جریان های سیاسی در انتخابات هوشمندانه عمل کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نصرالله پژمان فر، نماینده مردم و مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی روز گذشته 7 بهمن در دومین جلسه از سلسله نشستهای اخلاق انتخاباتی و انتخابات اخلاقی، با اشاره به کارکردهای رسانه در صحنه انتخابات و بیان این که این تریبون نقش موثری در حضور حداکثری مردم در صحنه انتخابات دارد، اظهار داشت: امروز هیچکس نمیتواند نقش رسانه را در تاثیرگذاری بر افکار عمومی انکار کند و مسئله انتخابات از این حیث حساس تلقی میشود که به طور فوقالعاده مورد توجه سیل عظیمی از هواداران و مخالفان است.
در انتخابات خلاء قانونی نداریم
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با بیان این که نخستین و اساسیترین تکلیف در مقابله با حوادث در فضای فرهنگ و گفتمانی انتخابات، اطلاعرسانی منطقی،شفاف و صحیح است، تصریح کرد: قوانین در حوزه تخلفات رسانه اعم از دیجیتال و مکتوب شفاف و واضح است و به صراحت میتوان گفت در انتخابات خلاء قانونی نداریم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که میتوان بر اساس همین ضوابط تعریف شده انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری را رقم بزنیم، اظهار داشت: با توجه به این که جریانهای سیاسی مخالف نظام نیز برنامهریزیهای گستردهای دراین راستا دارند اما انتخابات سال آینده ریاست جمهوری بار دیگر اقتدار نظام را به رخ جهانیان میکشد.
وی در ادامه به تحلیل جریانات گذشته انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 پرداخت و اظهار داشت: برخی این گونه تحلیل می کنند که انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 یک جریان انتخاباتی ناموفق بود، در حالی که برخلاف این تصور انتخابات سال 88 ریاست جمهوری در کشور، یک جریان موفق انتخاباتی بود و حضور گسترده و بیمثال مردم در این انتخابات مبین این موضوع است.
رقابت سالم انتخاباتی به دور از شایعه پراکنی و به صورت اثباتی است
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در ادامه و در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این که رقابت سالم انتخاباتی با توجه به سلایق مختلف و شرایط حساس کشور با چه معیارهایی تعریف می شود، اظهار داشت: در واقع فضای رقابت سالم سیاسی بدین معنا است که باید جامعه را متوجه آثار و بازتاب انتخاب خودشان کرد و از سویی رقابت ناسالم نیز وارد فضای تخریب می شود، این درحالی است که باید به دور از شایعه پراکنی و به صورت اثباتی کار کرد.
وی گفت: بهترین کار در امر رقابت فقط معرفی کردن کاندیدای خود است؛ چرا که مردم به خوبی بررسیها و مقایسهها را انجام خواهند داد و کاندیداها باید در چارچوب نظام عمل کنند و نباید نظام را به چالش بکشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤوال دیگر خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر نقش جریانهای سیاسی در برگزاری انتخاباتی سالم، گفت: جریانهای سیاسی باید در ارتباط با حضور در عرصه انتخابات 92به صورت هوشمند عمل کنند، جریان فتنه پس از شکست خود در سال 88 و زمین گیر شدن آنان در عرصه انتخابات و میان مردم، به بررسی و شناسایی آسیبهای شکل گرفته در این حوزه پرداخته است و از راه های دیگری در انتخابات آینده وارد می شود.
شعار انتخابات آزاد زیر سئوال بردن دموکراسی نظام است
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره شعار انتخابات آزاد، گفت: انتخابات آزاد یک امر ضروری است اما این که عنوان میشود باید انتخابات آزاد برگزار شود به معنای آن است که تا قبل از آن هیچگونه انتخابات آزادی برگزار نشده و قرار است از این به بعد این نوع انتخابات را داشت.
حجت الاسلام پژمان فربا اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ارتباط با مطرح کردن برگزاری انتخابات آزاد، اظهارداشت: مقام معظم رهبری در سخنان خود اظهار داشتند مگر تاکنون انتخابات آزاد نداشتهایم در واقع افرادی که این شعار را مطرح میکنند نوعی هجمه به نظام را با زیر سئوال بردن کل انتخابات برگزار شده در ایران دنبال میکنند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با طرح سؤوالی درباره برگزاری انتخابات آزاد در سایر کشورها، تصریح کرد: اگر انتخابات در کشور ما آزاد نبود چرا مسیر پس از انتخابات عوض شد و یا آنکه چرا در سایر کشورها که دم از آزادی انتخابات میزنند، هنوز جریان انتخابات در کشور آنان بر اساس دو قطبی برگزار میشود و تغییرات وجود ندارد.
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در پایان با ارائه گزارشی از عملکرد مجمع نمایندگان استان به پیگیری موضوعات مرتبط با صنعت ومعدن، آب منطقه ای، کشاورزی، موادمخدر، بهداشت و درمان در سطح استان و همچنین مسایل حوزه حمل و نقل درون شهری، مباحث بهداشت و درمان و بررسی مسایل مربوط به شهر کلات در حوزه مشهد و کلات اشاره کرد./934/پ202/ج