۲۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۶
کد خبر: ۱۰۶۹۱۹
در نشست تخصصی استادان حوزه علمیه خوزستان؛

شاخص‌ها و رویکردهای جهاد اقتصادی بررسی شد

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشگاه جامعه المصطفی گفت: رشد 8 درصدی اقتصاد ایران، کاهش فاصله طبقاتی، اصلاح ساختار غلط اقتصادی، گسترش تعاونی ها و بخش خصوصی، کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال، اصلاح فرهنگی کار، ارتقاء به بهره وری و افزایش مشارکت مردم در اقتصاد از مهم ترین شاخص ها و رویکردهای جهاد اقتصادی است.
حجت الاسلام مفيدي ـ معاون پژوهشگاه جامعه المصطفي حجت الاسلام مفيدي ـ معاون پژوهشگاه جامعه المصطفي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سید مفید موسوی، معاون پژوهشگاه جامعه المصطفی و کارشناس مسائل اقتصادی، ظهر امروز در نشست تخصصی استادان حوزه علمیه خوزستان با موضوع جهاد اقتصادی که در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نمایندگی خوزستان برگزار شد، به تبیین الزامات و رویکردهای جهاد اقتصادی در برهه کنونی پرداخت و گفت: زمانی که مقام معظم رهبری سال 90 را با عنوان جهاد اقتصادی نامگذاری کردند بسیاری از مراکز آینده پژوه بین المللی حساس تر از ملت ایران به این مسئله نگاه کردند و به دنبال چرایی و علت نامگذاری این با عنوان جهاد اقتصادی بودند.

وی، در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: سخنان مقام معظم رهبری در همه رسانه های خبری وابسته به غرب بایکوت می شوند ولی این سخنان در پژوهشگاه های بزرگ آینده پژوه بین المللی مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرند.

استاد حوزه علمیه، با بیان این که جهاد اقتصادی نیازی به تعریف و تبیین ندارد، ابراز داشت: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود و در جمع مردم مشهد در حرم امام رضا(ع)‌ شاخص ها و سرفصل های مهم و خاص جهاد اقتصادی را بیان کردند.

این پژوهشگر عرصه اقتصادی اضافه کرد: آمریکا و غرب در عرصه های سیاسی، فرهنگی و تبلیغی در مقابل نظام اسلامی ایران شکست خورده است و برای سرپوش گذاشتن بر این شکست‌ها وارد هجمه همه جانبه اقتصادی علیه ملت ایران شده است.

این مقام مسؤول، اقتصاد داخلی ایران اسلامی را رو به رشد و شکوفایی خواند و بیان داشت: در دهه پیشرفت و عدالت بحران اقتصادی غرب که در چند سال اخیر همه حکومت های لیبرالیستی را تحت الشعاع قرار داد ولی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران از این پدیده ناخوانده زیاد زیان و ضرر ندید که این ثبات اقتصاد مملکتی یک کشور را نشان می دهد.

معاون پژوهشگاه جامعه المصطفی، با تأکید بر این که ایران اسلامی با توجه به بیداری گسترده اسلامی در خاورمیانه کانون توجهات کشورهای جهان بویژه کشورهای اسلامی شده است، اذعان داشت: در برهه کنونی اقتصاد ایران اسلامی در حال شکوفایی و تکامل است که به عنوان یک اقتصاد با ثبات و مهم در حال الگو و نمونه شدن برای کشورهای جهان است.

کارشناس مسایل اقتصادی، تصریح کرد: انتخاب مقام معظم رهبری در نامگذاری سال 90 به عنوان جهاد اقتصادی بسیار حکیمانه و ژرف اندیش بود که این امر سبب شکوفایی و تکامل اقتصاد جمهوری اسلامی ایران می شود.

استاد حوزه علمیه، با اشاره به گزارش صندوق بین المللی پول آینده اقتصادی جهان در دست کشور چین است، یادآور شد: در این گزارش آمده است که تا سال 2015 چین به عنوان حاکم اصلی اقتصاد در جهان، اتحادیه اروپا دوم و آمریکا سوم هستند که این نشان از سقوط و افول هیمنه اقتصادی آمریکا در سال های آینده است.

وی به شاخص ها و رویکردهای مهم جهاد اقتصادی اشاره و تأکید کرد: رشد 8 درصدی اقتصاد ایران، کاهش فاصله طبقاتی، اصلاح ساختار غلط اقتصادی، گسترش تعاونی ها و بخش خصوصی، کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال، اصلاح فرهنگی کار، ارتقاء به بهره وری و افزایش مشارکت مردم در اقتصاد از مهم ترین شاخص ها و رویکردهای جهاد اقتصادی است.

این مقام مسؤول، در بخش دیگری از سخنان خود به بیداری اسلامی کشورهای عربی اشاره کرد و گفت: بیداری اسلامی یکی از اتفاقات مهم و خاص عرصه بین الملل و جهانی است که این خیزش اسلامی سبب تبادل و به چالش کسیدن قدرت های بین المللی شد.

کارشناس مسایل اقتصادی، خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی رخنه و شکافی بزرگ در نظام لیبرالیستی غرب ایجاد کرد و سبب شد مردم ملت های اروپا مانند کشورهای عربی به خیابان ها بیایند و خواستار تغییر اصلاحات مملکتی بشوند.

معاون پژوهشگاه جامعه المصطفی، با بیان این که بیداری اسلامی در سطح جهانی تحولات بزرگی را رقم زد، اظهار داشت: شکست سیاست های دوگانه آمریکا در سطح بین الملل، رسوا شدن شعار دموکراسی و دفاع از حقوق بشر غرب، تأثیر بیداری اسلامی در اقتصاد بین المللی، بیداری افکار عمومی ملت اروپا، شکاف بین آمریکا و اروپا در نظام غرب و از بین رفتن یکپارچگی این نظام همگی به برکت بیداری کشورهای مسلمان عربی در خاورمیانه است.

حجت الاسلام موسوی، در پایان سخنان خود با تأکید بر این که پنج محور مهم و اساسی علت اصلی چالش افکار عمومی در اروپا است، خاطرنشان کرد: جنگ های افغانستان و عراق، بیداری اسلامی، سیاست های یک جانبه گرانه اسراییل و سیاست های غلط نظام غرب علیه فلسطین از پنج محور مهم چالش افکار عمومی ملت اروپا است که این رخداد در 60 سال اخیر بی سابقه و بی نظیر بوده است./9461/پ202/س
ارسال نظرات