برای نخستین بار در کشور؛
200 غیر ایرانی در دوره های مجازی موسسه امام خمینی پذیرش می شوند
خبرگزاری رسا ـ رییس دانشگاه مجازی فرهنگ و معارف اسلامی، گفت: برای اولین بار 200 داوطلب غیر ایرانی در دوره های مجازی معارف اسلامی موسسه امام خمینی (ره) پذیرش می شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سیداکبر حسینی رییس دانشگاه مجازی فرهنگ و معارف اسلامی،26 بهمن ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آموزش های مجازی یکی از روش های نوین آموزشی در عصر حاضر است، گقت: بیش از ده سال پیش پیشنهاد راه اندازی شبکه ای مجازی برای ترویج معارف اسلامی از طریق اینترنت از طرف آیت الله مصباح مطرح شد.
وی ادامه داد: در بدو تاسیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، دوره های کوتاه مدت مبانی اندیشه اسلامی به صورت مقدماتی و تکمیلی برگزار شد و بعد از آمده شدن محتوای دوره معارف اسلامی در قالب 134 واحد آموزشی، مجوز رسمی دوره های کارشناسی در سال 1378 دریافت شد.
حجت الاسلام حسینی ابراز داشت: از همان سال مرکز آموزش های غیر حضوری در فالب فعالیت های مجازی و نیمه حضوری مورد توجه قرار گرفت و تاکنون این دوره ها به صورت رسمی و آزاد برگزار شده است.
وی ابراز داشت: هم اکنون رشته معارف اسلامی به صورت مجازی و رشته های معارف اسلامی، تاریخ اسلام و کلام اسلامی به صورت نیمه حضوری تدریس می شود.
رییس دانشگاه مجازی فرهنگ و معارف اسلامی با اشاره به استقبال فراوان صورت گرفته از این اموزش ها، بیان داشت: در حال حاضر 1014 نفر در سه رشته معارف اسلامی، تاریخ اسلام و کلام اسلامی به صورت مجازی و نیمه حضوری در حال تحصیل بوده و 4هزار نفر نیز به صورت آزاد در دوره های این مرکز شرکت می کنند.
وی بیان داشت: در سال 87 پذیرش این موسسه از طریق آزمون اختصاصی صورت می گرفت که از سال گذشته جذب دانش پژوه برای رشته های مختلف موسسه از طریق آزمون سراسری انجام می گیرد.
حجت الاسلام حسینی خاطر نشان کرد: برای نخستین بار در کشور پذیرش 200 نفر از طلاب غیر ایرانی در موسسه با برگزاری آزمون در یازده کشور جهان انجام خواهد شد.
وی بیان داشت: در این دوره ها دروس رشته معارف اسلامی برای فارسی زبانان به صورت فارسی و برای عرب زبانان به صورت عربی تدریس خواهد شد.
رییس دانشگاه مجازی فرهنگ و معارف اسلامی تصریح کرد: هدف از برگزاری دوره های مجازی ترویج معارف اسلامی به غنیترین صورت و در کنار آن ناثیر گذاری دینی در محیط نه چندان سالم فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه دانشجویان دورههای مجازی این موسسه در طول سال برای برگزاری مراسم های مختلف دوره هم جمع می شود، ابراز داشت: آزمون پایان ترم این دوره ها در 34 مرکز داخلی و خارجی برگزار می شود.
حجت الاسلام حسینی خاطر نشان کرد: برنامه های فرهنگی ویژه دانش پژوهان دوره های مجازی از طریق ارسال بسته های فرهنگی به صورت مداوم، برگزاری کلاس های فرهنگی، برگزاری کلاس های احکام ویژه خواهران و برادران به صورت مجزا و تشکیل گروه های پژوهشی تحت عنوان کانون های قرآن پژوهی دنبال می شود.
وی ابراز داشت: برگزاری 6 جلسه آموزشی در هر دوره و تشکیل برخی از جلسات به صورت حضوری از دیگر فعالیت های آموزش های مجازی موسسه امام خمینی (ره) است.
رییس دانشگاه مجازی فرهنگ و معارف اسلامی عنوان داشت: برگزاری این دوره ها با استقبال داخل و خارج مواجه شده است به گونه ای که بارها از داخل و خارج گروههایی 70-80 نفره درخواست کرده اند که خدمات مشترکی به آنها ارائه شود./965/پ202/ص
ارسال نظرات