۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۱۸۲۰۳۷
مدیرعامل بنیاد مهدویت لرستان خبرداد؛

برگزاری نخستین دوره «معارف مهدویت» در سال 92

خبرگزاری رسا ـ مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) لرستان از برگزاری نخستین دوره «معارف مهدویت» در سال 92 خبرداد و گفت: این دوره به مدت سه روز برگزار می شود.
آرم بنياد فرهنگي حضرت مهدي موعود (عج)

حجت الاسلام سید محسن موسوی، مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، از برگزاری نخستین دوره آموزشی بنیاد مهدویت در سال 92 خبرداد و ابراز داشت: این دوره در سال 91 در 11 کلاس آموزشی برگزار شده است.

مدیر عامل بنیاد مهدی موعود(عج) لرستان با اشاره به زمان کلاس های آموزشی این دوره اظهار داشت: کلاس های آموزشی دوره مهدویت از امروز به مدت سه روز برگزار می شوند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر فعالیت های بنیاد مهدویت آموزشی است، ابراز داشت: این کلاس ها در دوره های مقدماتی، تکمیلی و تربیت مربی معارف مهدویت برگزار می شود.

این مقام مسؤول با بیان اینکه هر دوره از این کلاس های آموزشی سه روز است، گفت: در دوره مقدماتی و تکمیلی 30 نفر شرکت کرده اند که پس از پایان دوره کسانی که در آزمون نمره کافی را کسب کنند به مرحله بعدی راه می یابند.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه اساتید از مرکز تخصصی مهدویت قم به این استان اعزام شده اند، بیان داشت: بیشتر شرکت کنندگان در دوره های آموزشی مهدویت دانشجویان، طلاب و فرهنگیان هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: دوره های مقدماتی مهدویت در زمینه مباحثی همچون ضرورت مبحث مهدویت، غیبت، فلسفه غیبت، انتظار و وظایف منتظران، بحث فرقه های انحرافی، مدعیان دروغین و پرسش و پاسخ مهدوی است.

مدیر عامل بنیاد مهدی موعود(عج) لرستان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره های آموزشی شناخت بیشتر مهدویت، عمل به واجبات و ترک محرمات در عصر غیبت است و برای انجام این امور باید خودسازی را از خودمان آغاز کنیم./9451/ت302/غ

ارسال نظرات