۳۰ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۸
کد خبر: ۱۳۹۴۳۱

زراره به روایت شبکه وهابی نور

خبرگزاری رسا ـ شبکه وهابی نور در نشستی زراره را که یکی از محبوبترین یاران امام صادق علیه السلام است، متهم به جعل حدیث کرده و در ادامه اظهار کرد که امام صادق علیه السلام زراره را لعن کرده است.
وهابيت

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، شبکه وهابی نور در نشستی در برنامه حقیقت های پنهان تاریخ با کارشناسی منصور حسینی و با مجری گری محمد رضا آبکار، زراره از اصحاب خاص امام صادق علیه السلام را متهم به جعل حدیث کرد.

این در حالی است که امام صادق علیه السلام درباره جناب زراره فرموده است: خداوند او را بیامرزد که اگر او و امثالش نبودند سخنان پدرم از بین رفته بود.

حسینی در ادامه افزود: زراره روایت های زیادی را از ائمه جعل کرده و وقتی امام صادق علیه السلام متوجه این رفتار زراره و دیدگاه او نسبت به خودشان شدند او را در جاهای مختلفی لعن و تکذیب کردند.

حسینی در حالی این ادعا را کرده است که روایت های زیادی در مورد ارزش و منزلت زراره آمده است. أبی عبیده حذّاء گوید از امام صادق علیه السلام شنیدم که می‌فرمود : زراره و ابو بصیر و محمد بن مسلم و بُرید، از کسانی هستند که خداوند متعال در حقشان فرموده : « السّابقون السّابقون اولئک المقرّبون » آنان به حقیقت از مقربان درگاه حق‌اند.

در روایتی حضرت این چهار تن را از بزرگان دین و پایداران زمین معرفی می‌کند. همچنین فرمودند: خداوند زرارة بن أعین را بیامرزد؛ اگر زراره و امثال او نبودند، احادیث پدرم از بین می‌رفت و دیگر این که فرمودند: محبوبترین مردم نزد من، زنده یا مرده، چهار نفرند: بُرید عِجلی، زراره بن أعین، محمد بن مسلم و اَحوَل.

این چهار نفر، زنده یا مرده، از همه مردم نزد من محبوبترند. شدت اشتیاق امام علیه السلام به این چهار تن باعث شده است که در این بیان کوتاه، دو مرتبه این جمله را درباره آنان تکرار کند: اینها محبوبترین افراد نزد من هستند. بی شک زراره این عظمت را یک باره و بی زحمت بدست نیاورده است. مراتب معرفت و اخلاق و فداکاری و کوشش در راه احیاء و ترقی دین، تحمل رنجها، محرومیتها و خون دل خوردنها، زراره و امثال او را محبوب امام معصوم علیه السلام کرده است.

یحیی بن حبیب می گوید: از امام رضا علیه السلام پرسیدم بهترین چیزی که انسان را به خدا نزدیک می‌سازد چیست؟ حضرت فرمود : چهل و شش رکعت نمازهای واجب (روزانه) و نافله‌های آن است، گفتم: این روایت زراره است!!!، فرمود: آیا کسی را سراغ داری که از او بهتر و بیشتر حق را آشکار کند؟ ابن منصور واسطی گوید: در محضر امام کاظم علیه السلام نام زراره به گونه‌ای (ناسزاوار) به میان آمد. حضرت فرمود: به خدا سوگند، روز قیامت او را از خداوند خواهانم. (شفاعتش خواهم کرد) و به من عطا خواهد شد. وای بر تو! زراره بن أعین به خاطر خدا دشمنان ما را دشمن و دوستان ما را دوست می دارد .

امام محمد باقر علیه السلام فرمود: ای زراره بر خدا حق است که تو را در بهشت جای دهد و بشارت بهشت از سوی امام صادق علیه السلام نیز به زراره و برخی اصحاب داده شد.

بعد از بیان فضائل زراره از سوی ائمه علیهم السلام به روایات متضادی نیز بر می خوریم که در آن امام صادق علیه السلام زبان به نکوهش، مذمت و حتی لعن زراره گشود. مثلاً مردی بر امام صادق علیه السلام وارد شد. حضرت از او پرسید چه مدتی است زراره را ندیدی؟ گفت: چند روزی است. امام فرمود: مهم نیست، اگر مریض شد عیادتش نرو، اگر از دنیا رفت در تشیع جنازه اش شرکت نکن. از سیاق روایات بر می آید که حضرت بدون هیچ مقدمه و سؤالی نام زراره را به میان می کشد و گویی حضرت در این که مطلب در حضور بیگانگان انتشار یابد عمد داشته است.

امام صادق علیه السلام در جایی علت بدگویی هایش نسبت به زراره را به روشنی بیان فرموده اند. در آن روایت معتبر چنین آمده است: عبدا... فرزند زراره گوید : امام صادق علیه السلام به من فرمود: سلام مرا به پدرت برسان و به او بگو من اگر از تو بدگویی می کنم فقط برای دفاع از توست. چرا که مخالفان و دشمنان در کمین هستند که هر کس را ما به خود نزدیک دانستیم و از او به خوبی یاد کردیم، به او دست یابند و آنان را که مورد محبت و قرب ما هستند، به خاطر محبت و دوستی و قرب به ما اذیت و آزار کنند و به قتل برسانند. پس رحمت خدا بر تو در زندگیت و آمرزش خدا بر تو، پس از مرگت.

در حدیثی دیگر چنین آمده است. حسین فرزند دیگر زراره می گوید: به امام ششم علیه السلام عرض کردم پدرم شما را سلام می رساند و می گوید: خداوند مرا فدای شما گرداند! اشخاصی از نزد شما می آیند و از اینکه آن حضرت مرا به بدی یاد کرده، نقص هایی وارد ساخته، خبر می‌دهند. حضرت فرمود: پدرت را سلام برسان و به او بگو به خدا سوگند، خیر دنیا و آخرت تو را می‌خواهم. به خدا سوگند از تو راضی هستم. پس از این به آنچه مردم درباره تو می گویند توجهی نکن و اهمیت نده ./9161/ت302/ن

ارسال نظرات