۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۹
کد خبر: ۱۹۵۸۹۸
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت خبر داد؛

همکاری با 360 مرکز پیروان اهل بیت در سراسر جهان

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین اختری گفت: حدود 360 مووسسه و مرکز پیروان اهل بیت با ما در ارتباط بوده که در راستای تحقیق و پژوهش در آثار اهل بیت، نشر و توزیع کتب و معارف اهل بیت و دفاع از مکتب اهل بیت از جمله رویکردها است.
همايش بين المللي بزرگداشت ناصر کبير در آمل

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با تاکید بر این که حمایت و پشتیبانی از پیروان اهل بیت از رسالت های مجمع جهانی اهل بیت است، بیان داشت: حدود 360 موسسه و مرکز پیروان اهل بیت با ما در ارتباط بوده که در راستای تحقیق و پژوهش در آثار اهل بیت، نشر و توزیع کتب و معارف اهل بیت و دفاع از مکتب اهل بیت از جمله رویکردها است.


دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به این که بیش از هزارو 500 عنوان کتاب نوشته و چاپ شده است، ادامه داد: به 58 زبان کتاب ها را ترجمه می کنیم و بیش از 15 مجله، خبرگزاری ابنا و دانشگاه اهل بیت نیز زیر پوشش مجمع به فعالیت خود ادامه می دهند.


وی با تاکید بر این که ایجاد ارتباط با پیروان اهل بیت از رویکردهای ما است، گفت: اهداف ما در راستای ایجاد ارتباط بوده تا همه احساس کنند باید با هم یکی باشیم.


حجت الاسلام والمسلمین اختری ادامه داد: پیوستن ما می تواند به استحکام داخلی خانواده پیروان اهل بیت کمک کرده و آنها احساس دلگرمی می کنند که حدود 60 نفر از اندیشمندان و علمای یمن و مهمانانی از کشورهای عراق، سوریه، پاکستان و افغانستان در همایش بین المللی ناصرکبیر اطروش شرکت کردند که توانست وزن خوبی برای این همایش باشد.


دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با بیان این که در همایش به مسائلی چون نهج البلاغه و صحیفه سجادیه پرداخته شده است، گفت: نهج البلاغه جایگاه خاصی در میان عالمان دارد و در بین مخلوقین کسی نبوده که مانند امام علی(ع) سخن بگوید.


وی، اضافه کرد: بهترین منشور در جهان می توان منشور حکومتی امام علی(ع) باشد که تنها در همین نامه به تمام مسائل توجه شده است.


حجت الاسلام والمسلمین اختری با تأکید بر این که نهج البلاغه و صحیفه سجادیه می تواند محور بسیار مهمی باشد، بیان داشت: صحیفه سجادیه یکی از دریاهای بزرگی است در قالب دعا در دست ما است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود  با بیان این که ناصرکبیر اطروش یکی از بزرگان و پیشوایان علویان است، گفت: ناصرالحق از فرزندان امام سجاد(ع) بوده که ایشان مانند فرزندان بسیاری از امام حسن مجتبی(ع) و امام زین العابدین(ع) به این منطقه آمده که یکی از انگیزه فرار از فشارها و ظلم های بنی امیه است.


وی با اشاره به این که بعد از این که امام رضا(ع) به توس تشریف آوردند یک عده از این ها با تعداد زیادی از خانواده ها برای دیدن امام حرکت کردند، بیان داشت: این جمعیت وقتی به شیراز رسید حدود دوازده هزار نفر بودند که آنان را متوقف کرده و نگذاشتند تا به آن نقطه بروند.


حجت الاسلام والمسلمین اختری ادامه داد: این افراد متفرق شده که حضرت شاهچراغ(ع) در شیراز مانده و عده دیگر به نقاط مختلفی چون طبرستان رفتند.


دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با بیان این که منطقه طبرستان معروف به این بوده که پناهگاه خاندان آل ابی طالب(ع) است که بیش از هزار و 300 امام زاده در این خطه حضور دارند، خاطرنشان کرد: آغاز حکومت علوی ها در این منطقه از اول قرن سوم شروع شده و تا نیمه قرن چهارم ادامه داشت که آغاز حکومت از منطقه دیلم بوده و از آن جا به آمل حمله می کند که حاکم وقت فرار کرده و منطقه را می گیرد که ناصرکبیر عالم، فقیه، متکلم و مفسر قرآن بوده است.


وی با اشاره به این که مقام معظم رهبری در سفری که به مازندران داشتند در سخنرانی خود در آمل به عظمت ایشان اشاره کردند، گفت: رهبری دستور دادند که این بقعه بازسازی شود که با همکاری ارزنده سازمان اوقاف این کار صورت گرفت./950/ت302/س

ارسال نظرات