تفریحات سالم از نظر اسلام بررسی میشود
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، انسانها برای ادامه زندگی و داشتن روحیهای قوی، خواستار تنوع و تفریح هستند و یکنواختشدن زندگی، در ادامۀ فعالیتهای معمول مادی و حتی در زندگی معنوی آنان، خلل و آسیب وارد خواهد کرد. با این وجود، آیا اسلام مخالف هرگونه تفریح بوده و با آن به مبارزه بر میخیزد؟
تحقیق در منابع اسلامی، ما را به این نتیجه میرساند که اگر تفریح و سرگرمی در حدی باشد که موجب غفلت انسان از خداوند و دوری از هدف اصلی زندگی نشده و نیز رفتارهای حرامی در جریان این سرگرمیها وارد نشود، نه تنها منعی از آن وجود ندارد، بلکه آنچه از قرآن و روایات برداشت میشود، این است که چنین تفریحاتی کاملاً مورد تأیید بوده و نقش آن در ادامۀ یک زندگی سالم انکار ناپذیر است.
به همین دلیل، برنامه «فقه پویا» که به تبیین مسائل فقهی و حقوقی روز میپردازد در طی هفتههای آتی همزمان با شروع فصل تابستان ، مسائل مربوط به فقه اجتماعی با محوریت تفریحات سالم از قبیل ورزش، گردشهای سالم و ... را از منظر فقه و حقوق اسلامی مورد کنکاش قرار میدهد. علاقمندان به پیگیری این مسئله میتوانند با این برنامه همراه شوند تا با کارشناسی حجج اسلام دکتر ربانی و دکتر زرقانی با ابعاد مختلف این موضوع از نظر فقه اسلامی آشنا شوند.
برنامه «فقه پویا»کاری از گروه فقه و سیره رادیو معارف به تهیه کنندگی حجت الاسلام محمد جواد طوسی و مجری کارشناسی موسوی نژاد از شنبه 3 تیرماه ساعت 14:45 به مدت 45 دقیقه به موضوع تفریحات سالم از منظر فقه اجتماعی خواهد پرداخت . این برنامه دوشنبهها ساعت 22 از رادیو معارف بازپخش خواهد شد./916/د102/ع