نیمی از فلسطینیان جهان همچنان آواره اند
به گزارش خبرگزاری رسا، پانزدهم ماه می میلادی برابر است با شصت و چهارمین سالگرد روز نکبت، روزی که اشغالگران صهیونیست ساکنان اصلی سرزمین های فلسطینی را در سال 1948 آواره ساختند و منازلشان را مصادره کردند و پس از کشتارهای وحشیانه و جنایت های وحشتناکی که با هدف محو کامل یک ملت مرتکب شدند، تاسیس رژیم غاصب صهیونیستی را اعلام کردند.
بنابر گزارش سازمان آمار فلسطین، صهیونیست ها، 774 شهر و روستای فلسطینی را اشغال کردند که 531 شهر و روستا از این تعداد را ویران ساختند و بیش از 70 مورد کشتار دسته جمعی علیه فلسطینیان مرتکب شدند که منجر به شهادت بیش از پانزده هزار فلسطینی طی این مدت شد.
بنابرگزارش های آماری، شمار فلسطینیان در سال 1948 یک میلیون و سیصد و هفتاد هزار نفر بوده است که این عدد در پایان سال 2011، نزدیک به یازده میلیون و دویست هزار نفر تخمین زده می شود و این به آن معناست که شمار فلسطینیان در جهان از زمان نکبت تاکنون هشت برابر شده است.
در پایان سال 2011، شمار فلسطینی هایی که در بنیاد پناهندگان غوث به عنوان پناهنده ثبت شده بودند، نزدیک به پنج میلیون و صد هزار پناهنده بود که بیش از 46.6 درصد از کل فلسطینی های جهان را تشکیل می دهند که 59.1 درصد آنها در اردن، سوریه و لبنان زندگی می کنند، 17.1 درصد آنها در کرانه باختری و 23.8 درصد آنها در نوار غزه به سر می برند و نزدیک به 29 درصد پناهندگان فلسطینی در 58 اردوگاه در کشورهای اردن (ده اردوگاه)، سوریه (نه اردوگاه)، لبنان (12 اردوگاه)، کرانه باختری (19 اردوگاه) و نوار غزه (هشت اردوگاه) اسکان دارند.
قرار است امروز همزمان با سالگرد روز نکبت، راهپیمایی ها و مراسم های مختلفی در غزه، کرانه باختری و نقاط مختلف فلسطین از سوی گروه های مختلف فلسطینی به این مناسبت برگزار شود./981/ب901/ک