رییس اداره فرهنگی تبلیغات اسلامی مازندران:
تبیین عرفان حقیقی برای نسل جوان بر عهده حوزههای علمیه است
خبرگزاری رسا ـ رییس اداره فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، شناخت نسل جوان از عرفان حقیقی را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: روحانیت باید عرفان حقیقی را برای نسل جوان جامعه به خوبی تبیین کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فریدونکنار، علیرضا زرقانی، رییس اداره فرهنگ و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، امروز در هم اندیشی اساتید گفتمان دینی استان در فریدونکنار، ترویج خرافه و بدعت در جامعه را خطر بزرگی برای ارزش های اسلامی دانست و گفت: متأسفانه امروز دشمن شبهات گسترده ای را در حوزه مسائل اعتقادی در جامعه وارد کرده است.
وی، گسترش عرفانهای تقلبی و انحرافی را مسأله ای مهم و حائز اهمیت در جامعه عنوان کرد و افزود: این مجموعههای انحرافی با افکار و اهدافی دروغین هر روز به گونهای جدید در جامعه رسوخ می کنند.
رییس اداره فرهنگی تبلیغات اسلامی مازندران، با با بیان این که استراتژی امروز دشمن برگسترش خرافه و بدعتگذاری استوار است، تصریح کرد: گسترش فرهنگ ناب انتظار مهم ترین راه مقابله با بدعتگذاری و خرافه افکنی دشمنان است.
زرقانی، خنثی کردن اهداف فرقه های نوظهور را نیازمند بیان شناختی حقیقی از دین و فرقه های نوظهور برای جامعه دانست و تصریح کرد: اگر این فرقه های نوپدید جوانان را با شیوه های خاصی به انحراف می کشانند، ما هم باید با استفاده از همان شیوه ها، در بین نسل جوان آگاهی بخشی کنیم.
وی با بیان این که روحانیت باید عرفان حقیقی را برای نسل جوان جامعه به خوبی تبیین و بشناساند، بیان داشت: متأسفانه شناخت نسل جوان ما از عرفان واقعی ضعیف است که تبیین صحیح این موضوع برای جوانان می تواند راه کاری علمی برای مقابله با اهداف پلید فرقه های نوظهورباشد.
رییس اداره فرهنگی تبلیغات اسلامی مازندران، بررسی عوامل گرایش نسل جوان به سوی گروه های نوظهور را مهم دانست و تصریح کرد: متولیان دینی و فرهنگی باید با تشکیل کارگروه های تخصصی به صورت جدی به این مسأله مهم بپردازند و راه کاری عملی برای آن پیدا کنند.
زرقانی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری گفتمان و نشستهای دینی زمینهساز تعمیق باورهای دینی در نسل جوان دانست و گفت: تربیت دینی دانشآموزان امروز باید یکی از مهمترین دغدغههای متولیان دینی و فرهنگی جامعه باشد.
وی با بیان این که میزان شناخت نوجوانان و جوانان جامعه باید نسبت به مفاهیم دینی تقویت شود، افزود: برگزاری گفتمان های دینی یکی از مهمترین راههای نهادینهکردن مفاهیم دینی برای نسل جوان است.
رییس اداره فرهنگی و تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که میزان هجمه های فرهنگی دشمنان اسلام هر روز به شیوه ای جدید وارد جامعه می شود، خاطرنشان کرد: میزان حمایت و سرمایهگذاری غرب برای گسترش خرده فرهنگها هر روزه از افزایش چشمگیری برخوردار میشود.
وی، تبلیغ احکام اسلامی به شیوهای جدید و جذاب را یکی از راههای جذب نسل جوان دانست و گفت: مبلغان باید با ارتباط مناسب خود با نوجوانان و جوانان جامعه خطر شبهات و فرقههای انحرافی را به آنها گوشزد کنند.
رییس اداره فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این که برگزاری گفتمانهای دینی در استان از سال ۸۵ آغاز شده است، گفت: تاکنون هزار و۳۴۶ گفتمان دینی با شرکت بیش از ۱۳۵ هزار دانش آموز دختر و پسر در هزار و۱۳۳ مرکز آموزشی، ۷۵ مسجد و ۱۴۸ مکان فرهنگی با بهرهگیری از توان صد استاد حوزه و دانشگاه برگزار شده است./950/پ202/س
ارسال نظرات