۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۲۴۳۶۷۶
آیت الله دری نجف آبادی:

وظیفه مدیران حوزه های علمیه تربیت عالمان متخصص و دین شناس است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر این که تربیت عالم دین با تعلیم دین فرق می کند، گفت: حوزه علمیه یک مرکز علمی است و مدیران حوزه های علمیه باید هدف از آموزش در حوزه را مشخص کنند و همچنین متخصص دین و عالم دین پرورش دهند.
آيت الله دري نجف آبادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، امروز در نشست هماهنگی پذیرش حوزه های علمیه استان مرکزی که در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان مرکزی برگزار شد، گفت: مدیران مدارس علمیه باید با برنامه ریزی و کارهای فرهنگی به جوانان انگیزه و هدف بدهند و باید  اعتقادات و ایمان در مقاطع تحصیلی طلاب مدنظر قرار بگیرد.

 

آیت الله دری نجف آبادی بیان داشت: طلاب در مرحله اول با صاحب اصلی حوزه پیمان سربازی می بندند که سرباز حقیقی حضرت ولی عصر(عج) باشند و مدیران مدارس علمیه باید طلاب را در جهت خدمت‌رسانی به امام عصر(عج) و دین مبین اسلام آماده کنند و طلاب هم در زندگی شخصی و طلبگی خود به آداب خاص پایبند باشند و به آن آداب به خوبی عمل کنند.

 
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان این که یکی از عوامل آفت زا برای حوزه های علمیه این است که برخی از نیروهایی که وارد حوزه ها می شوند، نیروهایی نیستند که بخواهند تا آخر بمانند خاطر نشان کرد: در پذیرش طلاب برای حوزه باید اصل شناسایی نخبگان و استعدادیابی  را رعایت کنیم و باید افراد نخبه و با استعداد جذب حوزه های علمیه شوند و تنها با این روش می توانیم با دین گریزی و روحانیت زدگی مقابله کنیم و با این روش، عالمان وارسته و با جاذبه پرورش خواهند یافت

 

وی با تاکید بر این که تربیت عالم دین با تعلیم دین فرق می کند اظهار داشت: حوزه علمیه یک مرکز علمی است و  مدیران حوزه های علمیه باید هدف از آموزش در حوزه را مشخص کنند و همچنین باید متخصص دین و عالم دین پرورش دهند چون  روحانی بودن کار بزرگ و میدان وسیعی است.

 

آیت الله دری نجف آبادی گفت: رسالت حوزه های علمیه، پرورش عالمان دینی برای صیانت و حفاظت از اصل دین است و طلاب نباید به فکر دنیا، مال، مقام و مسؤولیت باشند و  باید مسیر تقرب الهی را طی کنند تا به پیروزی و سربلندی هر چه بیشتر برسند.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: باید پذیرش در حوزه های علمیه بسیار سخت باشد و تنها نخبگان و جوانان با استعداد و متین و از خانواده های با تقوا بتوانند وارد حوزه علمیه شوند.

 

آیت الله دری نجف آبادی در ادامه اظهار داشت: مدیران حوزه های علمیه باید بهترین ایده ها را به طلبه ها انتقال دهند و شهیدان بلند مرتبه را سرلوحه امور خود قرار دهند تا در سال های آینده شاهد کارهای انقلابی و کارهای فرهنگی ارزنده ای باشیم. /842/پ202/ب6

ارسال نظرات