۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۹
کد خبر: ۱۱۰۵۷۵
سلسله مباحث شرح زیارت جامعه کبیره(10)؛

اهل بیت ریشه همه خوبی‌ها و زیبایی‌ها هستند

خبرگزاری رسا ـ آیت الله موسوی جزایری، به تبیین کلمه «عناصر الابرار» در زیارت جامعه کبیره پرداخت و بیان داشت: «عناصر الابرار» به معنای نژاد خوبان و نیک سرشتان است که اهل بیت علیهم السلام ریشه همه زیبایی ها و خوبی ها هستند.
آيت الله موسوي جزايري ـ نماينده ولي فقيه در خوزستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در دهمین جلسه از سلسله مباحث شرح زیارت جامعه کبیره که در سحرهای ماه مبارک رمضان از سیمای خوزستان پخش می شود با اشاره به گرمای طاقت فرسای خوزستان، روزه در هوای گرم را جهاد خواند و گفت: بنا برگفته ائمه معصومین(ع) روزه گرفتن در هوای گرم جهاد و دارای اجر و پاداش فراوانی است.

وی با قرائت فرازهایی از زیارت جامعه کبیره به تبیین کلمه «عناصر الابرار» در این دعا پرداخت و بیان داشت: «عناصر الابرار» به معنای نژاد خوبان و نیک سرشتان است که اهل بیت علیهم السلام ریشه همه زیبایی ها و خوبی ها هستند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به رحلت حضرت خدیجه(س)، به تشریح زندگانی و فعالیت های دینی این زن بزرگ تاریخ اسلام پرداخت و گفت: حضرت خدیجه(س) اشراف زاده ای بود که از روی اراده و اعتقادات و براساس ملاک های اخلاقی و دینی حضرت رسول(ص) را به همسری برگزید.

وی خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(س) شیفته کرامت، فضیلت و اخلاق پاک و ناب پیامبراکرم(ص) بود که این امر سبب شد ایشان از کرامت و منزلت والایی در نزد خداوند متعال برخوردار شود.

امام جمعه اهواز اضافه کرد: بعد از وفات حضرت خدیجه هرگاه پیامبر اکرم(ص) نام ایشان را می شنید گریه می کرد و همسران حضرت مانند عایشه پیامبر(ص) را سرزنش می کردند که حضرت در جواب آنها می فرمود « خدیجه مرا تصدیق می کرد در حالی که شما مرا تکفیر می نمود و به خداوند و من ایمان آورد در حالی که شما کافر ماندید».

آیت الله موسوی جزایری در بخش پایانی سخنان خود به عام الحزن اشاره و تصریح کرد: در تاریخ اسلام، سال وفات حضرت خدیجه(ع) و ابوطالب عموی پیامبر(ص) را «عام الحزن» یعنی سال اندوه می نامند./9461/پ203/ص
ارسال نظرات