منبری که نیاز مخاطب را برطرف کند نشاط آور است
حجت الاسلام سید حسین مؤمنی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ضرورت نشاط و شادابی در منبر تصریح کرد: نشاط و شادابی در منبر روش بسیار تاثیرگذر برای مخاطب است البته اگر شادابی را در معنای خودش به کار ببریم.
استاد برجسته حوزه علمیه اظهار داشت: شادابی در منبر ضوابطی دارد که باید رعایت شود و این مناسب نیست که خطیب تنها به بیان بعضی نکات برای خنده و مضحکه مخاطب بپردازد.
حجت الاسلام مؤمنی افزود: نشاط در منبر به این معنا است که مخاطب و مستمع به آنچه که مورد نیاز زندگی اش است برسد و در پایان منبر با نشاط از پای منبر برود اگرچه کار با گریه پایان یابد.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: عده ای شادابی در منبر را به معنای جوک و نکاتی در منبر می دانند که بتوانند به هر نحوی مردم را بخندانند در حالی که این صحیح نیست.
وی در ادامه: خنداندن مخاطب به هر نحو ممکن دور از شأن یک خطیب است چرا که او در مقام خطابه و ارائه منطق اهل بیت(ع) است و این عمل با این شیوه درست نیست.
حجت الاسلام مؤمنی تصریح کرد: شادابی منبر به قهقهه زدن، جوک گفتن و خندیدن محض پای منبر نیست بلکه منظور از شادابی این است که مخاطب نیازش را دریافت کند و بعد از آن با خوشحالی از پای منبر بلند شود./1325/ت302/ی