تشکیل شبکه خواهران مسجدی در شهرستان ها ضروری است
وی گفت: رابطان خواهر کانون های مساجد استان باید ضمن شناسایی استعدادها و توانمندی های خواهران عضو کانون های مساجد، در راستای حضور فعال خواهران در این پایگاه های مهم دینی و فرهنگی برنامه ریزی داشته باشند.
وی تعامل و همکاری در بخشهای مختلف کانون را امری ضروری دانست و گفت: خواهران و برادران زیر نظر یک مدیر مسؤول و تحت نظارت امام جماعت به عنوان مدیر طبیعی مسجد فعالیت می کنند، از این رو باید در همه برنامه ها به دور از اختلاف و تفرقه با یکدیگر همکاری داشته باشند.
حجت الاسلام معتمدی افزود: مسؤولان واحد خواهران در کانون های مساجد باید با برگزاری نشست های هم اندیشی با خواهران عضو کانون های مساجد آن ها را در کلیه برنامه های فرهنگی، اجتماعی و هنری و اعتقادی شرکت دهند و از استعدادها و توانمندی های آنها برای پیشرفت و توسعه کانون استفاده کنند.
وی بر ساماندهی واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان های مختلف استان تأکید کرد و افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم، ایجاد بانک ایده، فعالیت در زمینه اقتصاد مقاومتی، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، جمعیت و کارآفرینی از اهم فعالیت های واحد خواهران است.
وی محور قرار گرفتن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در فعالیت های فرهنگی به ویژه در مساجد را الزامی دانست و گفت: برای جلوگیری از اختلاف و بی راهه رفتن باید به قرآن و اهل بیت(ع) متوسل شویم.
رییس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان بر تشکیل اتاق فکر واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان های مختلف تأکید داشت و افزود: در این اتاق فکر می توان با همکاری و تعامل، بهترین برنامه ها را برای واحد خواهران کانون های مساجد برنامه ریزی کرد.
وی در پایان گفت: در صورت ساماندهی واحد خواهران در شهرستان های مختلف و ارائه برنامه های مناسب، دبیرخانه کانون های مساجد استان اصفهان از این برنامه ها حمایت خواهد کرد./1305/پ203/ب3