انتقاد علمای عربستان از حمایت برخی علمای جهان اسلام از فتنه در سوریه
خبرگزاری رسا ـ برخی از علمای عربستان از حمایت قرضاوی و شیخ صالح اللحیدان از فتنه و آشوب در سوریه به شدت انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ احمد الغامدی، رئیس سابق هیئت امر به معروف و نهی از منکر، عقیل العقیل، استاد شریعت دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود و شیخ فهد السبیعی، خطیب و امام جمعه مسجد العریجاء ریاض، حمایت شیخ یوسف قرضاوی دبیرکل اتحادیه علمای جهان اسلام و شیخ صالح اللحیدان از علمای عربستان از آشوب های صورت گرفته در سوریه را به شدت محکوم کرده و علما را به تلاش برای ریشه کن شدن فتنه ها در کشورهای اسلامی دعوت کردند.
شیخ احمد الغامدی در این باره گفت: عالم دینی حق ندارد مردم را به فتنه دعوت کند و بهتر است که سخنانی بر زبان بیاورد که امت را به اصلاح ترغیب سازد.
وی با اشاره به سخنان قرضاوی در حمایت از آشوب در سوریه افزود: هر کلمه ای که عالم دین بر زبان می آورد به شدت بر مردم تاثیر می گذارد و هیچ عالمی نباید با سخنانش، مردم را به قتل و کشتار و تخریب دعوت کند.
عقیل العقیل نیز از دوگانگی سخنان قرضاوی انتقاد کرد و اظهار داشت: قرضاوی در مقایسه امور دچار دوگانگی شده است و درباره دو امری که مشابه هم هستند برداشت و قضاوت مختلفی انجام می دهد.
وی تاکید کرد: مسلمانان به شدت به آرامش نیازمند هستند و نباید با اظهارات نامعقول، سلامت امت را در معرض خطر قرار داد.
شیخ فهد السبیعی از هجمه های صورت گرفته علیه دولت سوریه ابراز شگفتی کرد و خاطرنشان ساخت: آنچه در سوریه رخ می دهد امری داخلی است و علما و اندیشمندان عربستان حق دخالت در امور این کشور را ندارند.
وی از عملکرد رسانه ها در این باره انتقاد کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه رسانه ها عملکرد خوبی نسبت به پوشش خبرهای سوریه ندارد و در اکثر مواقع به انتشار خبرهای غیرواقعی از این کشور می پردازند نمی توانیم به خوبی درباره حوادث این کشور سخن بگوییم.
گفتنی است شیخ یوسف قرضاوی، دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمین که از کشتار مردم مظلوم و بی دفاع بحرین به شدت حمایت کرده بود شهروندان سوریه را به ادامه آشوب و تنش دعوت کرده است.
شیخ صالح اللحیدان نیز راه نجات امت را در آشوب و قیام توصیف و از فتنه در سوریه حمایت کرد./980/ب902/گ
ارسال نظرات