۲۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲
کد خبر: ۱۵۲۶۸۹
معاون تهذیب حوزه علمیه تهران:

برگزاری دو دوره درس ولایت فقیه آیت‌الله تهرانی بیانگر بصیرت سیاسی ایشان بود

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه علمیه تهران با بیان این‌که آیت‌الله تهرانی شاگرد درجه یک امام خمینی(ره) بود عنوان داشت: برگزاری دو دوره دروس ولایت فقیه از سوی آیت‌الله تهرانی بیانگر بصیرت سیاسی ایشان بود که افزون بر مبانی نظری ولایت فقیه به ساحت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری ارادت داشت و در جریان فتنه 88 تمام قد از ولایت پشتیبانی کرد.
حجت الاسلام گودرزي معاون تهذيب حوزه علميه تهران

حجت‌الاسلام حسین گودرزی، معاون تهذیب حوزه علمیه تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با تسلیت رحلت آیت‌الله مجتبی تهرانی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خود رحلت آیت‌الله تهرانی را یک ضایعه بزرگ برای جامعه دینی و حوزه‌های علمیه خواندند زیرا غیر از مباحث و جایگاه علمی نفس، وجود و نگاه او برای شاگردان تأثیر گذار بود و این به‌تدریج بعد از رحلت آیت‌الله تهرانی معلوم می‌شود.

وی با اشاره به این‌که شهرت گریزی آیت‌الله تهرانی باعث می‌شد تا بسیاری از مطالب در زمان حیات او گفته نشود ابراز داشت: وی در بسیاری از علوم حوزوی مانند فقه و اصول و علوم عقلی و نقلی متخصص و فقیه مبرز بود و من کسی را مانند آیت‌الله تهرانی ندیدم که درس اخلاق و مبانی معرفتی و سیر الی‌الله را به‌این‌صورت با استفاده از آیات، روایات و معارف اهل بیت(ع) بیان کند.

حجت‌الاسلام گودرزی در ادامه عنوان داشت: آیت‌الله تهرانی با تمام عظمت و جایگاه علمی که داشت وقتی در مقام ذکر مصیبت اهل‌بیت(ع) قرار می‌گرفت خاضعانه و خاشعانه عرض ارادات می‌کرد و خود را به عنوان روضه خوان حضرت سیدالشهدا(ع) می‌دانست و این برای ما درس بزرگی بود.

معاون تهذیب مرکز مدیریت حوزه علمیه تهران تصریح کرد: عرض ارادت آیت‌الله تهرانی به وجود امام حسین(ع) زبانرد بود که به‌عنوان یک الگو باید از آن استفاده کنیم.

وی با بیان این‌که آیت‌الله تهرانی شاگرد درجه یک امام خمینی(ره) بود عنوان داشت: برگزاری دو دوره درس ولایت فقیه از سوی آیت‌الله تهرانی را بیانگر بصیرت سیاسی ایشان است که علاوه بر مبانی نظری ولایت فقیه، به ساحت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری ارادت داشت و در جریان فتنه 88 تمام قد از ولایت پشتیبانی کرد.  

حجت‌الاسلام گودرزی شاگردان درس اخلاق آیت‌الله تهرانی را جوانان طلبه و دانشجوی درس‌خوان و ولایی عنوان کرد که از وی الگوگیری می‌کردند و ابراز داشت: جوانانی که از وجود آیت‌الله تهرانی کسب فیض می‌کردند مانند خود او ولایتی بودند و پشت سر ولایت حرکت می‌کردند./956/پ202/ع

ارسال نظرات