آیت الله موسوی جزایری:
راهاندازی حوزههای علمیه اساس دین مبین اسلام است
خبرگزاری رسا- آیت الله موسوی جزایری، مسأله تشکیل حوزه علمیه را جزء اساس و پایه دین مبین اسلام برشمرد و گفت: امیر مؤمنان(ع) برترین پرورش یافته مدرسه دینی پیامبر اکرم(ص) بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده محترم ولی فقیه در استان خوزستان، شب گذشته در جمع طلاب در حال تحصیل در حوزه علمیه آیت الله خامنه ای و خانواده های آنان به بینش مردم نسبت به حوزه های علمیه در سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: حوزه های علمیه در آن زمان به دلیل شرایط حاکم که توسط رضاخان ایجاد شده بود مردم را نسبت به ورود به این عرصه بدبین کرده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به احساس نیاز شدید نسبت به حضور روحانیت در جامعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در آن زمان کار اساسی ورود به اردوگاه امام زمان(عج) که همانا حوزه علمیه بود بسیار زیاد احساس میشد.
امام جمعه اهواز مسأله تشکیل حوزه علمیه را جزء اساس و پایه اساسی دین مبین اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد: اولین مؤسس حوزه علمیه و مرکز فراگیری علوم اسلامی حضرت محمد(ص) بود و برترین شخصیت تربیت یافته ایشان را نیز میتوان حضرت علی(ع) را نام برد.
چهار هزار و سیصد طلبه در حال تحصیل در حوزه علمیه خوزستان هستند
آیت الله موسوی جزایری با بیان این که 400 مسجد در حال فعالیت در شهرستان اهواز هستند، اظهار داشت: اداره این تعداد مسجد و تربیت نیروهای انقلابی در این مکان های مقدس کار بسیار دشواری است که خوشبختانه شهرستان اهواز افزون بر دارالعلم آیت الله بهبهانی که از زمان انقلاب باقی مانده حدود 15 حوزه علمیه نیز به این تعداد افزوده شد.
ایشان با اشاره به این که چهارهزار و سیصد طلبه نخبه و فعال در حال تحصیل در حوزه های علمیه استان خوزستان می باشند گفت: خانوادهها باید با پشتیبانی و تشویق طلاب در راستای فراگیری علوم اسلامی آنها را در ترویج و گسترش دین اسلام کمک کنند.
رییس شواری حوزه علمیه خوزستان به مردمی بودن حوزه های علمیه اشاره کرد و ابراز داشت: تمام بودجه مربوط به حوزه های علمیه از طرف مردم و وجوهات شرعی تأمین می شود.
آیت الله خامنه ای رهبری جامع الشرایط برای جامعه اسلامی است
استاد فقه و اصول حوزه علمیه خوزستان به نعمت ارزنده ولی فقیه اشاره و تأکید کرد: حضرت آیت الله خامنه ای رهبری جامع الشرایط برای جامعه اسلامی است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تشریح ویژگی های رهبر جامع الشرایط گفت: جامع الشرایط بدین معنا است که شخص دارای بینش سیاسی، شجاعت و فقاهت ممتازی باشد و در مباحث فقهی که از ایشان مطرح می شود این چنین احساس می شود که ایشان را می توان از فقهای طراز اول جهان اسلام برشمرد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در ادامه خاطرنشان کرد: زمانی که به بنده پیشنهاد شد تا نام حوزه علمیه به نام مقام معظم رهبری نامگذاری شود بنده نیز استقبال کردم.
وی با بیان این که زمانی که سنگ اسلام نهاده شد به پیامبر دستور تأسیس حوزه علمیه داده شد، گفت: اوج ترویج معارف اسلامی در زمان امام جعفر صادق(ع) بود و در روایات آمده که در درس های امام صادق(ع) بیش از 4000 نفر شرکت می کردند و در این دانشگاه بزرگ شاگردانی امثال جابربن حیان تربیت یافتند./9464/پ203/س
ارسال نظرات