست.
وی خاطرنشان کرد: امروز خواهران طلبه در حالی بدون پشتیبانی مادی وارد فضای مجازی میشوند که سایر نهادها با یک سرمایهگذاری سنگین نتوانستهاند چنین بازدهی را به دست آورند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به فعالیت دهها تشکل پژوهشی با حضور طلاب خواهر شاغل به تحصیل و فارغالتحصیل اظهار کرد: حوزههای علمیه خواهران حامی و محافظ دستاوردهای نظام و انقلاب هستند./978/د101/ی