فاصله میان علم و عمل مانع حاکمیت سبک زندگی دینی است

حجتالاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، مدیر برنامه ریزی و نظارت معاونت بین الملل حوزههای علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به راهکار ایجاد سبک زندگی اسلامی گفت: در نظام افسارگسیخته کنونی و مادیگراییهای غرب مسلمانان حبلالمتینی به نام دین دارند.
وی افزود: هدف از سبک زندگی اسلامی دستیابی به آرامش است و در واقع سبک زندگی ما کاملا روشن است.
پژوهشگر و مبلغ حوزوی با بیان اینکه در زندگی، خداوند باید در جنبههای مختلف حضور داشته باشد، خاطرنشان کرد: در واقع وقتی که صبغةالله در تمام زندگی ما جاری شد، آن گاه میتوان گفت که سبک زندگی ما دینی شده است.
وی تصریح کرد: اگر زندگی ما موحدانه به معنای حقیقی کلمه بود، سبک زندگی ما نیز موحدانه است و اگر به این موضوع باور نداشتیم، سبک زندگی ما غیردینی محسوب میشود.
حجتالاسلام احمدی شاهرختی سبک زندگی دینی را دارای جنبههای مختلفی دانست و خاطرنشان کرد: سبک زندگی دینی در تربیت فرزند، سبک زندگی در روابط میان زن و شوهر، سبک زندگی هنگام سختی و نعمت و سبک زندگی در حوزههای تربیتی مختلف تعریف میشود.
وی با بیان اینکه پس از تبیین سبک زندگی دینی، باید این موضوع را در قالبهای جهانی عرضه کنیم، اظهار داشت: این ضعف برای نهادهای حوزوی وجود دارد که کتابهای ما ترجمه نشده است، به طور مثال کتاب تفسیری که به مردم سایر کشورها عرضه کنیم، وجود ندارد.
این پژوهشگر و مبلغ حوزوی خاطرنشان کرد: اگر این ضعف حوزههای علمیه را برطرف کنیم، اسلام ناب به سرعت جهانگیر میشود.
وی افزود: حوزه علمیه پیشرفتهای چشمگیری داشته و باید گفت حضرت امام خمینی(ره) یکهتاز میدان تبلیغ اسلام ناب است و در بسیاری از کشورها به برکت این ابرمرد اسلام معرفی شده است.
حجتالاسلام احمدی شاهرختی ادامه داد: بهترین روش تبلیغ سبک زندگی دینی، ارائه الگو برای دیگران است، که باید گفت امام خمینی(ره) در این زمینه به طور حتم یک الگو محسوب میشوند، در حقیقت هر جا یک عالم ربانی بوده، مردم با تأثیرپذیری از آن الگو سبک درست زندگی را یافتهاند.
مدیر برنامه ریزی و نظارت معاونت بین الملل حوزههای علمیه فرصت عزاداری امام حسین(ع) را از دیگر عرصههای فعالیت در زمینه جهانی خواند و بیان داشت: با استفاده از تأثیرگذاری عاشورا به تبیین سبک زندگی دینی در جهان بپردازیم.
وی با بیان اینکه یکی از بزرگترین موانع سبک زندگی دینی فاصله میان علم و عمل است، ابراز داشت: بسیاری از افراد در جامعه، در گفتار خداوند را پذیرفتهاند، اما در عرصه عمل نمیتوانند به اعتقاد خود عمل کنند و این امر یکی از عوامل بازدارنده حاکمیت سبک زندگی دینی در جامعه محسوب میشود.
حجتالاسلام احمدی شاهرختی با اشاره به اهمیت سبک زندگی دینی تصریح کرد: ما در باب علوم انسانی غنی هستیم و از طرح این موضوع استقبال کنیم زیرا نتیجه آن پیشروی در علوم انسانی میشود./914/پ201/ن