آیت الله استادی:
تقویت محافل فرهنگی و مذهبی سبب تحول سبک زندگی جامعه اسلامی است
خبرگزاری رسا ـ آیت الله استادی تحسین و تقویت محافل فرهنگی و مذهبی را عامل تحول و اصلاح جامعه و قرار گرفتن در مسیر سبک زندگی اسلامی دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، آیت الله رضا استادی، عضو شورای عالی حوزه علمیه قم، در دهمین نشست تخصصی طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبه زدایی دینی در مجموعه فرهنگی تبلیغ بلاغ شهرکرد با اشاره بهضرورت الگو گیری و شناخت سرمشق در تدوین سبک زندگی اسلامی گفت: ارائه نمونههای عملی موجب تشویق و ترغیب افراد در انجام هر مسأله ای است و افزون بر سیره و منش ائمه معصومین میتوان از زندگانی افراد مشهور و مورد قبول جامعه هم بهعنوان الگوی تربیتی و اخلاقی بهره برد.
آیتالله استادی با بیان این که تقویت محافل فرهنگی و مذهبی سبب تحول و اصلاح سبک زندگی جامعه اسلامی است، افزود: در ترویج آموزههای دینی و دعوت به سبک زندگی اسلامی، بسنده کردن به قرائت روایت و سفارش به انجام امور شرعی بدون ارائه الگوی عملی نتیجهبخش نیست.
وی تصریح کرد: اگر علما و صاحبان علوم دینی، عمل خود را بر پایه دستورات دین اصلاح کنند، اسلام توسعهیافته، امر دنیا بر اصول صحیح استوار میشود و افراد جامعه هم به انجام امور دینی گرایش پیدا میکنند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با اشاره به این که در دین اسلام به دعوت مردم به غیر زبان بسیار سفارش شده است، یادآور شد: اگر برای آموزههای دینی، نمونه عینی و حقیقی بهصورت جذاب و گیرا ارائه شود، افراد تأثیر بیشتری پذیرفته و باخدا، قرآن و ائمه معصومین(ع) انس و الفت مییابند.
این مقام مسؤول، اقتباس از سیره اخلاقی و رفتاری ائمه و نحوه برخورد آنان در امور گونگون زندگی را لازمه تبیین الگوی سبک زندگی اسلامی بیان کرد و گفت: منش ایشان دربردارنده تعالیم ارزندهای است که شناخت و عمل به آن منطبق با دستورات حقیقی دین مبین اسلام است.
وی به بیان قرآن درباره ضرورت الگوگیری در زندگی اشاره و تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم، حضرت محمد(ص) را سرمشق قرار داده است و عمل ایشان را منطبق با دستورات الهی و صحیحترین رفتار میداند.
نویسنده کتابنامه نهجالبلاغه در ادامه سیره پیامبر اسلام(ص) در برخورد با امور گوناگون را تشریح کرد و گفت: حضرت محمد(ص) با تشویق امور صحیح و عمل خیر و تقویت آن زمینه لازم برای ترویج اعمال خیر در جامعه اسلامی را فراهم میکردند.
این مقام مسؤول افزود: هزینه کردن برای عمل خیر و حمایت از آن، موجب تقویت و تشویق متولیان و اجرا کنندگان است و همه باید در پشتیبانی از امور صحیح تربیتی و فرهنگی تلاش کنند.
وی با بیان این که پیامبر اسلام(ص) عمل ناپسند را تقبیح و برای اصلاح آن اقدام میکردند، یادآور شد: اگر این دو اصل رفتاری در جامعه اسلامی پیاده شود، سبک زندگی هم در ادامه آن تصحیح و امور بر پایه اسلام و قرآن قرار میگیرد./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات