روز ایمان، جهاد و شهادت

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، حضرت علی (ع) در کوران جنگ نرم و جنگ سخت صفین در میان اصحاب خود بحث حقوق اجتماعی، حقوق متقابل رهبری و مردم را یادآور می شود و می فرماید: در حقوق الهی، بزرگ ترین حق، حق رهبر بر مردم و حق مردم بر رهبر است. حضرت تأکید می کند: عزت دین در رعایت این دو حق و عامل پایداری پیوند مردم و رهبری هم به رعایت این دو حق برمی گردد. اولین حقی که باید در این ارتباط متقابل رعایت شود، اطاعت از رهبری و پایبندی به قانون و مقررات حکومت الهی از سوی مردم است. (سوره طه، آیه 90) دومین حق، پایداری در اجرای احکام الهی و ناکام گذاشتن دشمنان خدا و مردم است و دست برنداشتن از موضع حق طلبی است. (سوره هود، آیه 112)
مردم هم حقوقی بر گردن رهبری دارند که مهم ترین آن اجرای عدالت و برقراری قسط در جامعه است. حق برخورداری از پیشرفت، رفاه و زندگی شرافتمندانه توأم با بسط اخلاق الهی در جامعه.تاریخ بشر شاهد ظهور انبیا، اولیاء و مصلحان بزرگی بوده است اما بی وفایی مردم و پشت کردن آنان به رهبران الهی را هم ثبت کرده است. مردمانی که حق رهبری را ادا نکردند و گرفتار بدبختی های شدیدی شدند که روی تاریخ را سیاه کرده است.
انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) از قاعده بی وفایی مردم به رهبری و رهبران الهی، مستثنا بوده است. مردم ما هیچ گاه رهبری را در کوران حوادث و گردبادهای تند سیاسی تنها نگذاشتند و بر عهد خود مبنی بر تقید به احکام الهی و اطاعت از رهبران الهی، پایبند بوده اند. علت اصلی مانایی انقلاب و پیشرفت کشور و عبور از بحران های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هم همین بوده است والّا اگر مردم نسبت به امام و رهبری بی وفایی نشان می دادند، تا امروز انقلاب، هفت کفن هم پوسانده بود!ایام، ایام نورانی دهه فجر انقلاب است. مردم در حال و هوای ورود امام (ره) به کشور و پیروزی شگفت انگیز انقلاب به سر می برند. مردم ما روزگارانی را یاد می آورند که با امام نفس می کشیدند و هنوز هم در همان حال و هوا نفس می کشند. مردم ما با چشم او می دیدند و با گوش او می شنیدند و با اشاره دست او در صراط مستقیم الهی قرار
می گرفتند. اکنون مردم ما همان حس و حال را نسبت به آیت الله العظمی خامنه ای دارند.انقلاب پایه و اساس استوار خود را روی اعتماد به توده های
هر قدر به سمت مردم محروم و مستضعف می رویم رضایت مردم از اسلام و انقلاب بیشتر مشاهده می شود و هر قدر به سمت طبقات ثروتمند می رویم، پایبندی به اسلام و انقلاب را کمتر مشاهده می کنیم.امروز پنجمین روز از ایام الله دهه فجر است. امروز به نام ایمان، جهاد و شهادت نامگذاری شده است. ملت ما برای استقرار حکومت الهی با ایمان راسخ خود فقط حرف نزد، شعار نداد، بلکه با جهاد و شهادت، انقلاب را قوام بخشید و نهال آزادی را با خون خود آبیاری کرد. امروز در سنگ نبشته های مزار شهیدان، این جملات بیش از هر جمله ای دیده می شود؛ ما برای خدا، برای اسلام و برای قرآن، جانمان را فدا کردیم. ما برای استقرار نظام ولایت فقیه، جانفشانی کردیم.
این واقعیت نشان
امروز خانواده های شهدا بر مزار شهیدان خود حاضر
منبع: روزنامه رسالت