عناوین چند خبر کوتاه؛
برگزاری اردوی زیارتی طلاب سفیران اهواز به مشهد مقدس
خبرگزاری رسا ـ برگزاری اردوی زیارتی طلاب سفیران اهواز به مشهد مقدس، برپایی دومین یادواره سردار شهید علی هاشمی در اهواز، برگزاری نخستین کنگره ادبی دوکوهه در اندیمشک عناوین چند خبر کوتاه از استان خوزستان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، برگزاری اردوی زیارتی طلاب سفیران اهواز به مشهد مقدس، برپایی دومین یادواره سردار شهید علی هاشمی در اهواز، برگزاری نخستین کنگره ادبی دوکوهه در اندیمشک، افزایش تعداد موسسات قرآنی در اندیمشک، برگزاری جشن بزرگ سالروز آغاز امامت صاحب الزمان(عج) در اهواز، راه اندازی بزرگترین کتابخانه شوشتر در مقام صاحب الزمان (عج)، راه اندازی ستون مهدویت در روزنامه های خوزستان، انتشار کتاب « مرزهای بیکران انقلابم» در استان و برگزاری همایش بزرگ مهدویت در بندر امام خمینی (ره) عناوین چند خبر کوتاه از استان خوزستان است.
برگزاری اردوی زیارتی طلاب سفیران اهواز به مشهد مقدس
حجت الاسلام علیرضا نیل آبکن، مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به برگزاری اردوی هشت روزه مشهد مقدس ویژه طلاب مدارس علمیه سفیران هدایت خوزستان، اظهار داشت: در این اردوی هشت روزه بیش از سیصد نفر از طلاب و روحانیان مدارس علمیه سفیران هدایت خوزستان شرکت داشتند.
استاد حوزه علمیه خوزستان، به برنامه اجرایی در این اردو اشاره کرد و گفت: برگزاری جلسات روزانه ختم قرآن، مراسم های سخنرانی، جلسه های پرسش و پاسخ، مراسم های روضه و زیارت های مرتبط با امام رضا(ع) از برنامه های اجرایی در اردوی زیارتی مشهد مقدس است.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اهواز به اهداف برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای فعالیت های فرهنگی، انجام فعالیت های تربیتی در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری نسبت به امر تبلیغ، تحصیل و تهذیب از اهداف برگزاری اردوی هشت روزه مشهد مقدس بود.
استاد حوزه علمیه خوزستان، با اشاره به ثمرات برگزاری اردوی زیارتی امام رضا(ع) در روحیات طلاب و روحانیان، بیان داشت: افزایش سطح معنویت طلاب و تجدید بیعت آنان با امام رضا(ع) از اثرات برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس است.
حجت الاسلام نیل آبکن در پایان با بیان این که اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برگزار شد، تصریح کرد: خوشبختانه با کمک و همراهی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، این اردو را به نحو مطلوبی برگزار کردیم، به شکلی که طلاب شرکت کننده از کلاس ها و برنامه های جانبی آن رضایت داشتند.
برپایی دومین یادواره سردار شهید علی هاشمی در اهواز
دومین یادواره شهید علی هاشمی و شهدای کوی ابوذر اهواز در مسجد شهدای این منطقه اهواز برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم که شنبه، سی اُم بهمنماه جاری، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار میشود، حجتالاسلام والمسلمین میر احمدرضا حاجتی، امام جمعه موقت اهواز، به سخنرانی خواهد پرداخت.
مداحی این یادواره بر عهده صادق آهنگران و خاطرهگویی آن بر عهده سردار نوعی اقدم است؛ پخش کلیپ شهدا، توزیع بروشور شهدای کوی ابوذر و علی هاشمی و تجلیل از خانواده شهیدان از برنامههای این یادواره خواهد بود.
برگزاری نخستین کنگره ادبی دوکوهه در اندیمشک
کرامت میری، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، از برگزاری نخستین کنگره ادبی دوکوهه خبر داد و اظهار داشت: این کنگره، با عنوان سرزمین ملکوت، در دو بخش شعر و داستان در اسفند ماه سال جاری، در شهرستان اندیمشک برگزار خواهد شد.
میری با بیان این که کنگره ادبی دوکوهه، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اندیمشک و انجمن های شعر و داستان این شهرستان برگزار می شود، ابرزا داشت: این اداره با دعوت از هنرمندان خوزستانی، در نظر دارد طرحی نو در نکوداشت و بازشناسی دوکوهه، میعادگاه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به اجرا گذارد؛ از این رو نخستین کنگره ادبی با موضوع « دوکوهه، سنگرمقاومت دیروز و عرصه ی اعتلای ادبیات مقاومت امروز» برگزار می کند تا درسایه ی آفرینش های ادبی که نسیم ملکوت جبهه های دیروز و عطر آسمانی سنگرهای فرهنگی امروزی معطرند، یکبار دیگر خاطرات پر غنیمت و مفید رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در دوکوهه را به عموم ملت ایران عرضه کند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک، هدف از برگزاری این کنگره را بازشناسی آموزه های دفاع مقدس، ثبت موقعیت ها واماکن مقدس جبهه وجنگ ونقش آن ها در ادبیات امروز، اعتلای ادبیات پایداری وترویج آن در پیکره ی جوان ادبیات امروز و هویت بخشی به هنر وادبیات پایداری عنوان کرد.
وی افزود: علاقه مندان آثار خود را به صورت تایپی روی کاغذ A4 با ذکر کامل مشخصات به دبیرخانه ارسال کنند؛ حداکثر آثار ارسالی به دبیرخانه 3 اثر می باشد و اولویت با آثاری است که در دیگر جشنواره ها شرکت داده نشده باشند و هیچ گونه محدویت سنی برای شرکت کنندگان وجود ندارد.
گفتنی است؛ آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه بیستم بهمن جاری و زمان برگزاری کنگره بیستم اسفندماه جاری است. علاقمندان می توانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه: اندیمشک، خیابان شهید دلپذیر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک، صندوق پستی 371 ارسال و یا با شماره تلفن های 4285234- 0642 دورنگار 4285236-0642 تماس بگیرند.
افزایش تعداد موسسات قرآنی در اندیمشک
کرامت میری، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اندیمشک، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، از افزایش تعداد موسسات قرآن این شهرستان تا پایان سال 89 خبر داد و اظهار داشت: به منظور گسترش فرهنگ قرآنی و آشنایی هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان با معارف و مباحث قرآنکریم، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک بنا دارد تا نسبت به افزایش تعداد مؤسسات قرآنی و فرهنگی وابسته به خود اقدام کند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اندیمشک در ادامه سخنان خود، خاطر نشان کرد: این مؤسسات، مجوز فعالیت خود را از مرکز توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی و اداره فرهنگ ارشاد اسلامی خوزستان دریافت میکنند.
میری ادامه داد: مؤسسات قرآن و فرهنگی مبادرت به برگزاری کلاسها در زمینههای مختلف علوم قرآنی و دورههای تربیت مربی قرآن میکنند؛ در شهرستان اندیمشک دو مؤسسه قرآنی تاکنون توانستهاند مجوز فعالیت دریافت کنند، اما تا پایان سال 89 این تعداد به 10 مؤسسه افزایش خواهد یافت.
برگزاری جشن بزرگ سالروز آغاز امامت صاحب الزمان در اهواز
مراسم جشن ولایت امام زمان(عج) به مناسبت فرارسیدن سالروز آغاز امامت ولی عصر(عج) در مسجد اعظم حوزه علمیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین نجم الدین طبسی، استاد حوزه علمیه قم، در این مراسم، در خصوص مباحث مهدویت، با اشاره به شرایط موجود در جهان اسلام و ضرورت آماده سازی جوامع و برطرف ساختن موانع تشکیل حکومت جهانی مهدوی، به سخنرانی برای طلاب و محققان حوزه های مهدویت پرداخت.
گفتنی است، همزمان با سالروز آغاز ولایت امام عصر (عج)، جشن ولایت مهدی موعود(ع) در مسجد اعظم حوزه علمیه اهواز برای برادران و در تالار فردوسی برای خواهران، از سوی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) خوزستان برگزار شد.
همچنین زنگ بیعت با امام زمان(عج) به طور نمادین در یکی از مدارس اهواز با حضور حجت الاسلام و المسلمین نجم الدین طبسی و پور موسوی معاون استاندار و همچنین در دیگر شهرهای استان با حضور مسؤولین محلی نواخته شد.
راه اندازی بزرگترین کتابخانه شوشتر در مقام صاحب الزمان (عج)
حجتالاسلام راشد پورحمیدی، رییس اداره اوقاف و امور خیریه شوشتر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: بزرگترین کتابخانه شهرستان شوشتر به صورت دیجیتالی با موضوعات مختلفی و با محوریت کتب مذهبی راهاندازی خواهد شد.
وی با بیان این که نصب تجهیزات این کتابخانه آغاز شده است و پیشبینی شده است که فعالیت این واحد فرهنگی تا پایان امسال آغاز شود، اظهار داشت: برنامهریزی شده است که 10 دستگاه کامپیوتر در این کتابخانه نصب شود و به علاقهمندان و متقاضیان ارایه خدمات کنند.
به گفته پورحمیدی، حدود 100هزار جلد کتاب در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد و افراد با حضور در این کتابخانه از این کتب در زمینه دانشگاهی، درسی، اخلاقی، تربیتی و مذهبی بهرهمند خواهند شد؛ هدف از راهاندازی این کتابخانه، حضور افراد و شهروندان شهرستان شوشتر در مقام صاحبالزمان این شهرستان است.
پورحمیدی تصریح کرد: ما بیشتر به دنبال این هستیم که افراد با مراجعه به این کتابخانه، در مقام صاحبالزمان شوشتر حضور یابند و استفاده معنوی از این فضا داشته باشند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شوشتر در خصوص دیگر فعالیتهای انجام شده در مقام صاحبالزمان شوشتر اظهار کرد: ساخت زایرسرا در این مقام نیز از دیماه آغاز شده است و پیشبینی شده که تا 5 ماه آینده، ارایه خدمات داشته باشد. همچنین سالن اجتماعات چندمنظورهای نیز در این مقام در دست ساخت است که 80 درصد پیشرفت کاری داشته است و تا 4 ماه آینده به بهرهبرداری میرسد. در این سالن، فضایی مناسب برای برگزاری مناسبات مذهبی در شوشتر فراهم میشود.
راه اندازی ستون مهدویت در روزنامه های خوزستان
سیداحمد پور فرجی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: ستون مهدوی در چند روزنامه شاخص استان با محوریت تبیین مباحث مهدویت و ترویج فرهنگ انتظار و زمینه سازی ظهور حضرت مهدی(عج) راه اندازی می شود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان، افزود: با اعلام موافقت برخی روزنامه های استان جهت راه اندازی ستون مهدوی، برخی مباحث لازم در زمینه مهدویت مانند فرهنگ انتظار، زمینه سازی جهت تشکیل حکومت جهانی مهدی آل محمد(ص)، جلوگیری از ترویج فرقه های انحرافی، احادیث مهدوی، و بسیاری از موضوعات دیگر در قالب ستون هفتگی مهدوی در این روزنامه ها به چاپ خواهد رسید.
وی در ادامه سخنان خود، خاطر نشان کرد: از اواخر همین هفته این ستون در روزنامه ها به چاپ خواهد رسید و جزئیات آن اعلام خواهد شد تا علاقه مندان بتوانند به تفکیک موضوع روزنامه مورد نظر خود را تهیه نموده و به طور سلسله وار و هفتگی آن موضوع را دنبال نمایند.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان، یادآور شد: تهیه مطالب این ستون توسط کارشناسان خبره بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) استان خوزستان انجام شده و تمام نکات در ارتباط با صحت و انطباق مطالب با واقعیت رعایت شده است.
انتشار کتاب « مرزهای بیکران انقلابم» در خوزستان
خاطرات زنان امدادگر جنگ در کتابی با عنوان مرزهای بیکران انقلابم، توسط مرجان درودی، نویسنده دوران دفاع مقدس در 350 صفحه تهیه و تالیف شد.
مرجان درودی، نویسنده دوران دفاع مقدس، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، از تالیف کتاب مرزهای بیکران انقلابم، خبر داد و اظهار داشت: تقریباً یک سال است که با هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای اسلامی دفاع مقدس خوزستان به تبیین دوران کودکی، تحصیل، فعالیتهای انقلابی قبل و پس از جنگ، چگونگی پوشش اسلامی، نحوه شهادت امدادگران روستاها و دیگر مناطق، در این کتاب پرداخته شده است.
درودی گفت: حکیمه شولی، از بانوان رزمنده هشت سال جنگ تحمیلی است که به عنوان محوریترین گزینه از حضور زنان در بهداریها علیرغم کمبود تجهیزات بهداشتی تأثیرگذار بوده و سعی در جبران کمبودها کرده است؛ بانوان ایران اسلامی، با همه مشکلات و دشواریها مبارزه کردند تا اسلام و مسلمانان پیروز شوند؛ آنان همواره در طول دفاع مقدس در صحنه حضور داشتند و حضور آنها را از دو دیدگاه نظامی و غیرنظامی میتوان بررسی کرد.
درودی بیان کرد: نقش زن در تمامی صحنههای سیاسی و اجتماعی خصوصا دفاع مقدس بیانگر جلوههای تاریخی در نقش اول آنان در تحولات اجتماعی و در نهضتهای اسلامی معاصر و همدوشی زنان و مردان در تمامی صحنههای درگیری با اجانب بوده است.
نویسنده دوران دفاع مقدس، بیان کرد: حکمیه شولی، از ابتدای حمله نیروهای متجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران حضور مستمری در آبادان داشته و فعالیت خود را از شهریور 59 به عنوان جهادگر و پرستار آغاز کرد و در ادامه به نیروهای بسیجی ملحق شد؛ حکمیه شولی اکنون در دبیرستانهای آبادان دروس فلسفه، منطق، دین و زندگی تدریس میکند.
برگزاری همایش بزرگ مهدویت در بندر امام خمینی
همایش بزرگ مهدویت در بندر امام خمینی (ره) روز گذشته، با حضور حجت الاسلام محمد تابش، امام جمعه بندر امام خمینی (ره)، سید احمد پورفرجی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان و جمعی از مردم و مسؤولان محلی، در سالن مهر این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام کفیل، کارشناس مباحث مهدوی از مرکز تخصصی بنیاد مهدویت قم، به ایراد سخنرانی با محوریت تفسیر دعای عهد و معارف نهفته در این دعا پرداخت.
سیداحمد پورفرجی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان، نیز در حاشیه این همایش با اشاره به تعامل مناسب ادارات و ارگانهای مختلف در خوزستان در ارتباط با اهداف فرهنگی بنیاد مهدویت استان خاطرنشان کرد: مجموعه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) خوزستان با تکیه به حضور مردمی و با محوریت برگزاری کلاسهای آموزشی مهدوی برای جوانان مستعد به فعالیت پرداخته و شعب استانی آن راه اندازی شده است.
وی افزود: در این راستا همایش های مهدوی با هدف تبیین اهداف بنیاد و فراگیر شدن بینش مهدوی در سراسر استان و در همه شهرستان ها در حال برگزاری است که تا کنون همایش هایی در مناطق مختلف از جمله اهواز، دزفول، شیبان، بندرامام، شادگان، امیدیه، آبادان و دیگر شهرهای استان برگزار گردیده و با استقبال مردم مواجه بوده است.
حجت الاسلام پورفرجی، خاطر نشان کرد: هماهنگی های خوبی با ارگانها و ادارات کل در سطح استان جهت تسریع و تسهیل در اجرای برنامه های بنیاد انجام شده که به این واسطه شعب شهرستانی بنیاد می توانند با استفاده از تفاهم نامه ها و فضای مثبت به وجود آمده با هماهنگی ارگان های مربوطه در شهرستان خود برخی برنامه ها را به راحتی به اجرا در آورند.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خوزستان، در پایان خاطر نشان کرد: همچنین در جهت تقویت نشر برنامه های مهدوی در سیمای استان مذاکراتی با صدا و سیمای خوزستان انجام شده که با عنایت مدیرکل خدوم این مرکز برنامه ریزی خوبی در این جهت انجام شده است.
گفتنی است، در حاشیه این همایش جلسه منطقه ای با حضور مسؤولین شعب شهرستانهای امیدیه، بندرامام خمینی (ره)، ماهشهر و شادگان تشکیل شد که مباحث تشکیلاتی، برنامه های بنیاد استان و ابلاغ دستورالعمل ها، مبنی بر مجوز هماهنگی مستقیم با بنیاد مرکزی جهت اعزام استاد برای برنامه ها و جلسات نوبه ای و حضور استاد یک جلسه جهت سخنرانی، و ضرورت گزارش دهی منظم به مرکز استان و تشکیل واحد خواهران در تمام شهرستان ها و معرفی آن به مرکز عنوان شد./945/ت301/ص
ارسال نظرات