۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۰
کد خبر: ۲۱۳۶۳۹
حجت‌الاسلام آقاتهرانی تشریح کرد؛

چگونگی دعای امام زمان برای شیعیان

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام آقاتهرانی با بیان این‌که گناه به دو گروه فردی و جمعی تقسیم می‌شود،گفت: غربی‌ها پدر سوخته ساعت‌ها ما را پای فیلم می‌نشانند در حالی که هیچ چیزی گیر نمی‌آوریم، ساعت‌ها تصاویر را می‌بینیم که نباید ببینیم، خود این‌ها فساد می‌آورد.
گراميداشت 9 دي در کرمان با سخنراني دکتر آقا تهراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام مرتضی آقا تهرانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همزمان با شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مسجد اهل‌بیت(ع) قم با اشاره به فرازهای از دعای ابوحمزه ثمالی به بیان نعمت‌های الهی پرداخت و گفت: هر چند غر زده و گلایه می‌کنیم ولی اگر توجه کنیم متوجه می‌شویم که سر تا پا غرق در نعمت هستیم.

وی ادامه داد: افزون‌بر نعمت‌های مادی نعمت‌های معنوی همانند مسلمان بودن، پیروی از اهل‌بیت(ع)، امنیت و اسلامی بودن کشور را داریم؛ آیا فکر و اندیشه جامعه ما با رهبر پاک، با چشم و دل پاک آیا نعمت کمی است.

استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این‌که اهل‌بیت(ع)، علما، مجاهدین و شهدا در جامعه ما محترم هستند، اظهار داشت: در جامعه ما کسانی که دغدغه دین دارند محبوب هستند، در حالی که در برخی کشورها افراد عریان و نجس العین محبوب هستند.

وی افزود: متأسفانه ما پاسخ نعمت‌های الهی را با گناه جواب می‌دهیم، خدا به ما ثروت، مقام، شهرت، عزت، جوانی و سلامتی می‌دهد در حالی که از آن‌ها سو استفاده کرده و در راه گناه استفاده می‌کنیم، از نعمت باید حسن استفاده کرد.

حجت‌الاسلام آقاتهرانی با بیان این‌که گناه به دو گروه فردی و جمعی تقسیم می‌شود، بیان داشت: غربی‌ها پدر سوخته ساعت‌ها ما را پای فیلم می‌نشانند در حالی که هیچ چیزی گیر نمی‌آوریم، ساعت‌ها تصاویر را می‌بینیم که نباید ببینیم، خود این‌ها فساد می‌آورد.

وی تصریح کرد: گناهان به دو دسته تقسیم می‌شوند که نوع نخست آن اعتقادی است، گناهان اعتقادی همانند شرک به خدا است که فردی گرفتار این گناه شود در عالم برزخ و قیامت گیر می‌کند؛ البته اگر فرد اعتقاد به توحید، نبوت و امامت داشته باشد به جهنم قیامتی نمی‌رسد، چرا که در دنیا و عالم برزخ او را گرفتار می‌کند تا کفاره گناهان باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: افراد باید سعی کنند در شب‌های قدر خود را غربال کرده و کارهای اشتباه خود حتی در دوران کودکی مرتکب شده‌اند را اصلاح کنند.

وی یادآور شد: سید بن طاووس در سخنی با چنین مضمونی می‌گوید، امام زمان(عج) در سردابه مقدس این‌گونه دعا می‌کردند «خدایا شیعیان را از پرتوی نور ما را خلق کردی، خدایا گناهانشان را ببخش، اگر به رضایت من بستگی دارد من از آن‌ها راضی هستم، ولی اگر با یکدیگر مشکل مالی دارند از خمس من کم بگذار و بروی طلب آن‌ها بگذار».

استاد اخلاق حوزه علمیه با تأکید بر این‌که خدا بسیار بخشنده و مهربان است، گفت: اگر فرد یک جو مردانگی داشته و حر باشد معصیت خدایی را که او را غرق در نعمت کرده نمی‌کند؛ چشم، قلب، گوش و سلامتی نعمت است.

وی درباره عظمت و فضیلت شب قدر نیز بیان داشت: قرآن به قدری بزرگ است که هیچ ظرفی گنجایش آن را ندارد، تنها شب قدر گنجایش قرآن را دارد، به این دلیل در این شب  کتاب آسمانی مسلمانان نازل می‌شود؛ مراقب باشیم از زیر سایه اهل‌بیت(ع) و قرآن بیرون نرویم./993/پ202/س

 

ارسال نظرات