ماه رمضان بهترین فرصت برای تقویت تقوای سیاسی است
![حجت الاسلام سيد علي موسوي فر امام جمعه تربت جام](/Original/1390/05/26/IMAGE634491895742343750.jpg)
حجت الاسلام سید علی موسوی فر، امام جمعه تربت جام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، با تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی عبادات برای همه مسلمانان، گفت: بهترین معرف ماه مبارک رمضان پیامبر اعظم(ص) است.
وی ادامه داد: پیامبر اعظم(ص) در خطبه شعبانیه از ماه مبارک رمضان به ماه مغفرت و رحمت یاده کرده اند و این ماه بزرگ را بهترین وسیله برای قرب به خدای متعال دانسته اند.
امام جمعه تربت جام با بیان این که ماه مبارک رمضان ماه توبه و اجابت دعا است، بر ضرورت استفاده از فرصت های این ماه تأکید کرد و ابراز داشت: شیاطین در ماه مبارک رمضان در غل و زنجیر هستند و در این ماه خداوند وعده آمرزش و رحمت به همه بندگان داده است.
حجت الاسلام موسوی فر، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است و توصیه های فراوانی به استفاده معنوی از شب های قدر شده است.
وی با استناد به روایات به تبیین فضیلت روزه داری در هوای گرم پرداخت و گفت: پیامبر اکرم(ص) در این باره می فرمایند؛ اگر در روزهای ماه مبارک رمضان تشنه و گرسنه شدید و ضعف بر شما غلبه کرد به یاد تشنگی و گرسنگی روز قیامت بیفتید و این روزها را ذحیره ای برای قیامت خود قرار دهید.
امام جمعه تربت جام در ادامه با بیان این که ماه رمضان فرصت مناسبی برای تمرین بندگی و دوری از هوای نفس است، ابراز کرد: سیاسیون از این ماه بهترین بهره را برای تقویت تقوای سیاسی در خود ببرند.
حجت الاسلام موسوی فر با بیان این که انسان در ماه مبارک رمضان بر اعمال و رفتار خود کنترل دارد، گفت: این ماه بهترین فرصت برای دوری از حزب گرایی و قوم گرایی در میان سیاسیون است.
وی با اشاره به آیه «یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تـتـقون» اظهار کرد: انسان باید از فرصت ماه مبارک رمضان برای تقویت تقوای الهی در وجود خود استفاده کند.
امام جمعه تربت جام یکی از نتایج ماه مبارک رمضان را قرب به خدا و تقویت تقوای الهی دانست و گفت: انسان نباید آخرت خود را به چند روز پست و مقام دنیایی بفروشد./927/ت302/ب