ترویج فرهنگ دفاع مقدس با اعتقاد عملی و اخلاص تحقق مییابد
حجتالاسلام اسدالله جعفری، از روحانیان رزمی تبلیغی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به حضور روحانیان در جنگ تحمیلی در پاسخ به این سؤال که نحوه ترویج ارزشهای دفاع مقدس از سوی روحانیان چگونه باید باشد، گفت: بهترین روش تبلیغ دفاع مقدس و تأثیرگذاری یک طلبه به این است که به حرفی که میزند، اعتقاد داشته باشد.
وی با تأکید بر این نکته که تنها اعتقاد به ارزشهای دفاع مقدس برای ترویج این فرهنگ کافی نیست، بیان داشت: فرد باید این اعتقاد را در عمل نشان دهد، اعتقاد تنها بدون عملی و اجرایی کردن آن سودی ندارد.
این روحانی رزمی تبلیغی خاطرنشان کرد: خلوص فرد نیز تأثیر بسیاری در ترویج و تبلیغ ارزشهای دفاع مقدس دارد، همچنین روحانی باید با داشتن روحیه تقوا تأثیرگذاری در مخاطب را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه اگر فردی خالصانه برای مردم کار کند و آن را عملا نشان دهد، مردم به دنبال او خواهند آمد، ابراز داشت: اگر کسی بخواهد در تبلیغ و به ویژه تبلیغ ارزش دفاع مقدس موفق باشد، باید اخلاص را رعایت کند.
حجتالاسلام جعفری اظهار داشت: من سال 61 مجروح شدم، زمانی که مجروح شدم در سپاه فعالیت میکردم، سال 64 از سپاه استعفا کردم و به طور رسمی طلبگی را ادامه دادم.
وی بیان کرد: البته پیش از آن طلبگی را عصرها میخواندم و از سال 64 در جبهه به تبلیغ رفتم و شش ماه قبل از پایان جنگ سابقه حضور در جبهه را دارم.
این روحانی رزمی تبلیغی با اشاره به فعالیتهای تبلیغی روحانیان در جنگ گفت: از نمونه فعالیتهای تبلیغی روحانیان در جنگ برگزاری نماز جماعت، بیان احکام و اعتقادات بود.
وی ابراز داشت: روحانیان در طی سخنرانیهای خود به بیان مباحثی همچون معاد، توبه، جنگ در اسلام، جهاد در اسلام، ایمان و تقوا میپرداختند و این امر تأثیر ویژهای در روحیه رزمندگان میگذاشت./914/ت302/ن