محاصره جائرانه باریکه غزه هرگز موجب تضعیف ما نمیشود
به گزارش خبرگزاری رسا، اسماعیل هنیه در نشست هفتگی دفتر نخست وزیری دولت فلسطین تاکید کرد که مشکل اساسی ما ادامه محاصره غزه و تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی است و منشا تمامی فاجعه ها و بحران ها همین مساله است نه افت دمای هوا.
هنیه در ادامه افزود: ما جویندگان آزادی و در پی استقلال و تشکیل دولت مستقل خویش هستیم و به لغو محاصره غزه و رفع بحران های کنونی اکتفا نمی کنیم، هدف ما تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس و تحقق حق بازگشت و آزادی تمامی اسرای فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی است.
وی اشاره کرد که دولت متبوعش از نخست لحظات افت دما و رویارویی شهروندان با مشکلات و بحران های جاری، طرحی مشخص را برای شیوه تعامل با این بحران ها ارائه کرد و در همین راستا، کمیته ای را برای مهار و کنترل بحران ها به ریاست وزیر کار و مسکن در 3 مرحله تشکیل داد.
هنیه تصریح کرد که مرحله اول عبارت است از یاری رسانی به شهروندان خسارت دیده و تلاش برای خالی کردن منازل و محله ها از آب باران و کاستن از حجم رنج و محنت های شهروندان و اسکان آن ها در مدارس و بیمارستان ها و دیگر مراکز تعبیه شده به این منظور. همچنین مرحله دوم نیز عبارت است از شیوه تعامل با آثار ناشی از افت شدید دما و خسارت های وارد شده به منازل و زیر ساخت ها و شبکه آب و فاضلاب. مرحله سوم نیز شامل شیوه تعامل با پروژه های استراتژیک می شود که در جریان افت دما و بارش های اخیر ظاهر شده است.
نخست وزیر دولت مردمی فلسطین ثبات و پایداری تمامی شهروندان آسیب دیده در مناطق مختلف فلسطینی به ویژه باریکه غزه را که نخستین بار است در پرتو محاصره جائرانه دشمن صهیونیستی چنین سرما و بارشی را می بینند، ستود.
اسماعیل هنیه افزود: به یاری خداوند غزه باز هم پیروز و سربلند شد همانگونه که در جنگ های قبلی نیز بر دشمن صهیونیستی غالب آمده بود، همانا همدلی و همبستگی دولت و ملت و بین مسؤولان و شهروندان در سحطی بسیاری عالی انجام شد.
وی در پایان از دولت قطر به خاطر امدادرسانی به ساکنان غزه و کاستن از حجم رنج و محنت های آنان تقدیر و تشکر کرد.
در جریان افت شدید دمای هوا و بارش های شدید اخیر در باریکه غزه که منجر به روان شدن سیل در کوچه و خیابان های مناطق مسکونی در این باریکه شد، خسارت های سنگینی به زیرساخت ها و منازل شهروندان وارد آمد و ده ها خانه تخریب یا غرق در آب شده و هزاران نفر بی خانمان و آواره شدند و در مراکز ویژه ای که برای آن ها تهیه شده، اسکان داده شده اند.
گفتنی است که قطر کمک های زیادی را به ساکنان باریکه غزه که با بحران ها و مشکلات زیادی در نتیجه افت شدید دما در روزهای اخیر مواجه بودند، تقدیم کرد و قرار شد 10 میلیون دلار مالیات اضافی تحمیل شده بر شرکت برق غزه را به دولت رام الله پرداخت کند و علاوه بر این، یک کشتی حامل سوخت صنعتی را نیز به منظور راه اندازی مجدد نیروگاه تولید برق غزه به این منطقه ارسال می کند که برای 3 ماه فعالیت این نیروگاه کفایت خواهد کرد./982/ب103/د