تقویت تولید ملی از الزامات اقتصاد مقاومتی است
سید شریف حسینی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد اقتصاد مقاومتی در کشور خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف مردم اگر به صورت صحیح و حساب شده باشد، به یقین اقتصادی مبتنی بر قواعد مقاومتی در کشور تشکیل خواهد شد.
وی به نقش مسؤولان در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: وقتی واردات کالا از سوی مسؤولان مدیریت شود، عرصه برای بروز تولیدات داخلی فراهم شده و مسیر اقتصادی کشور در راستای اقتصاد مقاومتی پیش خواهد رفت.
حسینی تصریح کرد: تولیدکنندگان کشور ضلع دیگر اقتصاد مقاومتی هستند که می توانند با افزایش کیفیت محصولات خود رسالت خود را در اقتصاد ملی رقم بزنند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سال گذشته با آن که از سوی مقام معظم رهبری سال «جهاد اقتصادی» نامگذاری شده بود، مسؤولان و مردم حرکت و قدم های مورد انتظار را آن گونه که شایسته بود برنداشتند و این موضوعی قابل تامل و بررسی است.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: جلوگیری از واردات کالای خارجی به کشور می تواند مردم را به استفاده از محصولات داخلی و خرید آن ها سوق دهد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شواری اسلامی با تأکید بر این که اگر اقتصاد مقاومتی در کشور تشکیل نشود در آینده جامعه ما دچار مشکلات خواهد شد، اظهار داشت: امروزه محصول داخلی حمایت مسؤولان و مردم را می طلبد تا با این پشتوانه تولیدکنندگان کالایی با کیفیت به جامعه عرضه کنند.
حسینی با اشاره به این که امروزه یک نگاه منفی به محصولات داخلی از سوی مردم در کشور وجود دارد، گفت: نگاه جامعه به تولید داخلی متاسفانه منفی و مطلوب نیست و باید این مقوله با ساخت محصولات با کیفیت و مدیریت واردات تعدیل شود.
وی خاطرنشان ساخت: تولید کالای با کیفیت زمانی محقق می شود که حمایت معنوی و مالی از تولیدکننده داخلی در کشور به حد مطلوب برسد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تبلیغات کالاهای خارجی باید کمتر شود و تولیدات و محصولات داخلی برای مردم معرفی شود، تا نگاه منفی که نسبت به کالای ملی وجود دارد، تغییر کند.
وی با بیان این که در بعضی از مواقع دیده می شود که وقتی کالایی کمیاب می شود مردم برای این که آن را از دست ندهند آن را خریداری و در خانه خود ذخیره می کنند، ابراز داشت: ترس از کمیاب شدن محصول، از دیر باز در کشور ما بوده است و باید این فرهنگ از کشور با کمک مسؤولان و خود مردم برداشته شود.
حسینی در پایان به نقش علما و روحانیت در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اشاره کرد و بیان داشت: تبیین مسائل اقتصادی برای آحاد مردم از سوی روحانیت و علما بزرگ می تواند در تشکیل مدیریت و اقتصاد مقاومتی کمک شایانی می کنند./9458/ت302/ج