هنرمندان در خط نخست سنگر فرهنگی کشور قرار دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری ظهر امروز 20 فروردین به مناسبت سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی در دیدار با هنرمندان حوزه هنری استان مرکزی اظهار داشت: هنرمندان در خط نخست سنگر فرهنگی کشور قرار دارند و مدیران و مسؤولان فرهنگی باید با دقت و درایت نیازهای روز اهالی هنر را تشخیص دهند.
آیت الله دری نجف آبادی بیان داشت: اهالی هنر باید با تولیدات ماندگار برای آحاد جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان هدایتگری کنند.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری زبان هنر را بسیار تاثیرگذارتر از هر زبان و صدها ساعت سخنرانی ارزیابی و عنوان کرد: در حماسه سیدالشهدا(ع) زبان هنر گویاترین زبان جهت نقل این حماسه و مظلومیت سالار شهیدان و یاران باوفایش است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: هنرمندان باید شهدا را الگوی خود در تمام امور قرار دهند و در راستای ترویج و گسترش آرمان های آن عزیزان بیش از پیش تلاش کنند.
وی در ادامه داد: هنرمندان و مسؤولان هنری استان مرکزی باید از ورود هر نوع تحریف و مسایل حاشیه ای و سوء استفاده احتمالی دشمنان در توطئه گرای جلوگیری کنند.
آیت الله دری نجف آبادی تصریح داشت: هنرمندان باید با مطالعه مستمر و ارتقای بینش مذهبی و اعتقادی و با در نظر گرفتن شرایط ایران اسلامی در جامعه بین الملل، با زبان برنده و تاثیر گذار هنر در راستای مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان گام های اساسی بردارند.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: هنرمندان باید با بکارگیری ابتکار و خلاقیت آثاری فاخر و مایه غرور و مباهات تولید کنند.
آیت الله درینجفآبادی به تعزیه استان مرکزی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه این هنر در استان مرکزی شاخص است انتظار داریم با جذب هنرمندان متعهد و متبحر و نیز جمعآوری نسخ تعزیه این هنر به بهترین نحو ساماندهی و ترویج شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به شاهکار هنرمندان در ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) افزود: تولید آثار هنری از این دست بسیار با ارزش و ماندگار خواهد بود.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: اخلاق مداری و پایبندی به ارزش های انسانی و اسلامی خمیرمایه کار اصحاب فرهنگ و هنر است و حوزه های هنری باید با هدایت این جوانان و پرورش استعداد آن ها به شکوفایی استعدادشان در مسیر درست قدم بردارند.
گفتنی است در پایان این نشست از جمعی از هنرمندان استان مرکزی که در زمینه ادبیات، عکاسی، خطاطی، هنرهای تجسمی و فیلم سازی فعالیت می نمایند تجلیل به عمل آمد. /842/پ202/ب