۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۱۷۸۰۴۴
محقق حوزوی مطرح کرد:

نقش تأثیرگذار ماه رمضان در دینی شدن سبک زندگی

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه روزه‌داری مشق سبک زندگی است، گفت: ماه رمضان نقش تأثیرگذاری در دینی شدن سبک زندگی دارد.
سليميان
حجت‌الاسلام خدامراد سلیمان، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت‌وگو‌ با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اهمیت ماه رمضان و نقش این ماه در سبک زندگی دینی گفت: آموزه های اسلامی پاسخی به نیاز انسان به سمت تعالی است بنابراین هر چه انسان به سمت مادیات برود از معنویات بیشتر فاصله می‏گیرد.
وی با بیان اینکه به بسیاری از آموزه های دینی می توان به صورت نقادانه نگریست، افزود: برخی از رسوم در حالی که مورد تایید اسلام هستند ولی توسط دنیای مدرن تحریف شده‏اند و مورد کم توجهی قرار گرفته‏اند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: توجه هر چه بیشتر ما به آموزه های دینی پر رنگ شدن صفا، صمیمیت و روح زندگی را به دنبال دارد که سبب عمیق تر شدن پیوند بنده با خدای خویش است.
وی مشکلات را عامل کم رنگ شدن رسوم دانست و افزود: بسیاری از رسوم اسلامی به علت مشکلات اقتصادی و مانند آن، کمرنگ شده اند ولی یکی از برکات ماه رمضان این است که این رسوم بازخوانی می شوند و رنگ و بوی تازه ای پیدا می کنند.
حجت‌الاسلام سلیمان، کاهش طعام در ماه رمضان را از حکمت‌های این ماه برشمرد و تأکید کرد: بخشی از حکمت ماه رمضان فاصله گرفتن انسان از طعام است و با این الگوی غذایی انسان امکان رشد بیشتری دارد و طعم زندگی محرومان را درک می کند.
وی خاطر نشان کرد: روزه بسیاری از آموزه های اسلامی را یادآوری می کند و بر طبق سفارش های اسلام سنت افطاری بسیار ثواب دارد و افراد را به سنت افطاری دادن حتی با حداقل امکانات دعوت می کند.
 عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی درباره روزه داری و سبک زندگی اسلامی گفت: نفس و خواب روزه دار عبادت است و این مبنی بر اصل روزه داری است، روزه داری مشق سبک زندگی است و این حال قدسی ماه رمضان در ماه های دیگر نیز می تواند ساری باشد.
وی در پایان ابراز داشت: در ماه رمضان شیطان در غل و زنجیر است و باید سعی شود تا در دیگر ماه های سال شیطان آزاد نشود و رفتار و کردار بر طبق آموزه های دینی ادامه پیدا کند./979/ت302/ی
ارسال نظرات