۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۱۸۵۲۲۹

رضایت 80 درصدی از برگزاری طرح تقویت مبانی اعتقادی در شهرکرد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اعلام رضایت 80 درصدی از برگزاری طرح تقویت مبانی اعتقادی در استان گفت: در آینده ای نزدیک نتایج آن را در استان خواهیم دید.
حجت الاسلام والمسلمين نکونام
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، پیش از ظهر امروز، در نشست ماهانه ائمه جمعه این استان با اشاره به طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در استان گفت: ایجاد زمینه های لازم برای تبلیغ و ترویج معارف اسلامی نیازمند استمرار و زمان است.
 
وی از ماندگاری آثار و خروجی های طرح تقویت مبانی اعتقادی در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: مهم ترین و کامل ترین خروجی این طرح، تدوین نرم افزار جامع سبک زندگی اسلامی با کاربردهای گوناگون و چاپ سه کتاب از سخنرانی های صورت گرفته در این طرح است.
 
امام جمعه شهرکرد با اعلام رضایت 80 درصدی از برگزاری طرح تقویت مبانی اعتقادی در استان اظهار داشت: با کمک مسؤولان و جوانان این استان، طرح به بهترین شکل ممکن برگزار شد و افراد بسیاری از آن استفاده کردند و در آینده ای نزدیک نتایج آن را در استان خواهیم دید.
 
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری متنوع بودن سخنرانان و موضوعات را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: تنوع مطالب و استفاده از سخنرانان کشوری، طرح را مخاطب پسند کرده بود.
 
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که از پیشنهادها برای هر چه بهتر شدن این طرح در سال های آینده استفاده خواهیم کرد، افزود: خوشبختانه نظر خواهی های علمی خوبی در طول برگزاری طرح صورت گرفته است.
 
وی در ادامه به سفر پربرکت آیت الله نوری همدانی به استان اشاره کرد و گفت: ایشان به شدت از میهمان نوازی مردم استان رضایت داشتند تا آن جا که اعلام رضایت خود را محضر رهبر معظم انقلاب عنوان کرده بودند.
 
حجت الاسلام والمسلمین نکونام در پایان با اشاره به بی احترامی اخیر به دو روحانی در شهرکرد اظهار داشت: خوشبختانه با تدابیر نیروهای امنیتی و انتظامی استان یکی از عوامل در کم‎ترین زمان ممکن بازداشت شد و بررسی های تکمیلی در حال انجام است./9457/پ202/غ
ارسال نظرات