۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۲
کد خبر: ۲۲۸۲۴۷

اخبار کوتاه اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس

خبرگزاری رسا ـ برگزاری مراسم لبیک یا حسین(ع) در بقاع متبرکه استان، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی سبک زندگی حسینی و پخش برنامه تلویزیونی "مجلس آفتاب" از سیمای فارس بخشی از اخبار کوتاه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس است.
سازمان اوقاف و امور خيريه

 استقبال عزاداران حسینی از مراسم لبیک یا حسین(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام سید مثم حسینی معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف فارس گفت: به مناسبت روز دوم محرم‌الحرام، سالروز ورود کاروان امام حسین(ع) به کربلا، ویژه برنامه معرفتی لبیک یا حسین(ع) در19بقعه متبرکه استان فارس برگزار شد.

وی افزود: در این مراسم معنوی که عصر روز دوشنبه پنجم آبان ماه صورت پذیرفت بیش از 20 هزار نفر از عاشقان و دوستداران اهل‌بیت(ع) و پیروان مکتب سیدالشهدا(ع) در قالب عزاداران هیأت مذهبی با برافراشتن پرچم های سبز اهل‌بیت(ع) و ندای لبیک با حسین(ع) در بقاع متبرک شاخص استان حضور یافتند و با امامت و ولایت آقا امام حسین(ع) تجدید بیعت کردند.

حجت الاسلام حسینی با اظهار خرسندی از برگزاری این ویژه برنامه در شهر مقدس شیراز گفت: امسال برای نخستین بار برنامه "لبیک یا حسین(ع)"در جوار ضریح مطهر حضرت سید علا الدین حسین(ع) برگزار شد و پس از قرائت میثاق نامه مراسم، طوماری به امضاء عزاداران شرکت کننده در این مراسم معنوی در حمایت از مکتب ابا عبدالله الحسین(ع) رسید.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف فارس حضور با شکوه و گسترده مردم ولایتمدار فارس را در اجرای این برنامه ارزنده توصیف کرد و ابراز داشت: مراسم "لبیک یا حسین(ع)" نمونه تعظیم شعائر اللهی است که به تعبیر قرآن کریم موجب تقوای دل می‌شود.      

 

برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی «سبک زندگی حسینی» در فارس

جواد یزدانی مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: این مسابقه فرهنگی در قالب اجرای ویژه برنامه سوگ‌واره بصیرت عاشورایی و از متن کتابچه سبک زندگی حسینی برگزار می‌شود.

وی افزود: کتابچه سبک زندگی حسینی با هدف آشنایی مردم با سیره عملی ابا عبدالله الحسین(ع) و الگوپذیری از سرور و سالار شهیدان از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تألیف شده است که دارای 16 بخش با عنوان رواق است.

یزدانی اظهار داشت: در انتهای این کتابچه، پرسشنامه‌ای مشتمل بر 30 سؤال چهار گزینه‌ای قرار داده شده است و علاقه‌مندان می‌توانند پس از مطالعه کتاب با تکمیل پاسخنامه و ارسال آن به مجتمع فرهنگی پژوهشی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در این مسابقه فرهنگی معرفتی شرکت نمایند.

وی تأکید کرد: کتابچه سبک زندگی حسینی به تعداد 7000 جلد در حرم مطهر امام‌زادگان فارس توزیع شده است و مهلت ارسال پاسخنامه حداکثر نیمه آذر ماه سال جاری است.

مسئول روابط عمومی اوقاف فارس زمان قرعه کشی مسابقه سبک زندگی حسینی را همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول اعلام کرد و افزود: به برندگان، جوایز ارزنده کمک هزینه حج عمره، عتبات عالیات، مشهد مقدس، قلم گویای قرآنی و بسته‌های ارزشمند فرهنگی اهداء خواهد شد.

 

مراسم لبیک یا حسین  در امام زاده شهید(ع) برگزار شد

امیر مختار کیانوش سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه فراشبند گفت: تجمع لبیک یا حسین(ع) همزمان با سراسر کشور در ساعت 16 دوم محرم‌الحرام در حرم مطهر امامزاده شهید(ع) شهرستان فراشبند با حضور بیش از 100نفر از عاشقان و دوستداران امام حسین(ع) صورت پذیرفت.

وی افزود: این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام میرعلی، مداحی و قرائت میثاق نامه توسط مداح اهل‌بیت محمدزاده و با بانگ لبیک یا حسین و امضاء میثاق نامه توسط شرکت کنندگان در تجمع برگزار گردید.

 

پخش برنامه تلویزیونی "مجلس آفتاب" از سیمای فارس

مصطفی زائری معاون توسعه منابع و پشتیبانی اوقاف فارس گفت: در ایام دهه اول محرم‌الحرام، 13 برنامه تلویزیونی با همکاری صدا و سیمای مرکز فارس از برگزاری مراسم‌های عزاداری آقا امام حسین(ع) در نقاط مختلف شهر شیراز با عنوان مجلس آفتاب تولید و پخش می‌شود.

وی افزود: مجلس آفتاب با هدف الگوسازی معرفتی مجالس روضه خوانی و مداحی، هر شب در یکی از نقاط شهر شیراز ضبط می‌شود و دارای بخش های مختلف قرائت قرآن کریم، شعر خوانی در خصوص واقعه کربلا، سخنرانی، بیان احکام و روضه خوانی و مرثیه سرایی است.

معاون توسعه منابع اوقاف فارس با اشاره به زمان پخش این برنامه اظهار داشت: تا کنون 3 برنامه از این مجموعه پخش شده است و مردم شریف فارس می‌توانند هر شب رأس ساعت 19 بیننده این برنامه باشند.

 

سوگ‌واره بصیرت عاشورایی در بقاع بوانات برگزار می‌شود

ذوالفقار رعیت پیشه سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه بوانات از برگزاری ویژه برنامه‌های دهه اول محرم در بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد و افزود: این برنامه‌ها شامل مراسم های عزاداری،روضه خوانی، مرثیه سرایی، مداحی و سخنرانی است که در قالب اجرای طرح سوگ‌واره بصیرت عاشورایی صورت می‌پذیرد.

وی افزود: حرم مطهر امام زادگان بی بی (س) مزایجان، شاه میر حمزه(ع)، سید محمد مرتضی (ع) و مسجد جامع سوریان، میزبان این طرح بزرگ معرفتی و بصیرتی است.

سرپرست اوقاف بوانات تاکید کرد: مراسم های ویژه برنامه بصیرت عاشورایی همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء در طول دهه اول محرم برگزار می‌شود و عموم عاشقان ابا عبدالله الحسین(ع) می‌توانند در این برنامه‌های معنوی شرکت نمایند./919/پ203/ن

ارسال نظرات