۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۲۲۱۸۲۸

جلسه مشترک ائمه جمعه با مدیران آموزش و پرورش قزوین برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در قزوین با قدردانی از جلسه مشترک بین ائمه جمعه استان و آموزش وپرورش بیان داشت: چه خوب است که هر جلسه ای که برگزار می‌کنیم از پیش موضوع مشخصی معین شود و سپس در رابطه با آن با ائمه جمعه استان بحث کنید.
جلسه مشترک ائمه جمعه قزوين با مديران آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، سالار قاسمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز بازگشایی مدارس سالروز دفاع مقدس را ارزشمند دانست و گفت: آرامش و امنیتی که این نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد مرهون خون شهدا و ایثارگری‌های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس است که نباید فراموش کنیم.

وی با اشاره به این‌که نماز محور همه برنامه‌های فرهنگی این سازمان قرار دارد بیان داشت: همانطور که شما ائمه جمعه استان اطلاع دارید در بیشتر مدارس استان و شهرستان‌ها نماز جماعت با حضور روحانیون حوزه علمیه با شکوه خاصی برگزار می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: امسال در اداره آموزش و پرورش تلاش داریم که مدیران و معاونین پرورشی ارتباط بیشتری با حوزه‌های علمیه و همچنین شما ائمه جمعه استان داشته باشیم که بسیار می تواند در برنامه‌های آموزش و پرورش تاثیرگذار باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: امسال زنگ مقاومت با حضور کلیه دانش آموزان، مدیران و معلمین مدارس در گلزار شهدا نواخته خواهد شد.

قاسمی در پایان اظهار داشت: شما ائمه جمعه استان پناهگاه ما در اداره کل آموزش و پرورش هستید که ما مدیران و معلمین به رهنمودهای شما نیازمند هستیم.

حجت الاسلام علی انصاری، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در ادامه این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و رهنمودهای ائمه جمعه استان بیان داشت: مبنا و محور همه کارهای آموزش و پرورش برنامه‌های تربیتی و آموزشی است که باید شما ائمه جمعه استان به ما راهکار و برنامه دهید.

وی در ادامه افزود: یکی از برنامه‌های معاونت پرورشی این اداره تقویت حضور روحانیون و ارائه برنامه‌های فرهنگی و تربیتی است.

حجت الاسلام فاطمیان، امام جمعه شهر اقبالیه نیز دیگر سخنران این جلسه بود و گفت: اداره کل آموزش و پرورش باید برای چهار گروه مدیران، معلمین، اساتید و دانش آموزان و اولیا مربیان برنامه مدون و اساسی داشته باشد.

آیت الله هادی باریک بین امام جمعه موقت قزوین هم ضمن قدردانی از جلسه مشترک بین ائمه جمعه استان و آموزش وپرورش بیان داشت: چه خوب است که هر جلسه ای که برگزار می‌کنیم از پیش موضوع مشخصی معین شود و سپس در رابطه با آن ائمه جمعه استان بحث کنید./955/پ202/ب

ارسال نظرات