۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۲۴۸۸۱۸
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی:

سرویس‌های جاسوسی اسرائیل 5500 دانشمند خاورمیانه را ترور کردند

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای صرفا مختص به ایران نیست بلکه سابقا در کشور مصر و عراق نیز دانشمندان از سوی سرویس‌های جاسوسی اسرائیلی ترور شدند.
انرژي هسته اي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، عبداللهی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، امروز عصر در نشست علمی حقوق و امنیت هسته‌ای که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و با اشاره به این‌که نظام جمهوری اسلامی قربانی تروریست است، گفت: ظرفیت حقوق بین الملل در جلوگیری از اقدام به ترور دانشمندان هسته ای چقدر است.

 

وی افزود: موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای صرفا مختص به ایران نیست بلکه سابقا در کشور مصر و عراق نیز دانشمندان از سوی سرویس‌های جاسوسی اسرائیلی ترور شدند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، عنوان کرد: جنگ و اشتغال فرصت مغتنمی را در اختیار سرویس های جاسوسی اسرائیل قرار داد که شبکه العالم حدود 5500 ترور دانشمندان کشورهای درگیر جنگ خاورمیانه را گزارش میکند که رقم خیره‌کننده‌ای است.

 

عبداللهی گفت: در ایران 12 نفر دانشمند شهید هسته‌ای داشتیم این یک مساله ایرانی نیست حداقل در سه کشور شاهد موج ترور دانشمدان هسته‌ای بودیم باید دنبال راهکار حقوق بین المللی گشت، دانشمندان پشتوانه علمی کشور هستند.

 

وی اظهار داشت: سابقه اسرائیل فقط به تهدید تاسیسات هسته‌ای ایران بر نمی‌گردد دولت عراق موفق شده بود برنامه اتمی گسترده‌ای را توسعه دهد که در اوزیلاک جنگنده‌های اسرائیلی در 7 جون سال 1981 با حمله سراسری آن را با خاک یکسان می‌کنند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، بیان داشت: کنوانسیون هدف محور نیست بلکه روش محور است هدف کنوانسیون بیشتر حمایت از مکان، مواد و اموال هسته‌ای است این کنواسیون بیشتر به دنبال حمایت از سران حکومت است و از اشخاص علمی حمایت نمی‌کند.

 

عبداللهی ابراز کرد: مشکل شناسایی عاملان ترور و از همه مهمتر حامیان بین الملل آنها است مساله فقط ایران نیست، حقوق بین الملل برای پیشگیری از ترورها به اندازه کافی توسعه یپدا نکرده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما شاهد قطعنامه مجمع در مورد محکومیت دانشمندان هسته ای نیستیم باید به سوی توسعه حقوقی حرکت شود شاید بتوان با افزودن دانشمندان حقوقی امید صیانت از دانشمدان هسته‌ای و سپردن متهمان به چنگال عدالت را داشت./807/پ203/ب4

ارسال نظرات