خطیب جمعه بیروت درگیری مسلحانه رخ داده در طرابلس را محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری لبنان، حجت الاسلام سید علی فضل الله، خطیب جمعه بیروت در پیامی آشوب رخ داده در لبنان و درگیری صورت گرفته در طرابلس میان باب التبانه و جبل محسن را محکوم کرد و همگان را به تلاش برای آرام سازی اوضاع در این منطقه فراخواند.
در این پیام آمده است: درگیری که هم اکنون در طرابلس رخ می دهد بی گناهان را قربانی کرده و بهای آن را اهالی طرابلس و شمال و عموم کشور پرداخت می کند. بافت اجتماعی و ثبات سیاسی در پرتو این تهدیدات که به ثبات داخلی و همزیستی مسالمت آمیز میان شهروندان ضربه می زند، در معرض خطر قرار داده و پیام هایی مبنی بر این که فتنه و نزاع همه کشور را فراگرفته است، به همه مناطق لبنان ارسال می کند.
حجت الاسلام فضل الله افزود: همگان باید نسبت به این وضعیت واکنش نشان داده و همه تلاش خود را برای پایان دادن به این بحران پایان دهند، اما دولت نسبت به این وضعیت بی توجه است و برخی جریان ها نیز ادامه بحران را به صلاح خود می دانند. لبنانی ها باید بدانند که ادامه این وضعیت به شکست همه منجر می شود و تنها رژیم صهیونیستی است که از این آشوب ویران کننده سود برده و در حال گسترش کشتار و دشمنی میان امت است.
خطیب جمعه بیروت تاکید کرد: همه باید متوجه شوند که این جنگ های انتقالی به همه خصوصا جریان های اسلامی که عنوان بزرگی را یدک کشیده و پروژه اصلاحات کشور و امت را در پیش گرفته اند، ضربه می زند. گروه های اسلامی مسوولیت بیشتری نسبت به سایر گروه ها برای پایین کشیدن فتیله این فتنه برعهده دارند.
وی تاسیس شورای نظامی متحد لبنان را خواستار شد و تصریح کرد: لبنان به تاسیس شورای نظامی یکپارچه ای برای ایستادگی در برابر دشمن صهیونیسم نیازمند است، نه اینکه شوراهای مختلفی تشکیل شود و به گسترش فتنه مذهبی و طایفه ای بپردازد و وحدت اسلامی و ملی را خدشه دار سازند.
سید علی فضل الله همچنین با شیخ مالک الشعار، مفتی طرابلس و شمال به صورت تلفنی گفت وگو و بر لزوم تاثیرگذاری علما برای پایان دادن به بحران کنونی تاکید کرد.
گفتنی است در درگیری های منطقه طرابلس در شمال لبنان که با هدف ایجاد اختلاف میان گروه های لبنانی از سوی هوادارن غرب خصوصا جریان 14 مارس در این کشور ایجاد شده است، 8 شهروند کشته و 84 تن دیگر زخمی شدند./980/ب902/ک