۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۵
کد خبر: ۹۶۰۴۴
آیت الله موسوی جزایری:

خوزستان با وجود پیشرفت علمی اما همچنان نیازمند توجه جدی مسؤولان است

خبرگزاری رساـ نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به پیشرفت های چشمگیر خوزستان در بخش علمی، گفت: به سبب این که قشر بسیاری از مردم خوزستان را عشایر تشکیل می دهند؛ از این رو این استان همچنان نیازمند توجه جدی مسؤولان است.
آيت الله موسوي جزايري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، روز گذشته، در نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان، با بیان این که همه باید آستین همت را بالا بزنیم و آموزش و پرورش را کمک کنیم بیان داشت: خوشبختانه خیران خوزستانی کمک بزرگی به آموزش و پرورش خوزستان انجام داده اند که در حقیقت کمک علمی شایانی به کشور کرده اند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به حمایت های دولت از این نهاد، ابراز داشت: گرچه دولت تا کنون حمایت های رضایت بخشی کرده است اما امیدواریم همچنان کمک های چشمگیرتری در این بخش انجام دهد.

امام جمعه اهواز با بیان این که خوزستان به سبب برخورداری از قشر بسیاری از عشایر غیور، فرهنگی نشأت گرفته از آداب و رسوم عشایری دارد، اذعان داشت: این استان نیازمند اهتمام بیشتر مسؤولان در بخش آموزش و پرورش است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به پایین بودن سطح تحصیلی دانش آموزان عشایری، ابراز داشت: مسأله یاد شده از آسیب های آموزش و پرورش خوزستان است که شورای آموزش و پرورش باید درباره آنها بررسی و راهکارها لازم پیدا کند.

آیت الله موسوی جزایری افزود: نباید تنها به درس دادن دانش آموزان عشایری در مدرسه بسنده کرد و لازم است تا برنامه های کمک آموزشی برای آنها اتخاذ کرد؛ از این رو شورای آموزش و پرورش خوزستان می تواند با در نظرگرفتن راهکارهایی بنیه علمی و فکری دانش آموزان عشایری را تقویت کند.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان در پایان گفت: خوشبختانه فعالیت های فیزیکی آموزش و پرورش خوزستان خوب بوده است، اما باید با وسیع تر و عمیق تر آنها را انجام داد.

در ادامه حجت الاسلام سید محسن شفیعی، رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، ضمن تبریک به مناسبت سالروز تشکیل شورای آموزش و پرورش اظهار داشت: مهمترین کار امروز این شورا تشریح دقیق و صحیح انقلاب اسلامی به دانش آموزان است.

وی در ادامه سخنان خود ضمن ارائه دو پیشنهاد به این شورا تصریح کرد: نخست ادبیات این نسل یک ادبیات متفاوتی که باید بیان تاریخ انقلاب اسلامی برای دانش آموزان با ظرافت کامل کار شود؛ که گاهی وقت ها تفاوت ادبیات باعث نتیجه عکس شود بنابراین باید در آموزش و پرورش ادبیات گفتاری کسانی که می خواهند به این موضوع بپردازند یک ادبیات دقیق و فنی باشد.

حجت الاسلام شفیعی، در ادامه سخنان خود گفت: پیشنهاد دوم این است که اگر بتوانیم انقلاب اسلامی را با رویکرد بومی در مدارس استان با موضوع انقلاب اسلامی در خوزستان و خوزستان در انقلاب اسلامی که بیان کننده نقش دانش آموزان و مناطق استان در انقلاب اسلامی تشریح شود به یقین نتیجه خوبی خواهد داد.

این مقام مسؤول، در پایان با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر گفت: آموزش و پرورش نسبت به دهه فجر به بخش حماسی به ویژه در حوزه سرود و اجرای برنامه های جمعی باید اهتمام ورزید که این موضوع از سوی دانش آموزان خوش استقبال هست و می شود در راستای آن تاریخ سرود های ملی و همچنین تاریخ انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگی را به خوبی تشریح کرد.

در بخش دیگری از این نشست عبدالرحمن فلاحی، مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان، با بیان این که از ابتدای امسال تا کنون 9 جلسه تشکیل شده است، ابراز داشت: 55 مصوبه محصول این 9 جلسه بوده است که 75 درصد آنها اجرایی شده اند.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان افزود: در اداره آموزش و پرورش شهرستان های خوزستان نیز 272 جلسه در سال جاری برگزار شده است 1757 مصوبه داشته اند.

وی با بیان این که انتظار داریم تا مصوبات این جلسات جنبه اجرایی داشته باشند، اظهار داشت: خوشبختانه به کمک مصوبات شورا و حمایت های استاندار قدم های مؤثری در این راستا برداشته ایم.

فلاحی خاطر نشان کرد: این شورا تنها مرجع قانونی در آموزش و پرورش و دارای قدرت اجرایی است که می تواند بسیاری از مشکلات و نگرانی های مردم و مسؤولان را برطرف کند.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در تمرکز استان دو شورای آموزش و پرورش داریم، بیان داشت: شورای آموزش و پرورش استان متشکل از استاندار خوزستان به عنوان رییس، مدیر کل آموزش و پرورش استان در سمت دبیر و نماینده ولی فقیه در خوزستان، شهردار، مسؤول انجمن اولیا و مربیان و تعدادی از مسؤولان دانشگاهی است.

وی به اعضای این شورا در اهواز اشاره و خاطر نشان کرد: ریاست شورای آموزش و پرورش اهواز بر عهده فرماندار است که اعضای آن را افزون بر رؤسای نواحی چهار گانه اهواز، دو نفر از مدیران مدارس تشکیل می دهند.

دبیر شورای آموزش و پرورش خوزستان با بیان این که تأسیس شورا سبب ارتقاء سطح علمی استان شده است، گفت: قوانین این شورا در قالب کتاب هستند که هدف این قوانین مشارکت مردم در فعالیت های آموزش و پرورش، تسهیل فعالیت های آموزش و پرورش است.

فلاحی در پایان ابراز داشت: از ابتدای سال تحصیلی با بررسی های انجام شده، کارگروه های تخصصی جهت شناسایی مشکلات این نهاد تشکیل داده ایم.

در ادامه محمد علی پور موسوی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، اظهار داشت: غرض از شورا هم افضایی نیروها و توانها است که در آن هم از فکر و هم از انرژی های که در مجموعه های دیگری موجود است استفاده بکنند.

این مقام مسؤول، در ادامه سخنان خود موضوع آموزش و پرورش در کشور را یک موضوع کلی و اساسی دانست و گفت: آموزش و پرورش یک مجموعه تاثیر گذار که به عنوان زیر بنای همه نهادها و سازمانها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در استان خوزستان خوشبختانه مجموعه خوبی تحت این عنوان که بر اساس قانون جمع بندی و کارهای بسیار خوبی بر اساس یک سری از شاخص های مهم که در استان نشان دهنده بهبود آموزشی و در کشور نماد پیشرفت و توسعه انجام داده اند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، ابراز داشت: طرح معراج و بحث اوقات فراغت موضوعاتی هستند که می توانند در آموزش و پرورش استان یک سری از تحولاتی را ایجاد بکنند.

پور موسوی، در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: اگر نیروهای دیگر را وارد مجموعه آموزش و پرورش و از فکر و نظرات آنها در مورد کار فکری و فرهنگی این نهاد استفاده شود نتیجه آن یک تحول کلی در استان خواهد شد./945 /پ202/ص
ارسال نظرات