۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۱۵۴۴۸۲
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی؛

اتحاد مذاهب اسلامی سبب تقویت اسلام است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی گفت: اتحاد مذاهب اسلامی سبب تقویت اسلام می‌شود، تندروی و افراطی‌گری، بسته شدن راه ارتباط و صدور پیام اسلام ناب محمدی(ص) را در بر خواهد داشت.
حجت‌الاسلام صالح
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعةالمصطفی، حجت‌الاسلام صالح، معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی در مراسم جشن میلاد نبی(ص) که با حضور جمعی از طلاب، دانش‌آموختگان و پژوهشگران جامعةالمصطفی در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه برگزار شد، گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) الگوی و مقتدایی کامل در تمام ابعاد زندگی بشری است.
وی با تبریک میلاد حضرت محمد(ص) پیامبر نور و رحمت، گفت: قرآن کریم پیامبر گرامی اسلام(ص) را اسوه و مدل زندگی معرفی کرده‌اند، آشنا کردن فرزندان با سبک و سیره آن حضرت، برای پدران و مادرانی که وظیفه رشد و تربیت فرزندان را بر عهده دارند، یک امر ضروری است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی با اشاره به سیره و روش تأثیرگذاری نبی مکرم اسلام(ص) در تربیت فرزندان، خاطرنشان کرد: سبک تربیتی پیامبر اکرم(ص)، برخورد کریمانه با فرزندان است، نبی مکرم اسلام بیشتر مواقع زودتر به بچه‌ها سلام می‌‌کردند، ببینید اگر عالم، پدر و یا مادری اول به بچه سلام کند چقدر جالب بوده و در کودک اثرگذار خواهد بود.
وی ایجاد ارتباط مستمر و توجه به نیاز عاطفی فرزندان را یکی دیگر از نکات مهم تربیتی برشمرد و اظهار داشت: نبی مکرم اسلام(ص) قبل از مسافرت، آخرین خانه‌ای که مراجعه کردند منزل حضرت فاطمه(س) بود، در برگشت از سفر نیز اولین خانه‌ای که مراجعه می‌کردند، منزل فاطمه زهرا(س) بود.
 حجت الاسلام صالح با تأکید بر صله‌ رحم و ارتباط مستمر با فرزندان تصریح کرد: طلاب و دانش‌آموختگان المصطفی به عنوان کسانی که به نوعی کار تربیت فرزندان مسلمانان را بر عهده دارند، باید در خانه با برنامه تربیتی موفق، ارتباط مستمر معنوی خود را با فرزندان حفظ کنند.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی در ادامه با اشاره به هفته وحدت یادآور شد: استراتژی و شگرد قدیمی استعمار برای سیطره و سلطه بر کشورهای اسلامی و مسلمانان، همان تفرقه بینداز و حکومت‌کن است.
وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال در قرآن کریم حتی توهین به خدایان مشرکین را نهی می‌کنند، از این روست که رهبر معظم انقلاب به عنوان فقیه عالم به زمان، اتحاد بین جهان اسلام و مسلمین را در دستور کار قرار داده است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ایجاد و حفظ وحدت و یکپارچگی، گفت: هر حرکت، نوشته و یا حرفی که سبب شکسته شدن صف اتحاد مسلمین شده و سبب ایجاد تفرقه میان آنان شود، گناهی نابخشودنی است.
حجت‌الاسلام صالح تأکید کرد: توهین به مقدسات مذاهب جایز نیست، برای مقابله با دشمنان اسلام نیاز به اتحاد داریم، غرب به صورت یکپارچه برای شکستن صف واحد مسلمین جمع شده و با برنامه‌های شوم خود، به نام اسلام، علیه اسلام و مسلمین فعالیت می‌کند.
وی با بیان این‌که وحدت هرگز به معنای دست برداشتن از عقاید تشیع و یا تسنن نیست، اظهار داشت: وحدت به معنای بازگشت به اصول مشترک است، وحدت به معنای یگانگی و اتحاد در صف واحد، برای مقابله با دشمنان اسلام است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی با اشاره به تلاش سازمان‌های اطلاعاتی استعمار برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان گفت: دامن زدن به اختلافات، تحریک مذاهب برای مقابله با یکدیگر، شایعه پراکنی، جلوگیری از شناخت شیعیان و اهل تسنن از یکدیگر از مهم‌ترین شگردهای دشمنان اسلام برای نابودی مسلمین به شمار می‌رود.
وی افزود: جلوگیری از اتحاد و نزدیکی مذاهب اسلامی با یکدیگر، یکی از شگردهای دشمنان اسلام است، زیرا ارتباط و نزدیکی مذاهب اسلامی با یکدیگر سبب تبادل نظرها و پیشرفت خواهد شد.
حجت‌الاسلام صالح در پایان خاطرنشان کرد: اتحاد مذاهب اسلامی، سبب تقویت اسلام خواهد شد و تندروی و افراطی‌گری، بسته شدن راه ارتباط و صدور پیام اسلام ناب محمدی(ص) را در بر خواهد داشت./907/د102/ی
ارسال نظرات