۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۲۳۳۸۰۱
مسؤول سازمان بسیج طلاب گیلان:

منشأ حرکت میرزا کوچک خان صدرصد دینی و اعتقادی بود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان گیلان با تاکید بر این که منشأ حرکت میرزا کوچک خان جنگلی صدرصد دینی و اعتقادی است، گفت: رفتار میرزا کوچک خان جنگلی نیز یک رفتار دینی و اعتقادی است.
ميرزا کوچک خان جنگلي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام محمد جمالی، مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان گیلان امروز در یادوراه روحانی شهید میرزا کوچک جنگلی و 150 شهید طلبه روحانی گیلان در مسجد سلیمانداراب رشت با اشاره به حماسه سازی روحانیت در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: میرزا کوچک خان جنگلی بزرگ مردی بود که زمان خود را به درستی شناخت و درک کرد.

 

وی با تاکید بر این که منشأ حرکت میرزا کوچک خان جنگلی صدرصد دینی و اعتقادی است، گفت: رفتار میرزا کوچک خان جنگلی نیز یک رفتار دینی و اعتقادی است.

 

مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان سپاه قدس گیلان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد نهضت جنگل افزود: نماد مجاهدت مردم گیلان میرزا کوچک خان جنگلی است.

 

حجت الاسلام جمالی با تاکید بر این که میرزا کوچک خان برای مقابله با بیگانگان قیام کرد، بیان داشت: در ستاد کنگره بزرگداشت میرزا کوچک خان جنگلی و 150 طلبه گیلان چهار کمیته تخصصی وجود دارد.

 

مسؤول بسیج طلاب و روحانیان گیلان با بیان این که وظیفه این ستاد شناسایی و ماندگاری شهدای طلبه گیلان، تبیین نقش روحانیت در انقلاب و دفاع مقدس است، تصریح کرد: تدوین و تهیه فیلم مستند شهدای شاخص در دستور کار این ستاد قرار دارد.

 

وی با اشاره به تهیه فیلم مستند شهید یونس رودباری خاطرنشان کرد: تهیه و جمع آوری اسناد شهدا ی روحانی از دیگر وظایف ستاد یادواره میرزا کوچک خان جنگلی و 150 شهیه طلبه گیلان است.

 

حجت الاسلام جمالی با اشاره به تهیه کتاب جامع روحانی شهید میرزا کوچک خان جنگلی افزود: اگر مسؤولان اعتبار لازم را تدوین کنند این کتاب آماده چاپ می شود./1318/پ202/ب1

ارسال نظرات