در درس تفسیر آیتالله جوادی آملی مطرح شد؛
آسیب شناسی مشکلات مسیح و یهود/ مسیحیت به شخصیتی همچون امام خمینی نیاز دارد
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله جوادی آملی در درس تفسیر خود به آسیب شناسی مشکلات کنونی مسیحیان و یهودیان پرداخت و با بیان اینکه کمبود مسیح وجود شخصیتی همچون امام خمینی(ره) است، عمده مشکلات آنان را عدم دسترسی به انجیل و تورات اصیل ذکر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله عبدالله جوادی آملی امروز در جمع علما و روحانیان حوزه علمیه در مسجد اعظم قم به ادامه تفسیر سوره مبارکه نمل پرداخت و گفت: در زمان حضرت سلیمان علیه السلام، اردن و اطراف آن تحت حکومت ایشان بود، بخشی از مصر حکومت دیگری داشت و ملکه سبا هم حاکم یمن بود.
این استاد تفسیر حوزه علمیه با اشاره به آیه شریفه «إِنَّهُ مِن سُلَیْمَانَ وَ إِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ» گفت: تقدیم نام حضرت سلیمان علیه السلام بر «بسمالله» در نامه نبود، بلکه نامه با بسمالله آغاز شده است ولی وقتی به دست ملکه سبا رسید و میخواست آن را توضیح بدهد گفت در نامهای که از سلیمان به دست من رسیده چنین آمده است «بسم الله الرحمان الرحیم ...»
این استاد عالی حوزه علمیه قم با اشاره به آیه شریفه «إِنَّ الْمُلُوکَ إِذَا دَخَلُوا قَرْیَةً أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّةَ أَهْلِهَا أَذِلَّةً وَکَذَلِکَ یَفْعَلُونَ» گفت: ملکه سبا به دولتمردان خود گفت ما در مبارزه با ملوک، چه شکست بخوریم و چه پیروز شویم شهرهای ما ویران و بزرگان ما ذلیل میشوند؛ جمله «کذلک یفعلون» هم اگر حرف ملکه سبا باشد، با توجه به اینکه نیازی به آن نبود و چون خدای متعال آن را ذکر کرده به معنی تأیید این حرف از طرف خدا است و اگر حرف خدای متعال باشد باز هم تأیید شده است.
حضرت آیتالله جوادی آملی خاطر نشان کرد: کار ملوک اینگونه است ولی برنامه انبیا این نیست. رسول خدا صلیالله علیهوآله وقتی فاتحانه وارد مکه شد فرمود «أنتم الطلقاء/ همه شما آزاد شده هستید» حتی خانه ابوسفیان را أمن قرار داد و حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها که در شام فرمود «یابن الطلقاء» اشاره به همین است. وارد شدن پیامبران به شهر با ورود ملوک و پادشاهان متفاوت است. انبیا دستور میدهند درختها را قطع نکنید، بچه ها را نکشید، آبها را مسموم نکنید، پیران را نکشید، کسی فرار کرد کاری با او نداشته باشید، این کار انبیا است که سراسر نور است.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء گفت: حضرت عیسای مسیح و موسای کلیم علیهماالسلام از دین دفاع می کردند. این که متأسفانه کلیسا خود را کنار میکشد و میگوید دین ما دین محبت است به خاطر این است که انجیل صحیح را در دست ندارند یا نمیخواهند عمل کنند. خداوند در سوره صف که سوره جنگ است و آیات اول، وسط و آخر آن درباره جنگ است، به مسلمانان میفرماید مثل مسیحیها باشید؛ «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا کُونوا أَنصَارَ اللَّهِ کَمَا قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ لِلْحَوَارِیِّینَ مَنْ أَنصَارِی إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِیُّونَ نَحْنُ أَنصَارُ اللَّهِ»، میفرماید مثل مسیحیها از دینتان دفاع کنید، آن وقت مسیحیت را که دین دفاع است صد در صد دین صلح کاذب قرار دادند.
وی ادامه داد: صلح صادق مثل فتح مکه است که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله همه کفار را آزاد کرد ولی صلح کاذب این است که با این همه کشتار 60ـ70 ساله که در فلسطین اشغالی اتفاق میافتد یک بار نشد پاپ دهان باز کند و بگوید این آدمکشی برای چیست!
این استاد عالی حوزه علمیه قم گفت: خدا غریق رحمت کند مرحوم کاشف الغطا را که فرمود اگر قرآن نبود نه مسیحیتی بود و نه یهودیتی. این مسیحیت و یهودیت تحریف شده است. دینی که نعوذ بالله میگساری را به انبیا نسبت میدهد، کشتی گیری با یعقوب را به خدا نسبت میدهد، دینی که مریم سلام الله علیها را متهمه میداند قابل ماندن نبود ولی وقتی قرآن آمد و مریم سلام الله علیها را عذراء، مطهره و معصومه معرفی کرد، عیسی و موسی علیهماالسلام را معصوم و انجیل و تورات را با عظمت معرفی کرد، اینها را زنده کرد.
وی افزود: همین قرآن به مسلمانان میفرماید مثل مسیحیها باشید، وقتی مسیح علیهالسلام فرمود «من ینصرنی» عدهای قیام کردند و دین را یاری کردند ولی وقتی حسین بن علی علیهما السلام فرمود «من ینصرنی» جوابش را ندادند و قیام نکردند. این که درباره امام حسین علیهالسلام میگوییم یا «وارث عیسی» همین است. ولی آمدند و کلاً این گلاب را از برگ گل مسیحیت گرفتند و به صورت یک تفاله درآوردند.
حضرت آیت الله جوادی آملی خاطر نشان کرد: الآن کمبود مسیحیت این است که یک امام خمینی میخواهد. امام اگر در مسیحیت بود و مسیحیت آمریکایی را از مسیحیت ناب عیسوی جدا میکرد، آن وقت میفهمیدیم عیسی علیهالسلام چه آورده و انجیل چه آورده است. مسیحیها میفهمیدند که باید چه کنند و آن وقت شرّ اسرائیل و آمریکا را به خودشان برگردانند./913/پ201/ج
ارسال نظرات