ویژگی هایی که رمز ورود انسان به بهشت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، شامگاه جمعه، بیست و هفتم تیرماه، در جلسه تفسیر دعاهای روزانه ماه رمضان با قرائت دعای روز بیستم ماه رمضان مبنی بر « اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین » اظهار داشت: معنی این دعا این است که خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت و ببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلکننده آرامش در دلهاى مؤمنان.
امام جمعه اهواز با بیان این که بر روی درب های بهشت کلماتی نگارش شده که حقیقت های مسیر بندگی را برای انسان آشکار می کند، گفت: بر درب هشتم بهشت جملات «لا اله الا الله، محمد رسول الله و علی ولی الله» نقش بسته است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که چهار ویژگی برای کسانی که وارد بهشت می شوند، وجود دارد، اظهار داشت: صدقه و حسن خلق از جمله این ویژگی ها است.
وی با بیان این که برای صدقه نیز پنج درجه از نظر ثواب در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: نخستین درجه صدقه ای است که انسان به فقیری بدهد که با او نسبتی ندارد و اگر آن فقیر بیمار نیز باشد ثواب صدقه هفتاد برابر خواهد شد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه تصریح کرد: اگر آن فقیر بیمار و از خویشان انسان نیز باشد، ثواب آن صدقه هفتصد برابر می شود.
آیت الله موسوی جزایری بیان داشت: انسان مؤمن اگر به پدر و مادر خود که واحب النفقه نیز هستند در هنگام تنگدستی یاری رساند هزار برابر از صدقه معمولی پاداش خواهد گرفت.
امام جمعه اهواز با بیان این صدقه ای در نوع پنجم وجود دارد که صد هزار برابر پاداش دارد، خاطرنشان کرد: این نوع صدقه، کمک کردن به عالمی است که عامل به دستورات الهی باشد و از دین خداوند نگهبانی می کند.
وی با اشاره به دومین صفت نقش بسته بر بهشت اظهار داشت: حسن خلق مسأله ای مهم است که مؤمن باید آن را در زندگی خود به کار گیرد و در روایات آمده است که اخلاق نیکو گناهان انسان را می سوزاند همانگونه که آتش، هیزم را از بین می برد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه تصریح کرد: بدی در اخلاق و دوری از توبه به همان موازات انسان را به عمق جهنم می فرستد.
وی با اشاره به سخنی از امام صادق(ع) مبنی بر «من اهان مومنا بشطر کلمة لقی الله عزوجل و بین عینیه مکتوب آیس من رحمة الله» اظهار داشت: معنی این سخن این است که کسی که با یک کلمه به مؤمنی توهین کند، خدا را روز قیامت در حالی ملاقات می کند که بر پیشانی اش نوشته شده این فرد مأیوس از رحمت الهی است.
آیت الله موسوی جزایری با اشاره به عبارت «انا حرام من المتهجدین و انا حرام من الصائمین و انا حرام من المتصدقین» تصریح کرد: این سخن از سوی جهنم است که می گوید من حرامم بر تهجد کنندگان یعنی نماز شب گزاران و من حرامم بر روزه داران و من حرامم بر تصدیق کنندگان و راست گویان.
امام جمعه اهواز با بیان خداوند راه های متفاوتی را جهت رسیدن به بهشت برای انسان قرار داده است، گفت: صفات نیکو معصیت را از دل انسان پاک می کند./9464/پ202/ب2