۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۶
کد خبر: ۱۵۳۳۱۷

دومین نشست تخصصی خواهران مبلغه استان قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ دومین نشست تخصصی خواهران مبلغه استان قم با سخنرانی حجت‌الاسلام علی زینتی برگزار شد.
خواهران مبلغه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین نشست تخصصی خواهران مبلغه استان قم بعدازظهر امروز در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و با حضور خواهران مبلغه استان و با سخنرانی حجت‌الاسلام علی زینتی، عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی زینتی در این نشست با اشاره به این‌که زندگی موفق نیازمند ارتباطات ویژه‌ای است، گفت: در یک خانواده باید از منظر کانال ارتباط دیداری، شنیداری یا کلامی، کتبی، و ارتباط ذهنی وجود داشته باشد.
وی افزود: در کنار ارتباط‌های کانالی، ارتباط پیامی نیز وجود دارد که آن هم در پنج مورد خلاصه می‌شود که این ارتباط پیامی به صورت عاطفی، شناختی، اخلاقی و تربیتی، اجتماعی و روحی و روانی در یک خانواده بروز پیدا می کند.
عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی با بیان این که در یک خانواده موفق باید تمام این ارتباط‌ها وجود داشته باشد، اظهار داشت: اگر هر یک از این ارتباط ها در خانواده وجود نداشته باشد یا کمرنگ باشد زندگی با مشکلاتی مواجه خواهد شد و نمی توان آن را زندگی موفقی نامید.
وی ارتباط چهره به چهره را در خانواده بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: اعضای خانواده باید با هم ارتباط چشم در چشم داشته باشند و در کنار ارتباط دیداری، ارتباط شنیداری هم برقرار کنند و از این راه به لذت‌های زندگی موفق دست پیدا کنند همان گونه که وقتی پدر و مادر جوان و نوجوان خود را در هنگام قدم زدن نگاه می کنند و لذت می برند یعنی ارتباط دیداری برقرار می‌کنند.
حجت‌الاسلام زینتی با اشاره به این که تمام ارتباط‌ها دونفره هستند، افزود: ارتباط یک‌طرفه وجود ندارد و ارتباط به این نوع است که یکی می گوید و یکی می شنود و یا هر دو طرف یکدیگر را می‌بینند و یا لمس می‌کنند.
وی ابراز داشت: شنیدن نخستین حسی است که به کار می‌افتد و آخرین حسی است که از کار می‌افتد، جامع‌ترین ارتباط شنیداری است و ارتباط کتبی در خانواده بسیار نادر است مگر در حالتی که ارتباط شنیداری منجر به کشمکش و ناراحتی شود.
عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی با بیان این که اصل ارتباط باید با دو قید استمرار و فراگیری همراه باشد، خاطرنشان کرد: خانواده نباید فقط کانون محبت باشد بلکه باید در کنار محبت آموزش، شناخت و تربیت را نیز مدنظر قرار دهد تا هم خانواده موفقی باشد و هم بتواند فرزندان خوبی را تربیت کند.
وی اظهار داشت: خانواده‌ای که عاری از هرنوع ارتباط باشد با مشکل مواجه می‌شود و خانواده ایده‌آلی نخواهد شد و نمی‌تواند به اهداف آرمانی خود دست پیدا کند و فرزندان چنین خانواده‌ای در آینده با مشکلات عاطفی و رفتاری مواجه می شوند./907/پ202/پ
ارسال نظرات