استاد درس خارج حوزه علمیه قم:
خانوادهها خطبه فدکیه را به فرزندان خود بیاموزند
خبرگزاری رسا ـ استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: مردم باید خطبه فدکیه را بشناساند و با آن آشنا باشند، خانوادهها نسخهای از این خطبه را تهیه کنند و فرزندان خود را با این خطبه آشنا کنند، از دیرباز رسم بر این بوده است که بزرگان این خطبه را به فرزندان خود آموزش میدادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سیداحمد حسینی خراسانی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، جمعه شب در مراسم عزاداری حضرت فاطمه(س) که در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، گفت: برپایی این مجالس برای شناخت فرهنگ و معرفت و سیره فاطمی است، اگر حضرت فاطمه(س) و فرزندان وی وجود نداشتند مردم خدا را نمیتوانستند بشناسند.
وی افزود: اکنون هم کسانی که با فرهنگ فاطمی مرتبط نیستند و آنان را نمیشناسند، خدا و دین را نمیشناسند، مردم خدا را از طریق اهلبیت(ع) و از راهی که آنان گفتهاند عبادت میکنند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر مردم و فرزندان فاطمه(س) نبودند مردم پرستشگر خدا نبودند و در مسیر توحید قرار نمیگرفتند، فاطمه(س) یعنی اساس همه خوبیها، فاطمه ام(مادر) است و ام به معنای اساس و پایه است.
وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه(س) سرچشمه اصلی و آب زلال و حیاتبخش خوبیها است، ادامه داد: پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه(س) ام ابیها را به کار برده است، شاید این مطلب به این معنا باشد که حضرت فاطمه(س) نبوت نبی اعظم و امامت امام علی(ع) به برکت وجود حضرت فاطمه(س) است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی گفت: نبوت، ولایت و امامت به دلیل حضرت فاطمه(س) تدوام پیدا کرد، اگر فاطمه(س) نبود امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نبودند، اگر فاطمه نبود از هیچ همسری حسنین(ع) به دنیا نمیآمد، تنها فاطمه(س) است که میتوانند چنین فرزندانی را به دنیا عطا کند.
وی ابراز داشت: اگر فاطمه(س) نبود، جانبازیها و جانفشانیها در راه دین صورت نمیگرفت، تداوم راه ولایت و امامت سیدالشهدا(ع) با حضور در کربلا راه ایشان را ادامه داد.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: در زمان امام حسین(ع) یزید، جمله معروف «بنی هاشم با ملک بازی کردند و هیچ وحی و خبری نازل نشد» را گفت، امام حسین(ع) فرزند فاطمه(س) به داد اسلام رسید و اگر ایشان نبودند امروز فرهنگ ابوجهلها و ابوسفیانها جامعه را فراگرفته بود.
وی با بیان اینکه برگزاری مجالس دینی و منبر، نماز جماعت و حج همه به برکت حسینبنعلی(ع) است و حسین(ع) فرزند فاطمه(س) است، ادامه داد: اکنون ملوک عربستان به منصب خادم الحرمین و حجاج بودن افتخار میکنند، آنان که به این امر افتخار میکنند باید توجه داشته باشند که این حرمین شریفین به برکت فاطمه زهرا(س) و فرزندانش تا کنون حفظ شده است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی خاطرنشان کرد: فرزندان ابوسفیان و ابوجهلها حافظ مکه و مدینه نبودند، یزید و معاویه کمر به محو و نابودی اساس اسلام پرداختند و جز عاشورای حسینبنعلی(ع) مکه و مدینه را حفظ نکرده است.
وی با اشاره به اینکه فاطمه(س) مادر همه خوبیها، فضیلتها و خیرها است، گفت: بعد از امام حسین(ع)، امام باقر(ع) و امام صادق(ع) به حفظ و ترویج اسلام اقدام کردند، اگر این دو بزرگوار نبودند، مسلمانان هیچ چیز قابل عرضهای نداشتند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم ابراز کرد: حضرت مهدی(عج) نیز مردی فاطمی است، همه امروز به یمن وجود مبارک امام عصر(عج) روزی میخورند و ایشان نیز فرزند فاطمه(س) است، برپایی مجالس این است که فاطمه(س) را بشناسیم و به اخلاق وی متخلق شویم.
وی گفت: مردم باید خطبه فدکیه را بشناساند و با آن آشنا باشند، خانوادههای عزیز نسخهای از این خطبه را تهیه کنند و فرزندان خود را با این خطبه آشنا کنند، از دیرباز رسم بر این بوده است که بزرگان این خطبه را به فرزندان خود آموزش میدادند./914/پ202/پ
ارسال نظرات