۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۱۹۳۴۹۸
آیت الله صفایی بوشهری:

فتنه آینده با هجوم طلبکارانه فتنه‌گران به شخصیت‌های انقلابی همراه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در بوشهر با اشاره به این که 9 دی انقلاب بصیرت اسلامی در حمایت از نظام اسلامی و ولایت فقیه و تبری از فتنه بود نسبت به فتنه جدید هشدار داد و گفت: اصحاب فتنه و حامیان آنان با حرکت طلبکارانه و با سیاست فرار به جلو از انقلاب و ولایت و مردم و نهادهای انقلابی درباره عملکرد صحیح و انقلابی آنان انتقاد و تقاضای عذرخواهی هم خواهند کرد.
آيت الله غلامعلي صفايي بوشهري آيت الله صفايي بوشهري
به جرات می توان فتنه 88 را پیچیده ترین قضیه ای دانست که نظام اسلامی پس از انقلاب با آن روبه‌رو شد، فضای غبارآلود این فتنه چنان تردیدآور شد که پای بسیاری از خواص را هم لغزاند و برای خیلی ها امر مشتبه شد و اگر نبود هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب معلوم نبود امروز به جای مذاکره بر سر حق هسته ای مردم، باید پشت میز کدام دادگاه خارجی پاسخ انقلابی بودنمان را می دادیم. ابعاد این فتنه آن قدر گسترده است که سالها باید درباره آن نوشت و بحث کرد از این رو در گفتگوی کوتاهی با آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر به کنکاش زوایای این مساله پرداختیم.   
فتنه 88 چرا به وقوع پیوست و چه چیز را نشانه رفته بود؟
نظام مقدس اسلامی همواره در طول تاریخ حیات خود مورد تعرض فتنه های گوناگون قرار داشته است، فتنه‌ سخت مانند صفین، فتنه نیمه سخت مانند جمل و فتنه نرم مانند اندیشه خوارجی‌گری.
نوع فتنه 88 که یک طرح هدفمند براندازی آمریکایی نیمه سخت نظام اسلامی بود، ساختار سیاسی بسیاری از کشورها مانند گرجستان را دچار سقوط نرم کرد. ولی هدایت‌های الهی مقام معظم رهبری و بصیرت و در صحنه بودن مردم ولایی فتنه را شکست داد و آن را تبدیل به عامل افشای ماهیت پنهان خواص بی بصیرت کرد.
فتنه 88 طرح جهان سلطه برای براندازی نرم سیاسی به دست فریب خوردگان قدرت طلب داخلی بود. این فتنه عیار انقلابی و ضد انقلابی بسیاری را در تاریخ انقلاب اسلامی ایران نمایان کرد.
فتنه 88 امتحانی بزرگ برای همگان بود که ولایت و مردم در آن پیروز شدند و بسیاری از مدعیان مردود شدند. این فتنه در پی دگردیسی جوهره انقلاب اسلامی به اسلام غرب گرا بود که در آن اسلام ،مردم و ولایت فقیه جایی نداشت.
فتنه 88 نمایشی دیگر از جریان خوارج و اهل جمل و قدرت طلبان صفینی بود که این بار در هر دو جبهه شکست خوردند و کار به حکمیت کشیده نشد و مالک اشترها و مردم سنگرهای فتنه و انحراف را و خیمه فرماندهی جبهه ضد ولایت را فتح کردند.
فتنه 88 کپی ناشیانه انقلابات رنگین در کشور های دیگر برای براندازی نرم انقلاب اسلامی ایران بود .
هم اینک بحمدالله نظام اسلامی ایران آن چنان قوی، مستحکم و باتجربه است که هر حرکت ضد نظام به ضرر نیروی مهاجم و موجب سقوط جبهه تهاجم می‌شود.
فتنه گران در حال حاضر به دنبال چه چیزی هستند؟
هم اینک برخی به دنبال تطهیر، تایید و توجیه فتنه و اصحاب آن هستند، اینان همان ساکتین دوره فتنه بودند که فرصت طلبانه، فضای ناصواب سخن را پیدا کرده اند‌.
اگر بخواهید نهم دی را در یک جمله خلاصه کنید چگونه بیان می کنید؟
نهم دی انقلاب بصیرت اسلامی در عرصه حمایت از نظام اسلامی و ولایت فقیه و تبری از فتنه و اصحاب فتنه بود.
زنده نگه داشتن نهم دی زنده نمایی بصیرت و کیاست و پایداری سیاسی ولایی مردم ایران است.
شخصیت اصحاب فتنه را چگونه ارزیابی می کنید؟
از اصحاب فتنه در تاریخ اسلام و ایران به عنوان چهره‌های ضد ولایی، قدرت طلب، فریب خورده، دور از ایمان، تقوا و اخلاق سیاسی و گرفتار توهّمات سیاسی نفسانی به ننگ یاد می شوند.
 به نظر شما در آینده هم فتنه های این چنینی رخ خواهد داد؟
هشدار می دهم که فتنه نرم سیاسی دیگری در راه است که همگان هم اینک باید آن را بشناسند و از آن پیشگیری کنند .
در آینده حمله به شخصیت های اصیل و ضد فتنه از سوی اصحاب فتنه جدید صورت خواهد گرفت که همگان باید در این راستا هوشیار باشند .
اصحاب فتنه و حامیان آنان با حرکت طلبکارانه و با سیاست فرار به جلو از انقلاب و ولایت و مردم و نهادهای انقلابی درباره عملکرد صحیح و انقلابی آنان انتقاد خواهند کرد و تقاضای عذرخواهی هم خواهند کرد.
برای مقابله با فتنه های آینده نظام چه باید کرد؟
پیشنهاد می‌دهم نخبگان با بصیرت با ایجاد کرسی های آزاداندیشی و آسیب‌شناسی سیاسی آینده نظام، فتنه های آینده را شناسایی و جامعه را نسبت به آن آگاه کنند.
بهترین را حل برون رفت از فتنه چیست؟
سه راه حل برون رفت و رفع فتنه را می توان شناخت و افشاگری فتنه و اصحاب آن توسط خواص با بصیرت، بصیرت‌افزایی و ولایتمداری و نگاه به هدایت ها و منویات مقام معظم رهبری دانست.
همواره در فتنه، برخی خواص سردمداران آن بوده و برخی دیگر آتش بیار معرکه هستند ولی همواره خود آنان در آن می سوزند.
تا اسلام ،ولایت فقیه و لایتمداری مردم و پیشگامی نهاد های انقلابی وجود دارد جهان استکبار آرزوی شکست انقلاب را به گور خواهند برد .
فتنه گران 88 به دنبال چه چیزی بودند؟
فتنه 88 به دنبال محو کردن اسلام انقلابی، اسلام عاشورایی ، انقلاب ولایی و سرکوب ولایت مداری بود بدین خاطر با نمادهای عاشورا، امام راحل و بسیج و مردم برخورد کرد، اما هم عاشورا و هم امام و هم ولایت و هم مردم پایدار ماندند و اصحاب فتنه مرده‌اند، هر چند فکر می کنند در فضای سیاسی ایران تنفس می کنند./916/ت301/ج
ارسال نظرات